راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شما دستگاه رو که می خری وجود داشتن مشکل در لنز احتمالش خیلی کم هست مگه این که ضربه ای بخوره یا همچین چیزی.آموزش تنظیم لنز هم شاید توی بخش تعمیر باشه اما اگر نبود باید توی Google سرچ کنی و انگلیسیش رو پیدا کنی.
شما باید 1-2 بار با DVD-RW بازی رایت کنی و استفاده کنی تا ببینی کیفیت خوب هست یا نه.منظورم از بازی هم بازی های XBox 360 هست.
خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز.

به به مصطفی جان. از این طرفا؟

در مورد نخواندن DVD الان دیگه این مشکل خیلی وقته تقریبا دیده نشده و مال قدیما بود. ولی در کل تنظیم لنز با کم کردن مقاومت لنز قدرت اونو برای خوندن بیشتر می کنه. تنظیم لنز کردن یه کار کاملا مبتدی هست و هیچ تخصصی هم نمی خواد فقط باید یک ولتمتر داشته باشی تا بتونی مقاومت رو اندازه بگیری. اینم آموزشش:
http://dwl.xbox-scene.com/tutorial/X....0_by_Moda.pdf
تنظیم لنز بیشتر موقعی استفاده می شه که لنز دستگاه به خاطر استفاده زیاد ضعیف شده باشه و نتونه یسری دیسک ها رو بخونه، بنابراین با تنظیم لنز کردن در اکثر مواقع لنز دوباره می تونه اون دیسک ها رو بخونه.

رایتر رو باید تست کنی و ببینی خوب هست یا نه.
مخلصیم اشکان جان. :love:
ما هستیم در خدمتتون.
خیلی ممنون. هم بابت راهنمایی و هم بابت لینک.

سلام!
با اجازه ی آقا مهدی.

اصلا همچین چیزی دوست عزیز امکان نداره.
شما 360قدیمیا رو گیر بیار بعد 2ساعت باهاش بازی کن.
بعد از 2ساعت به قسمت بالای فن کنسول دست بزن(دست نزن دستت میسوزه)
بعد میفهمی که چقدر داغ شده .
حالا دوست شما میگه با 360قدیمی 36 ساعت به کوب داشته بازی میکرده که دیگه احتمالا 360ِش ذوب شده/

الان سری های جدید 360 مثلهELITEیا ARCADE اومده بیشتر از سه اسعت که باهاش بازی میکنیم داغ میکنه تازه با CPU 65NM اینجوری میشه . وای به حال قبلیا که CPU90NM دارنو
بخوان بیشتر از 3 4 ساعت بازی کنن.
==
با تشکر
شایان;)
چرا شایان جان امکان داره چون منم دیدم دوستانی رو که کنسولشون رو از 2 سال پیش تابحال دارن و هیچ اطلاعاتی هم راجع به کولینگ و نگهداری صحیح کنسول هم نداشته ولی کنسولشون که ساخت 2005 هستش بدون مشکل کار میکنه .
360 کنسولیه که شانس هم در مدت کارکردش خیلی دخیله .
البته من مطمئن نیستم که چیپهای 360 در مدلهای جدید 56 نانو باشن ولی حتی اگه 65 نانو هم باشن بازم خیلی توی ایجاد گرما تاثیر نداره بلکه مصرف برق اونا روکم میکنه .
درکل با توجه به افزایش سریع استفاده کنندگان از این کنسول خرابهای اون هم طبیعتا بالا میره که کاملا طبیعیه چون اولین کنسول نکست جن هستش و حساسیت روش زیاده و مشکلاتشو یه خورده بزرگ کردن ، شما هم زیاد حساسیت بخرج ندین ;)

12 ولت کدوم يکيه بهتر از اينتر کولره اينترکولر خيلي ضرر داره ودستگاه رو خنک نمي کنه؟؟؟
فن های خود کنسول در حالت معمولی که دستگاه نو رو میخرین.5ولت هستن اگه شما این 5ولت رو بکنید
12ولت سرعت فن ها بیشتر میشه و هوا با سرعت بیشتری جریان پیدا میکنه فن های کنسول چون به درون کنسول دسترسی دارن بهتر خنک میکنن
در مورد اینکه12ولت بکیند یا اینتر کولر بزارین هیچ شک نکنین که12ولت بهترین راه هست;)
نمیگم اینتر کولر اثر نداره ولی از 100% 5%و شایدم کمتر اثر داره پولتون واقعا هدر میره.

چرا شایان جان امکان داره چون منم دیدم دوستانی رو که کنسولشون رو از 2 سال پیش تابحال دارن و هیچ اطلاعاتی هم راجع به کولینگ و نگهداری صحیح کنسول هم نداشته ولی کنسولشون که ساخت 2005 هستش بدون مشکل کار میکنه .
360 کنسولیه که شانس هم در مدت کارکردش خیلی دخیله .
البته من مطمئن نیستم که چیپهای 360 در مدلهای جدید 56 نانو باشن ولی حتی اگه 65 نانو هم باشن بازم خیلی توی ایجاد گرما تاثیر نداره بلکه مصرف برق اونا روکم میکنه .
درکل با توجه به افزایش سریع استفاده کنندگان از این کنسول خرابهای اون هم طبیعتا بالا میره که کاملا طبیعیه چون اولین کنسول نکست جن هستش و حساسیت روش زیاده و مشکلاتشو یه خورده بزرگ کردن ، شما هم زیاد حساسیت بخرج ندین ;)

بله امکان داره ولی آخه نه دیگه در حد 36 ساعت؟!؟:eek:

خوب به نظر من کسی هم که اطلاعاتی در مورد کولینگ نداشته باشه وقتی دست بزنه به پشت
کنسول کاملا مشخصه که 360 در حال ترکیدنه.
به هر حال به نظر من کنسول های سری جدید فکر میکنم کیفت ساخت یکسانی داشته باشند و دیگه مثله سری لانچ بگیر نگیر نداشته باشن.
با تشکر/

اگر کنسول مسقیم بذارم جلوی کولر نیاز که 12w یا کولر نصب کنم؟؟؟؟؟
دستت درد نکنه میخوای بدنه کنسول رو خنک کنی؟:دی
همچین کاری رو نکن چون منم یه زمانی اینکار رو میکردم(1 سال پیش) ملت گفتن که نه تنها فایده نداره بلکه ضرر هم داره(در کولینگ دستگاه اختلال بوجود میاره)

سلام
من ميخواستم يك ARCADE مدل PAL بگيرم از اقا پيام كه گفتن اونجا فقط J موجوده:(
حالا به نظرتون چه كار كنم ؟
صبر كنم تا دوباره برن ( :(خيلي سخته:( ) و PAL گيرم بياد ؟
يا همين رو بگيرم ؟
راستي اگه ميشه در مورد تفاوت هاي كليشون توضيح بديد ممنون ميشم
كه غير از عرضه اونها تو مناظق مختلف ديگه چه تفاوتهايي دارن ؟
و اين كه اقا پيام گفتن فيمتش يكم بيشتر ميشه
ميخوام بدونم دليله اين چيه ؟
يعني كپي خور شدنش بيشتر هزينه ميبره يا خود دستگاه گرونتره ؟
ممنون ميشم :love:

بله امکان داره ولی آخه نه دیگه در حد 36 ساعت؟!؟:eek:

خوب به نظر من کسی هم که اطلاعاتی در مورد کولینگ نداشته باشه وقتی دست بزنه به پشت
کنسول کاملا مشخصه که 360 در حال ترکیدنه.
به هر حال به نظر من کنسول های سری جدید فکر میکنم کیفت ساخت یکسانی داشته باشند و دیگه مثله سری لانچ بگیر نگیر نداشته باشن.
با تشکر/

البته 36 ساعت که اغراقه ولی اینی که میگید دست بزنی پشتش فکر میکنی در حال ترکیدنه معیار خوبی واسه کیفیت کنسول نیست شما اگه ps3 رو دقت کرده باشی اگه فقط یه ربع توی منوی کنسول باشی گرمای تولید شدش مثل دو ساعت بازی کردن با 360 ته . مشکل 360 طراحی بد سیستم تهویه هستش .
اگر کنسول مسقیم بذارم جلوی کولر نیاز که 12w یا کولر نصب کنم؟؟؟؟؟

لازم نیست مستقیم بذاریش جلوی کولر همینکه هوای اتاق خنک باشه کافیه در ضمن وقتی 12 ولت کنی تاثیر دمای خنک اتاق چند برابر میشه .
ممنون از شما=MEHDIMDI
خواهش میکنم سهراب جان
این درایو های LITE ON از نظر کیفیت یا چیزه دیگه ای مشکل داره؟
بنظر من زیاد در مورد نوع درایو حساسیت بخرج ندید همشون توی یه سطح هستند .
سلام
درايور سامسونگ نوش چنده ؟
سامسونگ هم نرم افزاريه كپي خور شدنش ؟
سامسونگ دیگه در مدلهای جدید دیده نشده و بطبع بعیده نوش رو گیر بیاری .
بله نر افزاریه .
هر 4 ساعت که بازی کردم چند ساعت استراحت بدم به دستگاه؟
همین اندازه که
کنسول کاملا خنک بشه . ولی پیشنهاد میکنم که صبر کنی تا خودتم حالت جا بیاد ;)
سلام
من ميخواستم يك ARCADE مدل PAL بگيرم از اقا پيام كه گفتن اونجا فقط J موجوده:(
حالا به نظرتون چه كار كنم ؟
صبر كنم تا دوباره برن ( :(خيلي سخته:( ) و PAL گيرم بياد ؟
يا همين رو بگيرم ؟
راستي اگه ميشه در مورد تفاوت هاي كليشون توضيح بديد ممنون ميشم
كه غير از عرضه اونها تو مناظق مختلف ديگه چه تفاوتهايي دارن ؟
و اين كه اقا پيام گفتن فيمتش يكم بيشتر ميشه
ميخوام بدونم دليله اين چيه ؟
يعني كپي خور شدنش بيشتر هزينه ميبره يا خود دستگاه گرونتره ؟
ممنون ميشم :love:
زیاد واسه ریجن سخت نگیر یه موقع همه میگفتن uc بعدش شد j حالا هم میگن پال واسه همین هم فروشنده ها از این موضوع استفاده میکنن واسه بازارگرمی و بالا بردن قیمت .
هیچ فرقی با هم ندارن الا اینکه بعضی اوقات بازیهاشون از نظر تاریخ ریلیز فرق میکنن .البته در مورد بازیهای متفرقه و نه بازیهای بزرگ.

آخرین ویرایش:
من يكي كه ديگه واقعا گيج شدم
من مدت ها قبل فصد خريد 360 رو داشتم
كه از وقتي فهميدم مشكل 3 چراغ شدن چيه
و مشكلات حرارتي و خراب شدن دستگاه رو شنيدم بي خيال شدم
بعد از شنيدن خبر اين كه قراره MOTHERBOARD جديدي با اسم FALCON بياد
و همراه اون مدل جديد از دستگاه 360 با اسم ARCADE يا قيمت مناسب تر
و بدون وسايل اضافي كه اكثرا هم مورد استفاده حد اقل من يكي قرار نميگيرن بياد
دوباره فكر خريدش اومد تو سرم

چون گفته بودن FALCON مشكل حرارتي نداره
و ديگه اينجوري نيست كه با ترس و لرز دستگاه رو روشن كني
و تمام مدت بازي دلشوره و دلهره اين رو داشته باشي
كه هر لحطه دستگاهت 3 چراغ بده و خراب بشه

اما الان كه اين صفحات اخير اين تاپيك رو خوندم تقريبا گيچ شدم
يك سري ميگن حتي با مدل هايي مثل CORE و مادر برد هاي LUNCH ساعت ها بدون مشكل بازي ميكنن
يك سري هم ميگن حتي با FALCON هم مشكل خرابي هست
و 3 چراغه ميشه و نميشه بيشتر از 3 ساعت بازي كرد
يك سري ميگن بايد 12W يا INTERCOOLER رو استفاده كرد
يك سري هم از اين ها استفاده نميكنن و مشكلي هم ندارن:confused:

من واقعا اين وسط گيج شدم:confused:
كم كم دارم از خريدش منصرف ميشم
شايد برم سمت WII :-"
-------------------------------------------------
چون واقعا نميخوام وقتي حتي ARCADE با مادربرد FACLON خريدم
موقع بازي همش يك چشمم به ساعت باشه كه تايمش از حد مجاز فراتر نره
يكم از حواسم هم پيش اين باشه كه هر لحظه ممكنه 3 چراغ بده و كلي خرج بزاره
و نتونم اصلا بفهمم چي بازي كردم و جريان بازي چي بوده :confused: