راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشيد اون عكس دو سر مادگي هست بالا؟ عكس خود كابل vga كه آقا پيام دارند رو هم ميشه بگذاريد او عكس دومي او تبديلو از كجا ميشه پيدا كرد؟ همون Intercooler كه نكست جن داره ميگيرم.

خیر.اولی عکس کابل VGA هست و دومی عکس تبدیل برای صدا.
این هم عکس تبدیل مادگی-مادگی :

5bp7d0.jpg

تصویری هم از اینترکولر که NextGen می فروشه ندارم.

من دربدر دنبال بازی های 10 -12 سال میگردم! این بازی TMNT (لاکپشت های نینجا) قشنگه؟ co-op داره؟ واسه 12 ساله مناسبه؟

من تعدادی بازی برات معرفی کردم که توی این رده سنی باشه...

Kung Fu Panda
Cars
Viva Pinata
Looney Tunes : ACME Arsenal
The Spiderwick
Sega Superstars Tennis
Simpsons Game
Open Season

بچه ها دوست من gTA iv رو رو ممورکس گرفته، می گه هر از چند گاهی سر فیلم ها و حرف ها Unable to read می ده. مورد از چیه؟ دستگاه یا خود بازی؟

Ninja gaiden black فری هست؟

بچه ها دوست من gTA iv رو رو ممورکس گرفته، می گه هر از چند گاهی سر فیلم ها و حرف ها Unable to read می ده. مورد از چیه؟ دستگاه یا خود بازی؟

Ninja gaiden black فری هست؟

مشکل از DVD بازی هست.البته اگر برای بازی های دیگه هم پیش بیاد باید لنز رو چک کنید.من خودم بارها برام پیش اومده که با تعویض DVD بازی مشکلم حل شده.
Ninja Gaiden Black رو توی تاپیک دانلود فکر کنم گذاشتم برای ریجن PAL. ;) ( البته مربوط به XBox1 )

آقا پدرام وقتی مینویسه Disk is Unplayable ایراد از چیه؟؟
من تقریبا 2 ساله کور تاریخ ساخت 2005 دارم.

این پیغام که جای اسم بازی توی Dashboard نمایان میشه نشون دهنده اینه که این دیسکی که گذاشتی قابل بازی نیست.این برمیگرده به این که دیسک یا بد رایت شده یا اصلا هم خونی نداره با درایو(منظور اینه که درایو این دیسک رو نمیشناسه).
البته زمانی که دیسکی رو رایت کنید و طریقه رایت کردن اشتباه باشه با پیغام Mixed Media Disk هم روبرو میشید.

DMC4 بود....
ایراد از رایتش نیست. بدون ارور بود.
ممکنه ایراد از دستگاهم باشه؟؟

نه این ارتباطی به ارور دادن نداره.من بازی Rainbow Six Vegas 2 رو دانلود کرده بودم.بعد از این که با Clone CD رایتش کردم دیدم رایتم مشکل داشته.من جای این که فایل dvd. رو رایت کنم فایل iso. رو رایت کردم و با این پیغام مواجه شدم توی XBox 360.در ضمن زمان هایی که DVD Rw کامپیوتر هم داغ کنه یا توانایی کامل در رایت روی DVD 9 نداشته باشه شما با این پیغام توی کنسولتون مواجه میشید.
همچنین اگه لنز درایوتون ضعیف شده باشه احتمال این که با گذاشتن دیسک ها همچین پیغامی ببینید هست. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or