دوستان هزینه ی 12 ولت کردن فنها چقدره؟میدونم که نظرات در باره ی 12 ولت کردن و اینتر کولر متفاوته
در ضمن من یکی از اقواممون داره میره دبی برام 360 ارکید بیاره که میشه 212 تومن ازش سوال کردم گفت گمرگ تا 150 تومن کاری نداره ولی از 150 به بالا گمرکی میگیره میخواستم ببینم گمرکیش چقدر میشه؟
دوستان من میتونم بعد از احیانا 12 ولت کردن فنها کنسول رو یه جای و یه جوری بزارم که باد کولر به صورت مماس با پشت کنسول رد بشه منظورم اینه که اگه شما زمین فوتبال رو فرض کنین نسبت دروازه به نقطه ی کرنر که دروازه کنسول محسوب بشه و نقطه ی کرنر کولر باشه؟برای این میگم که وقتی فن هوای گرم رو میده بیرون باد خنک کولر باد گرم رو بزنه کنار و باد خنک جاگیزینش بشه؟ ایا ضرری به کنسول نمیزنه اخه کولرمون ابی هست؟اگه گازی باشه چی؟در ضمن ایا کپی خور کردن بنکیو توسط خود ادم کار راحتی هست؟ایا باید درایو کامل ا کنسول جدا بشه؟این پچ هایی که میگن برای جلوگیری از بن شدن هست رو چجوری ریخت رو درایو و از کجا باید گیر اورد؟ایا حجمشون بالاست و کپی خور کردن بنکیو توسط خود ادم ایا زمان زیادی میبره؟
12 ولت کردن حدودا 15 هزار تومان هزینه داره.
گمرکی اگر بخوره بیشتر 30-40 هزار تومان نباید باشه.
این هم فکر خوبی هست.می تونی تست کنی و حاصلش رو ببینی.
درایو BenQ چون نرم افزاری هست خودتون می تونید انجام بدید.کاربر un هم همین امروز کنسولشون رو خودشون کپی خور کردن.
شما وقتی درایو رو کپی می کنید فریمویری که روش میریزید باعث میشه که بازی هایی که Stealth Patch نیستن اجرا نشن.
شما در آدرس زیر می تونید آموزش کپی خور کردن درایو BenQ رو بخونید.

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096