راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام اقا پدرام.
ببخشید که سوالای تکراری میکنم.این elite مادربردش 100% فالکونه؟
اینایی که اقا پیام میاره چی؟

الایت تا الان با دو مادربورد Zephyr و Falcon عرضه شده.برای تشخیصش هم می تونی از تاپیکی که Kane معرفی کرد استفاده کنی هم این که به تاریخ کنسول نگاه کنی.همچنین روی برچسب سمت چپ جعبه کنسول باید نوشته باشه 175w.
اون هایی هم که آقا پیام داشت و تمام شد فالکون بودن همگی که خودم یکیش رو خریدم.همشونم به تاریخ 12/2007 بود.

الان ارزون ترین جایی که ارکد می ده کجاست؟؟؟؟

باید بگردید ببینید کجاها خوب میدن.توی بهترین حالت 350 و توی حالت گرون تا 450 هزار تومان هست.
دوستان اگر جایی رو سراغ دارن که زیر 400 قیمت میده به ایشون معرفی کنن.
این پک پرو تو ایران هست و اگر هست چنده؟آرکید چنده؟ کدومش با صرفه تره؟

پک Premium و Arcade توی ایران هست.پرمیوم 500 تا 520 قیمتشه و آرکید هم بالاتر نوشتم قیمتش چه حدودی هست.
اگر زیر قیمت 400 پیدا کنید آرکید رو خیلی به صرفه تر هست.اگر بالای 400 باشه فکر کنم پرمیوم بخرید بهتر باشه. ;) چون اون موقع یه کابل کامپوننت و یه هدفون به نفعت میشه.

لطفا ارزون ترین جایی که ارکید میده به منم معرفی کنید راستی این ایکس باکس هایی که تو ایرانه کپی خوره دیگه؟

جدیدا XBox 360 ها رو جلوی خودتون کپی خور می کنن.
برای درایو Hitachi 0079 بین 30 تا 45 هزار تومان و برای درایو BenQ بین 15 تا 20 هزار تومان. ;)

من میخواستم arcade بخرم . ریجنش PAL هست . از نظر کیفیت فرقی با NTSC داره؟
مین بردش فالکونه؟کلا هیچ فرقی با premium نداره غیر از هارد؟

خیر فرقی از نظر کیفیت ندارن.در ضمن بازی های PAL تازگی سریع تر از 2 ریجن دیگه میاد.
آرکید همش فالکونه نگران نباش...
فرق آرکید با پرمیوم در هاردش هست و کابل تصویرش که برای پرمیوم Component هست و برای آرکید Composite...توی 2-3 صفحه قبل هم فکر کنم تصویرشون رو گذاشتم. ;)

1.بازی های رایت مالزی PAL هم پیدا میشه؟
2. قیمتش فرقی داره؟
3. بازی هایی که من دارم NTSC هست .میشه با arcade اجرا کرد؟

1. ممکنه پیدا بشه اما اصلا استفاده نکن بازی های مالزی رو.به این دلیل که لنز رو ضعیف می کنه و دیگه دیسک های غیر از خودش رو اجرا نمی کنه.به عبارتی درایوت به این دیسک بی کیفیت و 100% آشغال عادت می کنه.
2. قیمت رو به خاطر ریجن بالا پایین نمی کنن.پیشنهاد می کنم بازی هات رو از PartoGames.Com یا NextGen.IR بخری. ;)
3. بازی هات اگه Region Lock و بقولا NTSC Only باشن روی PAL اجرا نمیشن.

به دلیل نوع سیمی که برای تلفن استفاده میشه فکر نمی کنم این کار امکان پذیر باشه.
در ضمن به دلیل استفاده از Ethernet شما فقط می تونید با کابل Ethernet دو کنسول رو شبکه کنید که از بخش System Link هم باید استفاده کنید... ;)
سلام
من يه مقاله داشتم كه با اون مي شد 2تا pc از طريق خط تلفن شبكه كرد , از اين راه نميشه .
يعني اول دوتا كامپيوتر هارو شبكه كنيم . بعد xbox با كابل Ethernet به pc وصل كرد ...

سلام
من يه مقاله داشتم كه با اون مي شد 2تا pc از طريق خط تلفن شبكه كرد , از اين راه نميشه .
يعني اول دوتا كامپيوتر هارو شبكه كنيم . بعد xbox با كابل Ethernet به pc وصل كرد ...

من هر چی گشتم پیدا نشد که بشه XBox 360 رو به این طریق شبکه کرد.فکر نمی کنم هم بشه. ;)

سلام

از این راه نمیشه! ولی در صورتی که به اینترنت دسترسی دارید میشه از طریق Client هایی مثل Leaf ( که مخصوص اینکاره) یا Hamachi این کار رو کرد!
من و امیر قبل سعی کردیم با استفاده از Leaf با هم بازی کنیم ، حتی سرور های همدیگه رو هم در قسمت شبکه میدیدیم ولی به علت Ping بالا و همچنین سیستم Ping Limiter کنسول ، موفق به بازی نشدیم...
تنها مانع برسر راه این سیستم همین پینگه! اگر پینگتون با دوستتون زیر 50 هست ( که بعید می دونم اینطوری باشه ) براحتی می تونید باهاش بازی کنید!

سلام من یک سؤال داشتم، البته اگه تکراری بود شرمنده:
برای من يک دستگاه XBOX360 Elite اوردن که گفتن PAL هست ولی بازی های Pal و همچنين J رو اجرا نمیکنه؟!
و جالب تر اين که اگر PAL و J نباشه به طبع UC هست،که اگه UC باشه من برای اجرا از ترانس مبدل 110 به 220 استفاده نميکنم !!!، بلکه از همون پاور آداپتور خودش استفاده ميکنم؟!(چون شنيدم برای مدل UC مبدل ميخواد)
بازی های کپی رو ميخونه ولی چون ميخوام بدونم اصلاً سيستم دستگاه من چی هست خواستم بپرسم چطور بفهمم واقعاً چه مدلی هست (Pal یا UC)؟ از روی جعبه؟! از روی دستگاه؟!

آخرین ویرایش:
سلام من یک سؤال داشتم، البته اگه تکراری بود شرمنده:
برای من يک دستگاه XBOX360 Elite اوردن که گفتن PAL هست ولی بازی های Pal و همچنين J رو اجرا نمیکنه؟!
و جالب تر اين که اگر PAL و J نباشه به طبع UC هست،که اگه UC باشه من برای اجرا از ترانس مبدل 110 به 220 استفاده نميکنم !!!، بلکه از همون پاور آداپتور خودش استفاده ميکنم؟!(چون شنيدم برای مدل UC مبدل ميخواد)
بازی های کپی رو ميخونه ولی چون ميخوام بدونم اصلاً سيستم دستگاه من چی هست خواستم بپرسم چطور بفهمم واقعاً چه مدلی هست (Pal یا UC)؟ از روی جعبه؟! از روی دستگاه؟!
پشت جعبه ، گوشه سمت راست بالا نوشته ریجن چی هست .

پشت جعبه ، گوشه سمت راست بالا نوشته ریجن چی هست .

فقط نوشته NTSC
اگه UC باشه من برای اجرا از ترانس مبدل 110 به 220 استفاده نميکنم ، بلکه از همون پاور آداپتور خودش استفاده ميکنم؟!(چون شنيدم برای مدل UC مبدل ميخواد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or