راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید چند تا سوال داشتم:
قیمت جهانی آرکید پک رو به دلار میخاستم!
و اینکه اگه از جایی برام بیارن اینجا چقدر هزینه بر میداره تا کپی خور بشه؟!

قیمت جهانی برای اروپا و آمریکا فرق می کنه.یعنی شما اگر رجیون UC بگیری گرون تر از PAL هست.البته رجیون PAL چون برقش 220 هست دیگه مثل UC نیاز به تبدیل برق 110 به 220 نداره.

قیمت آرکید PAL توی دوبی 850 درهم هست که چیزی حدود 215 هزار تومان میشه و در آمریکا این قیمت 279.99 دلار هست.
برای کپی خور هم درایو به احتمال خیلی زیاد BenQ هست و 15 تا 25 هزار تومان هزینه داره براتون.
در صورتی که Hitachi 0079 باشه که احتمالش هم کم هست هزینه کپی خور به دلیل سختی کار از 30 هزار تومان تا 50 هزار تومان ممکنه باشه. ;)

احتمالا بخاد از تایلند بیاره!
رجیونش j میشه دیگه؟!
قیمت اون چطوره؟! و اون هم آداپتور واسه 220 میخاد؟!

بله اونجا رجیون J هست و قیمتش هم به تازگی اومده پایین.یه چیزی بین قیمت PAL هست و قیمت UC.توی بخش خبر سایت جستجو کنی هست.نیازی هم به تبدیل برق 110 به 220 نداره چون خودش برق 220 داره... :love:
امکان این که توی تایلند رجیون PAL هم پیدا بشه زیاده... ;)

ببخشید سوالام زیاد شد!
کدوم رجیون از لحاظ بازی ها کامل تره؟! و اصلا به نظر شما کدوم بهتره؟! چرا بین این دو رجیون اینقدر تفاوت قیمت وجود داره؟!

ببخشید سوالام زیاد شد!
کدوم رجیون از لحاظ بازی ها کامل تره؟! و اصلا به نظر شما کدوم بهتره؟! چرا بین این دو رجیون اینقدر تفاوت قیمت وجود داره؟!

کلا الان همه رجیون PAL یا UC میخرن.
به تازگی اول بازی ها برای PAL میاد و بعد برای رجیون های دیگه.دلیل ارزونی PAL هم کاهش قیمت در اروپاست که دلیل این کاهش قیمت هم فروش بالای XBox 360 توی این قاره بوده.
من هم بهتون PAL رو پیشنهاد می کنم که توی دوبی همین رجیون PAL عرضه میشه.
حسنش نسبت به UC هم قیمتشه،هم برقشه و هم عرضه سریع تر بازی هاش.
قبلا J هم بازی هاش سریع تر میومد هم بازار بهتری داشت.اما الان وضعیت کاملا برعکس شده. ;)

قول میدم آخرین سوالم هست:
خودم میتونم کپیش کنم؟! (با توجه به اینکه تجربه این کارا رو نداشتم!!!)
سخت افزاری یا نرم افزاریه؟!
ممنون از پاسختون!

قول میدم آخرین سوالم هست:
خودم میتونم کپیش کنم؟! (با توجه به اینکه تجربه این کارا رو نداشتم!!!)
سخت افزاری یا نرم افزاریه؟!
ممنون از پاسختون!

اگر درایو BenQ باشه که به احتمال 90% هم همین BenQ هست راحت می تونی کپی خورش کنی.توی همین بخش آموزش کپی خور کردن درایو BenQ هم گذاشته شده با کلیه فایل های مورد نیاز...
کپی خورش نرم افزاری هست و فقط لازمه دستگاه رو باز کنی...

(زیاد سوال کردن عیب نیست دوست عزیز.برای کسب اطلاعات بیشتر هست;))

من DVD ها رو با دستمال های نرم عینک پاک می کنم البته یه تمیزکننده مخصوص وسایل کامپیوتر هم داشتم که خیلی خوب پاک می کرد لک ها و کثیفی ها رو.هر چیزی رو نباید روی این DVD ها بریزی و تمیز کنی.با یه ها کردن(با دهان ها کن تا بخاری که خارج میشه سطح DVD رو مرطوب کنه) و یه دستمال عینک کشیدن فکر کنم مشکلت حل بشه... ;)
البته این روش پیشنهادی من هست.شاید دوستان روش بهتری داشته باشن.

من با اسپری مخصوصش پاک میکنم. خیلی هم راضیم.... بعد زدن اسپری با پنبه تمیزش میکنم.

ممنون از دوستان این اسپری اسمش چیه از کجا گیر بیارم ؟

. این اسپری هم اسمش رو نمیتونم بخونم خیلی در همه در ضمن دوستم باسم از رومانی اورده. والا من نمیدونم که از کجا بگیری ولی بپرسی میتونی پیدا کنی قیمتشم از 3تومن تا 8 تومن داره.

ممنون از دوستان این اسپری اسمش چیه از کجا گیر بیارم ؟

اسپری های مخصوص CD و DVD رو اکثر کامپیوتری ها می فروشن.پیشنهاد می کنم یه جنس خوبش رو بخری.چون ممکنه مواد مرغوب نباشه و باعث بشه DVD 9 خراب بشه... ;)

آقا این بحث ریجن uc برای تبدیل از 110 به 220 چیه؟ باید هزینه اضافی بدیم؟ چقدره؟ مگه فروشنده ها نباید قبل از فروش این کار رو کرده باشن؟ اصلا برای چیه؟ :confused:

آقا این بحث ریجن uc برای تبدیل از 110 به 220 چیه؟ باید هزینه اضافی بدیم؟ چقدره؟ مگه فروشنده ها نباید قبل از فروش این کار رو کرده باشن؟ اصلا برای چیه؟ :confused:
شما اول یک ترانس 500 ولت بخر بعد سیم برق کنسولت رو به ترانس بزن بعدش ترانس رو به برق بزن.
در تهران فروشنده ها ترانس رو اشانتیون میدن....
در ضمن برق امریکا چون 110 ولت هست برای تبدیل به 220 ولت از این ترانس استفاده میشه.

آخرین ویرایش:

UC برق 110 داره و به برق ایران نمی خوره.چون برق ایران 220 هست.شما وقتی UC بخرید.اگر بدون تبدیل برق 110 به 220 استفاده بشه امکان سوختن کنسول یا آداپتورش هست.تبدیل هم قیمتش 15 تا 25 هزار تومان هست.فروشنده ها جدا می فروشن.برای همین هست که رجیون PAL پیشنهاد میشه چون خودش برقش 220 هست و نیازی به تبدیل برق 110 به 220 نداره.

آها... یه سوال دیگه،

برای کپی کردن آهنگ و کلیپ و عکس و... از pc یا cd یا ... به هارد 360 چیکار باید کرد؟

ویدئو نمی تونی انتقال بدی.فقط می تونی از Marketplace دانلود کنی.
عکس رو با Flash Memory می تونی بریزی داخل کنسولت.
آهنگ هم باید با فرمت Audio رو CD رایت کنی و بذاری توی دستگاه تا خود دستگاه اون رو Rip کنه و به فرمتی که پشتیبانی می کنه تبدیلش کنه... ;)
البته شما می تونید فیلم های با فرمت DVD و DivX(بعد از آپدیت مخصوص DivX این فرمت فعال میشه) رو ببینید. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or