راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بازم سوال:
من اگه آرکید بگیرم کابل توش چی داره؟! به تلویزیون های معمولی وصل میشه؟!
با این کابل های vga به راحتی میشه به مانیتور crt وصل کرد و قیمتش حدودا چند در میاد؟!

بازم سوال:
من اگه آرکید بگیرم کابل توش چی داره؟! به تلویزیون های معمولی وصل میشه؟!
با این کابل های vga به راحتی میشه به مانیتور crt وصل کرد و قیمتش حدودا چند در میاد؟!

بله. اصلا کابلش مخصوص تلویزیون های معمولی هست.
Xbox-Arcade.jpg

از یک کابلهای دوسر مادگی و کابل vga برای مانیتور های crt استفاده کن.
قیمت: 4000 تومن کابل دوسر مادگی و 17 تومن vga cable

راستی بازی crash of the titans (کرش باندیکوت قدیم) رو کسی داره؟ از کجا بگیرم واسه خواهرم میخوام این پرتو اینا از این جور بازی ها میارن؟

پرتو این بازی رو داره.من خودم ازش خریدم.واقعا بازی زیبایی هست. ;)

دوستان هزینه ی 12 ولت کردن فنها چقدره؟میدونم که نظرات در باره ی 12 ولت کردن و اینتر کولر متفاوته
در ضمن من یکی از اقواممون داره میره دبی برام 360 ارکید بیاره که میشه 212 تومن ازش سوال کردم گفت گمرگ تا 150 تومن کاری نداره ولی از 150 به بالا گمرکی میگیره میخواستم ببینم گمرکیش چقدر میشه؟
دوستان من میتونم بعد از احیانا 12 ولت کردن فنها کنسول رو یه جای و یه جوری بزارم که باد کولر به صورت مماس با پشت کنسول رد بشه منظورم اینه که اگه شما زمین فوتبال رو فرض کنین نسبت دروازه به نقطه ی کرنر که دروازه کنسول محسوب بشه و نقطه ی کرنر کولر باشه؟برای این میگم که وقتی فن هوای گرم رو میده بیرون باد خنک کولر باد گرم رو بزنه کنار و باد خنک جاگیزینش بشه؟ ایا ضرری به کنسول نمیزنه اخه کولرمون ابی هست؟اگه گازی باشه چی؟در ضمن ایا کپی خور کردن بنکیو توسط خود ادم کار راحتی هست؟ایا باید درایو کامل ا کنسول جدا بشه؟این پچ هایی که میگن برای جلوگیری از بن شدن هست رو چجوری ریخت رو درایو و از کجا باید گیر اورد؟ایا حجمشون بالاست و کپی خور کردن بنکیو توسط خود ادم ایا زمان زیادی میبره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or