راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان ریجن جی چطوره؟! خوبه بگیرم اگر پال یا یوسی گیرم نیمد؟! یکی از بازی هایی که من خیلی ازش خوشم اومده bully هست که برای j نیمده...یه مشکلم اینه...میگم شاید بازم بازی بیاد که رو j نیاد...چی کار کنم؟!

پدرام که ماشالله این جا رو یه انگشتش می چرخونه :laughing:
چون بازی ها رو dl می کنه هر چی سوال باشه اینجا 1 sec کمتر جواب میده

لطف داری دوست عزیز.من کاری نمی کنم.به زیاد پست دادن نیست.از من بهتر توی این سایت زیاده.نمونش همین داش مهدی خودمونه ...

الان ریجن جی چطوره؟! خوبه بگیرم اگر پال یا یوسی گیرم نیمد؟! یکی از بازی هایی که من خیلی ازش خوشم اومده bully هست که برای j نیمده...یه مشکلم اینه...میگم شاید بازم بازی بیاد که رو j نیاد...چی کار کنم؟!

J الان بازی هاش دیر میاد.من پیشنهاد می کنم PAL بگیری.هم ارزون تر هست هم بازی ها زودتر براش میاد.Bully هم راحت می تونید روش بازی کنید.J یه موقعی طرفدار داشت الان همه طرف UC و PAL رفتن.خرید PAL بهتر و به صرفه تر از 2 ریجن دیگست.

خوب منم اول میخواستم پال بگیرم.الیت...اما مثل اینکه آقا پیام تموم کردن قیمت ها هم تو تهران رفته بالا تا آقا پیام هم برن و برگردن یه ماهی گذشته...موندم چی کار کنم....

خوب منم اول میخواستم پال بگیرم.الیت...اما مثل اینکه آقا پیام تموم کردن قیمت ها هم تو تهران رفته بالا تا آقا پیام هم برن و برگردن یه ماهی گذشته...موندم چی کار کنم....

یا صبر کن آقا پیام بیاره یا این که می تونی با حدودا 50 هزار تومان گرون تر از PartoGames.Com بخری. ;)
PAL فعلا به دلیل ارزونی و عرضه شدن سریع بازی ها براش بهترین انتخاب هست.

سلام !
میشه بگین داخل جعبه الیت دقیقا چی هست
متشکر از زحماتتان

دقیقا وسایل زیر :

4328-xbox360elite.jpg

کنسول - دسته - کابل HDMI - تبدیل صدای کابل HDMI - کابل Component - هدفون - کابل Ethernet - یه سری کاتالوگ و اگر ریجن PAL باشه یه تبدیل تصویر هم همراهش هست. ;)

سلام بچه ها من یه الیت خریدم جدیدا می خواهم وارد بازی های آرکد شم می گه سیستم دستگاه از 50 به 60 تغیییر بدید اما نمی دونم باید از کجا اینکارو انجام بدم آخه تو گزینه display دستگاه رویه 1080 قرار می دم می گه می خواهی 50 هرتز شه می زنم no اما بازم 50 هرتز هست حالا می خواهم بدونم چه جوری باید 60 هرتز کنم یه راهنمای کامل می خواستم آخه دستگاه قبلیم پرمییوم با hdmi هم وصل می کردم به تلویزیون lcd r81 سامسونگ این مشکل رو نداره اما الان به این مشکل برخوردم!!!!

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من یه الیت خریدم جدیدا می خواهم وارد بازی های آرکد شم می گه سیستم دستگاه از 50 به 60 تغیییر بدید اما نمی دونم باید از کجا اینکارو انجام بدم آخه تو گزینه display دستگاه رویه 1080 قرار می دم می گه می خواهی 50 هرتز شه می زنم اما بازم 50 هرتز هست حالا می خواهم بدونم چه جوری باید 60 هرتز کنم یه راهنمای کامل می خواستم آخه دستگاه قبلیم پرمییوم با hdmi هم وصل می کردم به تلویزیون lcd r81 سامسونگ این مشکل رو داره اما الان به این مشکل برخوردم!!!!

دوست عزیز توی System Blade به بخش Console Settings برید.بعد بخش Display رو انتخاب کنید و بعدش هم به گزینه سوم یعنی PAL Settings برید.از اونجا می تونید تغییر بدید. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or