راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام....

اقا من می خوام x360 بگیرم :mad: مدل arcade uc ساخت 2008 می خواستم بدونم ایا نیازی به خرید فن کول هست یانه اصلا چیز خوبی هست اخه فروشنده می گفت احتیاجی نیست :confused: همچنین می گفت خود فن کول میتونه باعث نوسان ولتاژ بشه و کنسول سه چراغه بشه ( مگه این فن کول ها با برق کنسول کارمیکنه:confused: ) حالا موندم بگیرم یانه !؟

با تشکر....

آخرین ویرایش:
سلام....

اقا من می خوام x360 بگیرم :mad: مدل arcade uc ساخت 2008 می خواستم بدونم ایا نیازی به خرید فن کول هست یانه اصلا چیز خوبی هست اخه فروشنده می گفت احتیاجی نیست :confused: همچنین می گفت خود فن کول میتونه باعث نوسان ولتاژ بشه و کنسول سه چراغه بشه ( مگه این فن کول ها با برق کنسول کارمیکنه:confused: ) حالا موندم بگیرم یانه !؟

با تشکر....

بله درست گفتن ممکنه Intercooler باعث نوسان بشه و پورت برق رو خراب کنه.البته اینترکولرهایی که با USB کار می کنن هم هستن.
در کل نیازی برای استفاده از اینترکولر نیست.شما می تونید فن های خود کنسول رو 12 ولت کنید که کنسول اصلا داغ نکنه.اما مادربورد های فالکون مشکل گرمایی براشون خیلی کم پیش میاد.شما بدون انجام روش های Cooling هم می تونید بازی کنید بدون مشکل.اما برای پیشگیری از بروز هر گونه اشکالی این روش ها پیشنهاد میشه.

سلام دوستان ، راستش من می خوام یه دونه 360 بخرم و هیچگونه اطلاعاتی ندارم.
می خواستم بدونم آیا 360 ارزش خرید داره و ممکن حداقل 1 یا 2 سال دیگه گرافیک بازی هاش از PS3 پایین تر بیاد و اصلا قابل مقایسه نباشه ؟!!
بعدش میخواستم بدونم کدام نوع درایو بهتره و در سرعت Render بازی مشکلی نداره ؟
با تشکر، Mr Nobakht

آخرین ویرایش:
ممکن حداقل 1 یا 2 سال دیگه گرافیک بازی هاش از PS3 پایین تر بیاد و اصلا قابل مقایسه نباشه ؟!!
هیچوقت همچین اتفاقی نمیفته
شما بیشتر روی مادربورد تمركز بكن كه حتما فالكون باشه تا مشكلی پیش نیاد

سلام دوستان ، راستش من می خوام یه دونه 360 بخرم و هیچگونه اطلاعاتی ندارم.
می خواستم بدونم آیا 360 ارزش خرید داره و ممکن حداقل 1 یا 2 سال دیگه گرافیک بازی هاش از PS3 پایین تر بیاد و اصلا قابل مقایسه نباشه ؟!!
با تشکر، Mr Nobakht

بله چون هم قیمت به صرفه هست و هم بازی های زیادی داره پس ارزش خرید هم داره.الان بعضی بازی های XBox 360 از نظر گرافیک برتر از بازی های PS3 بودن.کلا بخوای حساب کنی بازی هاشون از نظر گرافیک هم سطح هستن.XBox 360 توی نورپردازی توی بازی هاش خیلی بهتر عمل شده.
از نظر قدرت و سرعت درایو Hitachi 0079 پیشنهاد میشه.

من چندتا سوال داشتم ایا این گیم پد های کامپیوتر مثل این دسته ی های شک دار که یو اس بی هستن به 360 میخوره؟این دسته ی های بی سیم 360 چی به پی سی میخوره؟

من چندتا سوال داشتم ایا این گیم پد های کامپیوتر مثل این دسته ی های شک دار که یو اس بی هستن به 360 میخوره؟این دسته ی های بی سیم 360 چی به پی سی میخوره؟

خیر این Game Pad ها به XBox 360 نمی خورن.
دسته ی بی سیم XBox 360 هم با Wireless Gaming Reciver می تونید به PC وصل کنید و توی محیط ویندوز با اون بازی کنید...

Code:
http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/

سلام
میشه درایو یه کسنول مثلا ارکید که بنکیو هست رو با هیتاچی عوض کرد؟

بله میشه.فقط باید Drive Key مربوط به درایو خود کنسول روی درایو جدید که مثلا Hitachi 0079 هست ست بشه... ;)

با سلام من مي خوام يه اركيد بخرم آيا احتياج به فن كولر داره و يا احتياج به 12 ولت كردن داره يا نه چون من يه پرميوم داشتم 10بار سه چراغه شد حالا مي خوام اينو بخرم
با سپاس

با سلام من مي خوام يه اركيد بخرم آيا احتياج به فن كولر داره و يا احتياج به 12 ولت كردن داره يا نه چون من يه پرميوم داشتم 10بار سه چراغه شد حالا مي خوام اينو بخرم
با سپاس

بروز مشکل گرمایی در مادربورد های فالکون که توی مدل Arcade هستن خیلی کمتر شده اما پیشنهاد میشه برای جلوگیری از 3 چراغ شدن احتمالی روش های Cooling رو روی کنسول انجام بدید.

منظور از Cooling كردن چيه
قربونت

منظور روش های خنک کننده دستگاه هست مثل 12 ولت کردن و ...

xbox360 ميتونه1080p رو ساپورت كنه؟

بله می تونه پشتیبانی کنه...پشت بعضی بازی ها درج میشه که این کیفیت رو پشتیبانی میکنه اون بازی یا خیر...

بازی Quake Wars نمونه بازی هست که این کیفیت رو پشتیبانی می کنه...

آخرین ویرایش:
منظور روش های خنک کننده دستگاه هست مثل 12 ولت کردن و ...

بله می تونه پشتیبانی کنه...پشت بعضی بازی ها درج میشه که این کیفیت رو پشتیبانی میکنه اون بازی یا خیر...

بازی Quake Wars نمونه بازی هست که این کیفیت رو پشتیبانی می کنه...

خيلي خوب شد من فكر ميكردم كه فقص 720p 1080i رو پشتيباني ميكنه

سلام
من می خواستم یه 360 از دبی بگیرم با توجه به اینکه اونجا آرکید خیلی تفاوت داره با elite (حدود 180 تومان)
به نظرتون می ارزه elite بگیرم فقط به خاطر هاردش؟
آخه شنیدم که از هاردش هیچ کاری برنماید جز وصل شدن به لایو؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or