راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من يكي كه ديگه واقعا گيج شدم
من مدت ها قبل فصد خريد 360 رو داشتم
كه از وقتي فهميدم مشكل 3 چراغ شدن چيه
و مشكلات حرارتي و خراب شدن دستگاه رو شنيدم بي خيال شدم
بعد از شنيدن خبر اين كه قراره MOTHERBOARD جديدي با اسم FALCON بياد
و همراه اون مدل جديد از دستگاه 360 با اسم ARCADE يا قيمت مناسب تر
و بدون وسايل اضافي كه اكثرا هم مورد استفاده حد اقل من يكي قرار نميگيرن بياد
دوباره فكر خريدش اومد تو سرم

چون گفته بودن FALCON مشكل حرارتي نداره
و ديگه اينجوري نيست كه با ترس و لرز دستگاه رو روشن كني
و تمام مدت بازي دلشوره و دلهره اين رو داشته باشي
كه هر لحطه دستگاهت 3 چراغ بده و خراب بشه

اما الان كه اين صفحات اخير اين تاپيك رو خوندم تقريبا گيچ شدم
يك سري ميگن حتي با مدل هايي مثل CORE و مادر برد هاي LUNCH ساعت ها بدون مشكل بازي ميكنن
يك سري هم ميگن حتي با FALCON هم مشكل خرابي هست
و 3 چراغه ميشه و نميشه بيشتر از 3 ساعت بازي كرد
يك سري ميگن بايد 12W يا INTERCOOLER رو استفاده كرد
يك سري هم از اين ها استفاده نميكنن و مشكلي هم ندارن:confused:

من واقعا اين وسط گيج شدم:confused:
كم كم دارم از خريدش منصرف ميشم
شايد برم سمت WII :-"
-------------------------------------------------
چون واقعا نميخوام وقتي حتي ARCADE با مادربرد FACLON خريدم
موقع بازي همش يك چشمم به ساعت باشه كه تايمش از حد مجاز فراتر نره
يكم از حواسم هم پيش اين باشه كه هر لحظه ممكنه 3 چراغ بده و كلي خرج بزاره
و نتونم اصلا بفهمم چي بازي كردم و جريان بازي چي بوده :confused:

مشکل اینه که شما خیلی خودتو ترسوندی که البته پستهای بعضی از دوستان هم باعث میشه که آدم به زمین و آسمون شک کنه .
منم موقعی که قصد خرید داشتم مثل شما وقتی بعضی پستها رو میدیدم منصرف میشدم ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد 360 اینطورا هم که تو ذهن ملت رفته افتضاح نیست درسته که خرابی داره ولی نه اینکه مال همه خراب شه . اگه قرار بود هر وسیله با مارک خوب مثل سونی و ... خراب نشه که گارانتی واسش نمیذاشتن چون بالاخره احتمال خراب شدن در هر وسیله وجود داره .
مشکل اینجاست که کنسولها توی ایران گارانتی ندارن و خریدشون یجور ریسکه حالا چون کنسولای نسل جدید توان و قدرت بسیار بیشتری دارن مسلما احتمال خرابیشون بیشتره .
بنظر من شما 360 بخر و کولینگ رو انجام بده (12 ولت و sd) شاید احتمالخراب شدنش توی یه سال فقط 10 درصد بشه که معقوله .
شما بهیچ وجه نمیتونی این کنسولای نسل جدید رو با کنسولای قبلی از لحاظ نوع استفاده و در کل کیفیت و کمیت مقایسه کنی .
در ضمن wii بهیچ وجه یه کنسول نسل جدید نیست بلکه از نسل قبل ولی با سبک بازی جدیده که بنظر من خیلی زود خستت میکنه .

مشکل اینه که شما خیلی خودتو ترسوندی که البته پستهای بعضی از دوستان هم باعث میشه که آدم به زمین و آسمون شک کنه .
منم موقعی که قصد خرید داشتم مثل شما وقتی بعضی پستها رو میدیدم منصرف میشدم ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد 360 اینطورا هم که تو ذهن ملت رفته افتضاح نیست درسته که خرابی داره ولی نه اینکه مال همه خراب شه . اگه قرار بود هر وسیله با مارک خوب مثل سونی و ... خراب نشه که گارانتی واسش نمیذاشتن چون بالاخره احتمال خراب شدن در هر وسیله وجود داره .
مشکل اینجاست که کنسولها توی ایران گارانتی ندارن و خریدشون یجور ریسکه حالا چون کنسولای نسل جدید توان و قدرت بسیار بیشتری دارن مسلما احتمال خرابیشون بیشتره .
بنظر من شما 360 بخر و کولینگ رو انجام بده (12 ولت و sd) شاید احتمالخراب شدنش توی یه سال فقط 10 درصد بشه که معقوله .
شما بهیچ وجه نمیتونی این کنسولای نسل جدید رو با کنسولای قبلی از لحاظ نوع استفاده و در کل کیفیت و کمیت مقایسه کنی .
در ضمن wii بهیچ وجه یه کنسول نسل جدید نیست بلکه از نسل قبل ولی با سبک بازی جدیده که بنظر من خیلی زود خستت میکنه .
نمیخوای بگی که مشکل گرمایی داره؟! :biggrin1:
اگه شعله ورم بشه مهم اینه که 20ساعتم بازی کنی مشکلی پیش نمیاد:love:

مرسی

نمیخوای بگی که مشکل گرمایی داره؟! :biggrin1:
اگه شعله ورم بشه مهم اینه که 20ساعتم بازی کنی مشکلی پیش نمیاد:love:

مرسی

XBox 360 رعایتش رو بکنی هیچ چیزیش نمیشه.
مگه من مثل همه شما XBox 360 ندارم ؟ بدون 12 ولت و اینا هم دارم باهاش کار می کنم.هم از قبلی راضی بودم هم از این راضی هستم.
فقط و فقط رعایت کردم که چقدر بازی کنم.اصلا نمیشینم 3-4 ساعت بازی کنم.حداکثر 2 ساعت.

XBox 360 رعایتش رو بکنی هیچ چیزیش نمیشه.
مگه من مثل همه شما XBox 360 ندارم ؟ بدون 12 ولت و اینا هم دارم باهاش کار می کنم.هم از قبلی راضی بودم هم از این راضی هستم.
فقط و فقط رعایت کردم که چقدر بازی کنم.اصلا نمیشینم 3-4 ساعت بازی کنم.حداکثر 2 ساعت.
خوب پدرام جان
مشكل اكثر ما ها هم همينه
چون ادمي مثل خوده من كه سالها PS و PS2 داشتم و مثلا همين جمعه گذشته
با اين كه 1 هفته بود PS2 رو فروخته بودم
از يكي دستگاهش رو گرفتم و 9 صبح شروع كردم به بازي تا ساعت 10:30 شب
يك ضرب بازي SILENT HILL : ORIGINS رو تمام كردم
و فردا صبحش دستگاه رو پس دادم

حالا 360 و اون عناوين و گرافيكش كه جاي خود داره
و مطمنا زمان از دست ادم در ميره
مخصوصا براي كسي كه كنسول ر تازه خريده و براش تازگي داره
فكر كنم 5 يا 6 ساعت كافي باشه نه 2 يا 3 ساعت

خوب پدرام جان
مشكل اكثر ما ها هم همينه
چون ادمي مثل خوده من كه سالها PS و PS2 داشتم و مثلا همين جمعه گذشته
با اين كه 1 هفته بود PS2 رو فروخته بودم
از يكي دستگاهش رو گرفتم و 9 صبح شروع كردم به بازي تا ساعت 10:30 شب
يك ضرب بازي SILENT HILL : ORIGINS رو تمام كردم
و فردا صبحش دستگاه رو پس دادم

حالا 360 و اون عناوين و گرافيكش كه جاي خود داره
و مطمنا زمان از دست ادم در ميره
مخصوصا براي كسي كه كنسول ر تازه خريده و براش تازگي داره
فكر كنم 5 يا 6 ساعت كافي باشه نه 2 يا 3 ساعت

بهترین کار اینه که روش های Cooling رو روش انجام بدی.مخصوصا 12 ولت کردن.تاثیر بالایی داره. ;)
راحت می تونی بازی کنی.مهدی جان دیگه استادشه بگو راهنماییت کنه.

مشکل اینکه برای حالت non-stealth هر سرعتی دلت بخواد نداره و فقط یک سرعت default داره که اونم 12x هست. پول فکر می کنم دوباره بگیره چون چیزی به نام خدمات مجانی ما نداریم در ایران.:)

اگر لایو بازی نمی کنی فرقی نداره بکنی یا نکنی. البته اگر لایو هم بازی کنی و دیسکاتو خودت حواست باشه که چی می زاری بازم فرقی نداره که فیرمورت چی باشه. چون تمام این فیرمور ها خودشون stealth هستند.

مرسي اشكان جان
مشكل سرعت 12 اينه كه ممكنه يه سري ديسك هارو نخونه؟

البته 36 ساعت که اغراقه ولی اینی که میگید دست بزنی پشتش فکر میکنی در حال ترکیدنه معیار خوبی واسه کیفیت کنسول نیست شما اگه ps3 رو دقت کرده باشی اگه فقط یه ربع توی منوی کنسول باشی گرمای تولید شدش مثل دو ساعت بازی کردن با 360 ته . مشکل 360 طراحی بد سیستم تهویه هستش .

دقیقا ، گرمای هوای خارج شده از کنسول نمی تونه معیار خوبی هست! اتفاقا به نظر من هرچی زودتر هوای خروجی گرمتر بشه بهتره! چرا ؟! الآن عرض می کنم!
دوستان ( یه زمانی خود من :biggrin1: ) میومدن فن میبستن و می گفتن الآن خیلی خوب شده ، چرا ؟! چون هوای خارج شده از پشت کنسول خنکتره...
ولی آیا اگر هوای خروجی خنکتر بشه ، معنیش اینه که حرارت تولید کمتر شده ؟! صد البته نه! مشکل اینه هوا فرصت دریافت حرارت دریافت از قطعات رو نداشته! و این یعنی حرارت قطعه ناقص دفع میشه! پس سعی نکنین هوای خروجی رو خنکتر کنین ( اشتباهی که خیلی ها درگیرش بودن ) ، قطعات باید خنکتر بشن!
یکی از راه هاش هم افزایش تراکم هوا و تخلیه سریعتر اون بود! ( دفعه دومی که RIC رو باز بینی کردم و فن ها رو برعکس کردم ، مهدی جان خوب یادشه ) ! ولی خوب باید هر هفته کنسول رو تمیز می کردم ، چون یکی از ایرادات این روش این بود که گردو خاک زیادی رو وارد کنسول می کرد! پس بی خیال شدم ، چرا که کنسولم واقعا ایرادی نداشت ( با اینکه 2005 بود و تقریبا 20 ساعت در روز روشن بود )!

من واقعا اين وسط گيج شدم

اگر بخوام از روی تجربه صحبت کنم ، یه کنسول ( هر مدلی که هست ) بخر! یک میز کوچیک ( گل میز مناسب) ، کنسولت رو افقی ( برای عمر درایوت ) میذاری ، در هر جای اتاقت به غیر از کنج های اتاق ( برای تهویه بهتر ) راحت بازی می کنی! روش هم هیچ نمی ذاری! تنها چیزی که بالا سرش هست سقف اتاقته! پشتش هم حداقا 15 سانتی متر فضا باشه! ( من پیر بشم چجوری صحبت می کنم! :biggrin1:)
مشکل خیلی ها اینه که تا کنسولشون Error داد فکر می کنن باید فاتحش رو بخونن! بدون اینکه حتی کد Error رو در بیارن میرن برای فروش کنسول!

آخرین ویرایش:
.
به قول شما الان همه فکر می کنن 360 رو گرفتی فقط واسه 2 ساعته بعدش 3 چراغه میشه البته این ها حق بیل گیتس هست مجبوره برد لانچ بده بیرون :cheesygri
به هر حال به بچه ها توصیه می کنم یه کم ریسک کنن و 360 رو بخرن دنبال wii نرن ( wii همشو جمع کنی خلاصه میشه تو ماریو )

arcade j هستش؟ اگه هستش تو تهران کجا داره چند میده؟

آرکید J از 6 مارس وارد بازار شده اما توی ایران پیدا نمی کنید.مگر این که خیلی بگردید.الان PAL و UC راحت پیدا میشه از این مدل.PAL هم قیمت هاش پایینه... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or