راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان هزینه ی 12 ولت کردن فنها چقدره؟میدونم که نظرات در باره ی 12 ولت کردن و اینتر کولر متفاوته
در ضمن من یکی از اقواممون داره میره دبی برام 360 ارکید بیاره که میشه 212 تومن ازش سوال کردم گفت گمرگ تا 150 تومن کاری نداره ولی از 150 به بالا گمرکی میگیره میخواستم ببینم گمرکیش چقدر میشه؟
دوستان من میتونم بعد از احیانا 12 ولت کردن فنها کنسول رو یه جای و یه جوری بزارم که باد کولر به صورت مماس با پشت کنسول رد بشه منظورم اینه که اگه شما زمین فوتبال رو فرض کنین نسبت دروازه به نقطه ی کرنر که دروازه کنسول محسوب بشه و نقطه ی کرنر کولر باشه؟برای این میگم که وقتی فن هوای گرم رو میده بیرون باد خنک کولر باد گرم رو بزنه کنار و باد خنک جاگیزینش بشه؟ ایا ضرری به کنسول نمیزنه اخه کولرمون ابی هست؟اگه گازی باشه چی؟در ضمن ایا کپی خور کردن بنکیو توسط خود ادم کار راحتی هست؟ایا باید درایو کامل ا کنسول جدا بشه؟این پچ هایی که میگن برای جلوگیری از بن شدن هست رو چجوری ریخت رو درایو و از کجا باید گیر اورد؟ایا حجمشون بالاست و کپی خور کردن بنکیو توسط خود ادم ایا زمان زیادی میبره؟

12 ولت کردن حدودا 15 هزار تومان هزینه داره.
گمرکی اگر بخوره بیشتر 30-40 هزار تومان نباید باشه.
این هم فکر خوبی هست.می تونی تست کنی و حاصلش رو ببینی.
درایو BenQ چون نرم افزاری هست خودتون می تونید انجام بدید.کاربر un هم همین امروز کنسولشون رو خودشون کپی خور کردن.
شما وقتی درایو رو کپی می کنید فریمویری که روش میریزید باعث میشه که بازی هایی که Stealth Patch نیستن اجرا نشن.
شما در آدرس زیر می تونید آموزش کپی خور کردن درایو BenQ رو بخونید. ;)

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096

متعلقات arcade.permium with hdmi,eliteرو به طور مختصر میشه بنویسید
و آیا ارکاد درگاه hdmi داره

Elite :

xbox-360-elite.jpg

Premium :

xbox360_premium_pack.jpg

Arcade :

BOX360ARCADE.jpg

در ضمن Arcade هم پورت HDMI داره.

تذکر : سوالات رو توی یک پست بنویسید.امکان ویرایش برای هر پست قرار داده شده. ;)

من تلوزيونم سامسونگ 21 اينچه مدلشو هم نميدونم آيا به box 360 arcade وصل ميشه ؟
براي وصل كردن به مانيتور كابل vga تو آركيد هست اگه نيست يك كابل خوب براي وصل كردن به مانيتور پيشنهاد بديد؟ براي آركيد فن لازمه اگه لازمه يك خوبشو معرفي كنيد همراه با عكس و قيمت و فروشگاه مورد نظر ممنون .

براي وصل كردن به مانيتور كابل vga تو آركيد هست اگه نيست يك كابل خوب براي وصل كردن به مانيتور پيشنهاد بديد؟ براي آركيد فن لازمه اگه لازمه يك خوبشو معرفي كنيد همراه با عكس و قيمت و فروشگاه مورد نظر اگه من كابل vgaرو بگيرم براي صدا بايد چيكار كنم؟
ممنون

براي وصل كردن به مانيتور كابل vga تو آركيد هست اگه نيست يك كابل خوب براي وصل كردن به مانيتور پيشنهاد بديد؟ براي آركيد فن لازمه اگه لازمه يك خوبشو معرفي كنيد همراه با عكس و قيمت و فروشگاه مورد نظر ممنون .

اگر تلویزیونتون فیش های Composite (سفید،قرمز،زرد) رو داره کنسول رو می تونید بهش وصل کنید.
برای وصل کردن به کابل VGA نیاز هست که توی جعبه کنسول نیست و باید جدا بخرید.
می تونید کابل و فن رو از فروشگاه NextGen بخرید.البته فن های خود کنسول رو هم می تونید 12 ولت کنید.اگر قصد خرید اینترکولر دارید می تونید از اینترکولر های 38 هزار تومانی استفاده کنید که دما رو هم نشون میده. ;)

تلويزيون من دوتا فيش داره به نظرتون وصل ميشه يا نه كابل vga چه مدليشو بگيرم مال آقا پيام خوبه ؟
براي آركير پال ترانس لازم هست يا نه؟ اگه آره چه مدليشو؟
در ضمن اگه از كابل vga استفاده كنم صدارو چجوري بگيرم؟
به نظرتون 12 ولته كردن فن خوبه يا خريدن جداگانه؟اگه جدا بخرم منبع تغذيه ي فن چيه؟ عكسي از اون فني كه پيشنهاد كرديد بگذاريد

فقط یه سوال دیگه داشتم یه بورد دیدم که زیر دسته وصل میشه و حالت دسته ی بیسیم PS3 رو ایجاد میکنه که با حالت های خاص بازی میکنی دسترو بدی بالا حالته UP عمل میکنه قشنگ مثل PS3 یه بورد میخواستم ببینم توی بازار هست ؟

من دوتا از سوالات رو جواب میدم:

آرکید پال ترانس نمیخواد چون برق خدوش 220 هست.

به نظر من و فقط من، اگر میخواهید روزی 3 4 ساعت بازی کنید فن و ... لازم نیست. حالا باید دید استادان چی میگن:)

من هم چند تا سوال راجع به کابل vga دارم:
اولا بازی های 360 رو چه رزولیشنی اجرا میشن؟! آیا مثل pc قابل تنظیم هست؟! اگه روی رزولیشن بالا بزاریم افت فریم میده؟!
در مانیتور های معمولی با این کابل با چه رزولیشنی میشه بازی کرد؟! نسبت به تلویزیون معمولی بهتره یا نه؟!!!!

با اجازه از استادان:)

خیر بازی های 360 و کنسول های دیگه مثل pc رزولوشن تنظیمی ندارن اما اگر تلویزیونت hd باشه با 480p,1080i,1080p و... بازی میکنی. اما مثل pc نمیشه تنظیم کرد. ـو کنسول رزولوشن معنایی نداره. افت فریم هم تو هیچ بازی روی کنسول مشاهده نمیکنی.

کیفیتش فرقی نداره. من دیدم. البته بستگی به تلویزیونت داره اگه خوب باشه \د اقل صفحه تخت باشه بهتره اما اگه ازین قدیمیای دربوداغون باشه...اون موقع زمین تا اسمون فرقشه

تلويزيون من دوتا فيش داره به نظرتون وصل ميشه يا نه كابل vga چه مدليشو بگيرم مال آقا پيام خوبه ؟
براي آركير پال ترانس لازم هست يا نه؟ اگه آره چه مدليشو؟
در ضمن اگه از كابل vga استفاده كنم صدارو چجوري بگيرم؟
به نظرتون 12 ولته كردن فن خوبه يا خريدن جداگانه؟اگه جدا بخرم منبع تغذيه ي فن چيه؟ عكسي از اون فني كه پيشنهاد كرديد بگذاريد

اگر فیش زرد رنگ رو داشته باشه فکر کنم بتونی استفاده کنی.بله اونی که آقا پیام داره جنس خیلی خوبیه.فکر کنم اصلیه.
خیر ترانس برای PAL نیاز نداری چون برقش 220 هست.
فن رو 12 ولت کن ولی از منبع برق خارجی استفاده کن.
من خیلی دنبال عکس اون فن گشتم اما پیدا نکردم.فکر می کنم یکی از کاربر ها گذاشته باشه.

فقط یه سوال دیگه داشتم یه بورد دیدم که زیر دسته وصل میشه و حالت دسته ی بیسیم PS3 رو ایجاد میکنه که با حالت های خاص بازی میکنی دسترو بدی بالا حالته UP عمل میکنه قشنگ مثل PS3 یه بورد میخواستم ببینم توی بازار هست ؟

همچین چیزی فکر نمی کنم برای دسته XBox 360 اومده باشه.برای PS3 هم ندیدم.ولی خوب این خاصیت برای دسته Wii هست.

من هم چند تا سوال راجع به کابل vga دارم:
اولا بازی های 360 رو چه رزولیشنی اجرا میشن؟! آیا مثل pc قابل تنظیم هست؟! اگه روی رزولیشن بالا بزاریم افت فریم میده؟!
در مانیتور های معمولی با این کابل با چه رزولیشنی میشه بازی کرد؟! نسبت به تلویزیون معمولی بهتره یا نه؟!!!!

مثل PC میشه تا یه جاهایی تنظیم کرد.رزولوشنش رو باید با مانیتور تنظیم کنی.کلا تا 720p رو نشون میده.
برای بازی با XBox 360 کلا مانیتور های Wide پیشنهاد میشه ولی خوب روی مانیتور های CRT هم می تونید استفاده کنید.رزولوشنش هم فکر می کنم به اندازه مانیتورت ارتباط داشته باشه. ;)

اگر فیش زرد رنگ رو داشته باشه فکر کنم بتونی استفاده کنی.بله اونی که آقا پیام داره جنس خیلی خوبیه.فکر کنم اصلیه.
خیر ترانس برای PAL نیاز نداری چون برقش 220 هست.
فن رو 12 ولت کن ولی از منبع برق خارجی استفاده کن.
من خیلی دنبال عکس اون فن گشتم اما پیدا نکردم.فکر می کنم یکی از کاربر ها گذاشته باشه.
;)

يعني چي از منبع خارجي استفاده كن ؟ كجا فنو 12 ولته ميكنند ؟ براي 12 ولته كردن كنسول باز ميشه؟ فكر نكنم تو تبريز جايي براي 12 ولته كردن باشه.
من يك اسپيكر مايكرولب مدل M560 دارم چطوري ميتونم به xbox 360 وصلش كنم؟
شما ميدونيد اسم اون كابل vga ي كه آقا پيام داره اسمش چيه ؟ اصل هست؟ در ضمن اگه من كابل vga بگيرم براي اتصال به مانيتور CRT به تبديل يا چيز ديگري نياز ندارم؟
مثلا" مادگي نري مونثي مذكري و...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or