راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه مانیتور lcdباشه نیاز به چه کابلی برای وصل کردن ط360X بهش هست و crt چطور قیمت هر کدوم چنده
============================================================
الایت آیا برد همشون فالکون هست و اون اول سال2005 که مشکل گرمایی وجود داشت آیا تو الایت هم بود چرا
پرمیوم با hdmiکابلش هم داره یا فقط پورتش هست
دمای مناسب برای تو کنسول بین چند تا چند درجه هست که با این اینتر کولر ها که نکست جن داره دما هم نشون میده بفهمیم
سایت نکست جن و پرتو یادتون رفت
ببخشید سوال زیاد میپرسیم

آخرین ویرایش:
يعني چي از منبع خارجي استفاده كن ؟ كجا فنو 12 ولته ميكنند ؟ براي 12 ولته كردن كنسول باز ميشه؟ فكر نكنم تو تبريز جايي براي 12 ولته كردن باشه.
من يك اسپيكر مايكرولب مدل M560 دارم چطوري ميتونم به xbox 360 وصلش كنم؟
شما ميدونيد اسم اون كابل vga ي كه آقا پيام داره اسمش چيه ؟ اصل هست؟ در ضمن اگه من كابل vga بگيرم براي اتصال به مانيتور CRT به تبديل يا چيز ديگري نياز ندارم؟
مثلا" مادگي نري مونثي مذكري و...

منظورم اینه که برق رو برای 12 ولت کردن از یه آداپتور یا یه منبع تغذیه خارجی بگیرید.از آقا مهدی توی تاپیک روش های Cooling بپرسید بیشتر راهنماییتون می کنن.
بله برای 12 ولت کردن کنسول باز میشه.شما برای کپی خور کردن هم باید دستگاه رو باز کنی(هولوگرام مایکروسافت از بین میره).
باید ببینی اسپیکرت ورودی صدا داره یا نه.
کابل هایی که آقا پیام میاره جنسش فکر کنم اصلی باشه.برای اتصال به مانیتور CRT هم به یه تبدیل مادگی-مادگی نیاز داری.

اگه مانیتور lcdباشه نیاز به چه کابلی برای وصل کردن ط360X بهش هست و crt چطور قیمت هر کدوم چنده

اگر مانیتور LCD باشه و هم از DVI پشتیبانی کنه و هم از آنالوگ در این صورت می تونی هم از کابل HDMI To DVI استفاده کنی و هم از کابل VGA.اما اگر CRT باشه فقط از کابل VGA اون هم با تبدیل 2 سر مادگی می تونی استفاده کنی.قیمت هر 2 کابل هم حدود 20 تا 25 هزار تومان هست.
دیگه نیاید اینجا بپرسید الایت فالکون هست یا نه.الان توی بازار فروشگاه های معتبر همگی الایت یا هر مدل دیگه ای رو با مادربورد فالکون میفروشن.شما فقط با نگاه کردن به تاریخ می تونید تشخیص بدید که Falcon هست یا نه.برای اطمینان روی لیبل بارکد دار روی جعبه کنسول هم می تونید دنبال عبارت 175W بگردید.
Falcon مشکل گرمایی نداره و در کل گرمایی که ایجاد می کنه خیلی کمتر از مادربوردهای قبلی XBox 360 هست که در سال 2005 تا 2007 عرضه شدن.مادربورد اول الایت Zephyr بود که مشکل گرمایی هم توش بعد از مدتی دیده شد.

NextGen.ir
PartoGames.Com

پرمیوم هم کابل HDMI من توش ندیدم.فقط همراه الایت هست.البته بعضی از پک ها که من دیدم دوستان از خارج کشور خریدن توش کابل HDMI بوده(پرمیوم).

آخرین ویرایش:
آقا پدرام premium کابل hdmi توش هست من چند تا از فامیلامون گرفتن دیدم. توی xbox.com هم زده که داره.

به خط آخر پستم توجه کنی خیلی خوبه...!!!

در ضمن من کابل HDMI همراه Premium رو توی رجیون PAL دیدم.رجیون های دیگه رو نمی دونم توشون باشه. ;)

حالا چرا عصبانی میشی؟! من عذر میخوام...:(

در ضمن، من مطئنا از پرتو میگیرم چون طبق فرمایشات عزیزان از همه ی فروشگاه ها بهتره. میخواستم ببینم وقتی تل،نی سفارش میدی میفرسته در خونت، خطرناک نیست مثلا یه چیزیشو عوض کنه یا ... روی جعبه پلمبی نداره ما بفهمیم توش خراب کاری کردن یا نه؟! اصلا حضوری رو پیشنهاد میکنید یا بگم با پیک بیاره؟

حالا چرا عصبانی میشی؟! من عذر میخوام...:(

در ضمن، من مطئنا از پرتو میگیرم چون طبق فرمایشات عزیزان از همه ی فروشگاه ها بهتره. میخواستم ببینم وقتی تل،نی سفارش میدی میفرسته در خونت، خطرناک نیست مثلا یه چیزیشو عوض کنه یا ... روی جعبه پلمبی نداره ما بفهمیم توش خراب کاری کردن یا نه؟! اصلا حضوری رو پیشنهاد میکنید یا بگم با پیک بیاره؟

من عصبانی نشدم...!!! :laughing:

پرتو خیلی فروشگاه مطمئنی هست.هم قیمت کنسول هاش خوبه هم قیمت بازی هاش.
خودت برو حضوری بگیر که اطمینان بیشتری داشته باشی.در ضمن جلو خودت هم باز می کنن پلمب رو و کپی خور می کنن.
پرتو من ازش این کارها رو ندیدم.خیلی کارشون خوبه. ;)

هووووووووو! کپی خور کردن چقدر طول داره؟ یعنی کنسول میشه 430 باید هزینه ی کپیخورم اضافی بدیم؟

کپی خور کردن درایو BenQ با حساب باز و بسته کردن دستگاه فقط 1 ساعت طول میکشه...شاید هم کمتر.
15 هزار تومان هزینه کپی خور میگیره پرتو ;)

آقا ببین من درست میگم:

آرکید430 + کپیخور 15 + دسته اضافی 40 + 3 تا بازی = 500 ؟

دیگه چیزی نباید بدم؟!

فکر نمی کنم قیمت آرکید رو 430 بده ولی خوب بله با حساب این چند قلم چیزی که نوشتی فکر نکنم نیازی باشه بیشتر از این بدی.مگر این که به وسایل جانبی که می خوای بخری اضافه کنی.اگر UC بخری که باید یه 15 تا 25 هزار تومان هم پول تبدیل 110 به 220 بدی. ;)

منظورم اینه که برق رو برای 12 ولت کردن از یه آداپتور یا یه منبع تغذیه خارجی بگیرید.از آقا مهدی توی تاپیک روش های Cooling بپرسید بیشتر راهنماییتون می کنن.
بله برای 12 ولت کردن کنسول باز میشه.شما برای کپی خور کردن هم باید دستگاه رو باز کنی(هولوگرام مایکروسافت از بین میره).
باید ببینی اسپیکرت ورودی صدا داره یا نه.
کابل هایی که آقا پیام میاره جنسش فکر کنم اصلی باشه.برای اتصال به مانیتور CRT هم به یه تبدیل مادگی-مادگی نیاز داری.
اين كابل دومادگي چنده؟ تو خود كابل vga هست؟اسپيكر من هم يك ورودي صدا داره وصل ميشه؟
به نظرتون فرق زيادي بين 12 ولته كردن يا خريد فن هست يا نه؟چون فكر نكنم تبريز جايي براي
12 ولته كردن باشه

آقا ببین من درست میگم:

آرکید430 + کپیخور 15 + دسته اضافی 40 + 3 تا بازی = 500 ؟

دیگه چیزی نباید بدم؟!

فکر کنم الا ن قیمت ها افتاده فقط سریع برو بخر ( به گفته خود اقا هومن تو تاپیکش )
قیمتها
xbox arcade
400.000
xbox premium
520.000
xbox Elite
510.000

پس میشه 400 ارکید + 15 کپی + دسته 40 + 3 تا بازی ( یه کم صحبت کنی اشانتیون شاید بده ) = 467 :cheesygri ( بازی دونه ای 4 تومنه نه 5 تومن )

hd tv داری ؟ اگه داری برو یه کم بزار روش الایت بخر به این دلایل
1- کابلhdmi 20 تومن
2- هدست سیاه 10 الی 15 تومن
3- کابل ethrnet قیمت دقیق رو نمی دونم ولی بالای 10 هستش
4- هارد 120 کم کمش 150 تومن
خوب حالا خودت انتخاب کن
الایت بخر با 1 دسته و دسته دوم رو بعدا
ارکید با 2 دسته و 3 تا بازی

اين كابل دومادگي چنده؟ تو خود كابل vga هست؟اسپيكر من هم يك ورودي صدا داره وصل ميشه؟
به نظرتون فرق زيادي بين 12 ولته كردن يا خريد فن هست يا نه؟چون فكر نكنم تبريز جايي براي
12 ولته كردن باشه

این تبدیل 2 سر مادگی رو باید جدا بگیری.فکر کنم 2-3 هزار تومان بیشتر نباشه.

xbox_360_vga_cable.jpg

ورودی صدا هم اینطوری فکر کنم باید وصل کنی :

img00057cu.jpg

12 ولت کردن قطعا تاثیر بیشتری داره اما خوب اگر جایی توی تبریز نیست خودت می تونی انجام بدی.آموزشش توی بازی سنتر هست. ;) در صورتی هم که نمی تونی از این Intercooler های نشون دهنده دما که NextGen داره بخر.

ببخشيد اون عكس دو سر مادگي هست بالا؟ عكس خود كابل vga كه آقا پيام دارند رو هم ميشه بگذاريد او عكس دومي او تبديلو از كجا ميشه پيدا كرد؟ همون Intercooler كه نكست جن داره ميگيرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or