راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همه

من یه elite گرفتم با مادربرد falcon و یه اینتر کول . اول به نظر شما چقدر روزی بازی کنم که به مشکل نخورم ؟؟ دوم دماسنج اینترکول تا دمای چند نشون بده خوبه ؟؟؟

سلام به همه

من یه elite گرفتم با مادربرد falcon و یه اینتر کول . اول به نظر شما چقدر روزی بازی کنم که به مشکل نخورم ؟؟ دوم دماسنج اینترکول تا دمای چند نشون بده خوبه ؟؟؟

شما می تونی هر 2 ساعتی که بازی می کنی 1.5 تا 2 ساعت هم استراحت بهش بدی.

بچه من یه سوال درام ببینم از این اینتر کولور جدید ها که نکست جن داره کسی استفاده میکنه؟یا خرید همون دماسنج دارها
میخواستم ببینم چطوری ؟ خوبن
گرما چطوری انتقال میده؟

بچه من یه سوال درام ببینم از این اینتر کولور جدید ها که نکست جن داره کسی استفاده میکنه؟یا خرید همون دماسنج دارها
میخواستم ببینم چطوری ؟ خوبن
گرما چطوری انتقال میده؟

نظرات در این مورد متفاوت هستن بعضی ها می گن اره بعضی ها می گن نه مثل من :cheesygri 12 ولت کنی ( این از نظر همه تایید شدست ) بهتره

سلام به همه

من هم می گم 1 الی 2 ساعت بشین ولی موضوع اصلی این جاست که بشین پاش اگه اهل بازی باشی پایین 3 ساعت نمی تونی بلند شی :cheesygri

salam ma ham belakhare 360 dar shodim :D
bebakhshid ke engelisi neveshtam farsi nadaram
man ie XBOX360 ELITE REGION J kharidam 630 ba ie FAN khoob gereftam ?
mother boardesham falcone ?

دوست عزیز مبارکت باشه... ;)

شما اگر می خوای فالکون بودنش رو تشخیص بدی روی پاور برق یا روی برچسبی که سمت چپ جعبه هست دنبال عبارت 175w بگرد.
در ضمن تاریخ پشت کنسول رو هم یه نگاه کن ببین برای کی هست. ;)

سلام
من با دوستم مي خوام xbox از طريق خط تلفن شبكه كنم . ميشه همچين كاري كرد ؟

به دلیل نوع سیمی که برای تلفن استفاده میشه فکر نمی کنم این کار امکان پذیر باشه.
در ضمن به دلیل استفاده از Ethernet شما فقط می تونید با کابل Ethernet دو کنسول رو شبکه کنید که از بخش System Link هم باید استفاده کنید... ;)

سلام.
خوب با اجازه ی پدرام.
سلام اقا پدرام.
ببخشید که سوالای تکراری میکنم.این elite مادربردش 100% فالکونه؟
اینایی که اقا پیام میاره چی؟
نه ببینید سری جدید هم فالکون داره هم زایفر.
شما میتونید به تاپیک http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9929
سر بزنید و برای اینکه بتونید در هنگام خرید 100%با مادر بورد فالکون از مغازه بیرون بیاید حتما طریقه ی
شناسایی مادر بورد فالکن رو بخونید.

این پک پرو تو ایران هست و اگر هست چنده؟آرکید چنده؟ کدومش با صرفه تره؟

در حال حاضر همه پک ها گیر میان فقط بعضی هاشون مثل Halo3 Special Edition به سختی پیدا می شن! از لحاظ صرفه هم خوب مسلما Pro خیلی بصرفه تره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or