راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا پدارم من یدونه هالو ادیشن دست دوم گیر اوردم تاریخ ساخت مال 2008 هست و درایوش سامسونگ و ریجن یو سی.میگه 350.با توجه به اینکه من علاقه ی خاصی به بازی های ادونچر و فوتبال و ماشینی دارم به نظر شما خرید این به صرفه هست در ضمن توی پک هالو دقیقا چیا هست؟

قیمتش مناسب هست اما اگر مادربوردش Falcon هست بخر.چون Halo3 Special Edition ها توشون Zephyr هم هست.
من پیشنهاد می کنم کنسول آکبند و نو بخری تا دست دوم.اینطوری خودت هم به چیزی که خریدی اطمینان داری.

این هم تفاوت مدل ها :

xbox360_faq_4.jpg

میگه خیلی تمیزه اخه من 430 بیشتر ندارم و حتی اگه بخوام ارکید هم بخرم با توجه به سایر هزینه ها مثل کابل اچ دی ام ای و کابل وی جی ای و کومپوننت و هزینه ی 12 ولت و sm اگه دست دو تمیز بگیرم به صرفه تره نظرتون راجع به ریجنش چیه با توجه به چیزهایی که تو پست قبل گفتم؟در ضمن ترانس تبدیل یو سی چنده؟در ضمن اگه میشه چندتا جا معرفی کنین که کابل hdmi و vga با کیفیت خوب رو با قیمت مناسب میدن

میگه خیلی تمیزه اخه من 430 بیشتر ندارم و حتی اگه بخوام ارکید هم بخرم با توجه به سایر هزینه ها مثل کابل اچ دی ام ای و کابل وی جی ای و کومپوننت و هزینه ی 12 ولت و sm اگه دست دو تمیز بگیرم به صرفه تره نظرتون راجع به ریجنش چیه با توجه به چیزهایی که تو پست قبل گفتم؟در ضمن ترانس تبدیل یو سی چنده؟در ضمن اگه میشه چندتا جا معرفی کنین که کابل hdmi و vga با کیفیت خوب رو با قیمت مناسب میدن

این جور که شما میگی همون رو برو بخر ( اگه 12 V و sm هست ) در ضمن خیلی مواظب باش چون دسته دوم و خطریه
شما hd tv داری دیگه اگه داری این کابلا به دردت می خوره ها
ترانس رو هم به زور بگو اشانتیون بده من که 18 تومن گرفتم بچه ها می گن 25 هستش
واسه جا هم
پرتو
وست
نکست جن
و اقا رضا
اینا همه تو فروشگاه مجازی هستند

دیگه با خودتون هست.وقتی توان خرید ندارید همین دست دوم اگر کارتون رو راه میندازه.
از سایت PartoGames.Com می تونید کابل و ... خرید کنید.
می تونید بدید یکی براتون از دوبی بیارن با قیمت خیلی مناسب.
اگر Falcon نیست به نظر من نخر. ;)

مادربردشو هنوز سوال نکردم ولی چون مال 2008 هست احتمالا باید فالکون باشه ولی اگه نباشه نمیخرم
در ضمن میگم من رفتم تو سایت پرتو قیمت کابل وی جی ای و اچ دی ام ای هرکدوم 25 تومن بود به نظرتون قیمتش چطوره؟ایا کیفیت کابلاشون خوبه؟سایه و نویز نمیندازه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or