راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید اقا پدرام میخوام یک الایت بگیرم مدل پال از همون اول که نیاز به اپدیت نداره
و ایا این اپدیتها توی دی وی دی بازیها موجوده یا نه در ضمن چطوری باید اپدیت کنم
چون اینترنتم دایال اپه :blushing: ممنون

یه آپدیت اومده که تاثیری نداره.نیاز به آپدیت نیست.آپدیت اصلی همراه بازی ها فکر نمی کنم باشه ولی ممکنه کلا آپدیت هایی همراه بازی باشه که بذاری آپدیت بشه خالی از لطف نیست...
شما که اینترنت Dial Up داری می تونی فقط برای آپدیت های بازی ها وصل بشی به Live.اگر هم نشی مهم نیست. ;)
این رو هم اضافه کنم که آپدیت پاییزی روی کنسول های تاریخ جدید هست.

خب امروز یه دونه ارکید از فروشگاه پرتو خریدم...405 تومن ..همون جا هم جلوی روی خودم باز کرد و کپی خور کرد.فالکون هم که بود.

کابل VGA و الباقی چیزها هم خریدم...فقط یه ضد حال خوردم اساسی...

اومدم خونه دیدم کابل برق اش تبدیل 3 به 2 میخواد :( نشد امشب بازی کنم...فردا باید برم یه تبدیل بگیرم...لعنت به این شانس...

خب امروز یه دونه ارکید از فروشگاه پرتو خریدم...405 تومن ..همون جا هم جلوی روی خودم باز کرد و کپی خور کرد.فالکون هم که بود.

اومدم خونه دیدم کابل برق اش تبدیل 3 به 2 میخواد :( نشد امشب بازی کنم...فردا باید برم یه تبدیل بگیرم...لعنت به این شانس...

سعی کن تبدیل های ژاپنی بگیری.من چینی داشتم اتصالی کرد شارژر گوشی رو سوزوند.البته خیلی کشور سازنده مهم نیست ولی جنس خوبش رو بخر. ;)

ممنون...تبدیل های ژاپنی از کجا میشه تشخیص داد ؟ مثلا جنس خوب؟

ژاپنی بودنش رو می تونی روی خودش ببینی که حک شده Made In Japan
در مورد جنس خوب بودن هم قیمت هر چی بیشتر باشه نشون کیفیت بهتر هست.البته خوب جنس تبدیل رو هم چک کنی متوجه میشی که جنس خوبی هست یا نه...

در تهران:
آرکید 420
هالو 600
پرمیوم 520
الایت 650
تمامی مدل ها فالکون هست و رجین یو سی و جی(فقط پرمیوم جی هستش)
چرا قیمت پرمیوم و ارکید اینقدر وحشتناکه:confused::eek::eek::mad:
بچه ها چرا قیمت ها اینقدر زیاد شده یادمه 6-7 ماه پیش قیمت پرمیوم تا 400 اومده بود پایین واقعا قیمت ها تو تهران اینطوریه؟(البته من تو شهر خودم سوال نکردم ولی با این اوضاع قیمت تهران قیمت اینجا به احتمال زیاد بیشتره)

مبارکه،
می تونستی علی الحساب از کابل پاور کامپیوترت استفاده کنی به جای کابل برق خودش،کلا برای اینکه مشکل اتصالی هم پیش نیاد میشه یدونه کابل پاور دو شاخ بگیری و بزنی به آداپتور 360(فکر کنم ایکس باکست پال بود دیگه)

چرا قیمت پرمیوم و ارکید اینقدر وحشتناکه:confused::eek::eek::mad:
بچه ها چرا قیمت ها اینقدر زیاد شده یادمه 6-7 ماه پیش قیمت پرمیوم تا 400 اومده بود پایین واقعا قیمت ها تو تهران اینطوریه؟(البته من تو شهر خودم سوال نکردم ولی با این اوضاع قیمت تهران قیمت اینجا به احتمال زیاد بیشتره)

بله قیمت اینطوریه...البته خوب الایت هم پیدا میشه که 500 هزار تومان باشه... ;)
اشخاص هستن مثل آقا پیام که کنسول با قیمت های خیلی خوب می فروشن...

پدرام جان قصد دارم حودم کپی خورش کنم ایا از نظر Brick شدن مشکلی نیست ؟

باید حواست باشه توی مرحله Reading درایو Brick نشه در این صورت دیگه دستگاه رو باید بندازی سطل آشغال.
آموزش رو با دقت بخون فقط حوصله به خرج بده...

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096

عججب...:confused:
من ارکید گرفتم ولی آداپتور 2 شاخ!!!
ریجنش هم پال بود...

بله هست.من یه آرکید آوردن کپی خور کنم آداپتورش 2 شاخ بود در صورتی که برای خودم الان 3 شاخ هست. ;)

دستت درد نکنه اقا پدرام فقط 2 تا سوال دیگه :
1. بازی هایی که میگیری از کجاست ؟ بهترین شرکتی که بازیهاش یعنی دیسک ها بازیش قابل اطمینان چیه ؟
2.من اینترنت ماهواره ای دارم یعنی یه خط ADSL و یه دیش که برای اینترنت ماهواره انلاینه خط ADSL ام 256 میخواستم ببینم ایا وقتی کانکشن ماهواره ای رو کانکت کردم که سرعتم بیشتر میشه میتونم با این سرعت از Live هم استفاده کنم ؟ نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا خیر . ببینید من یه دیش دارم که با یه Skystar Card که یه چیپ ست روی مادربورد سوار میشه از LNB یه سیم اورودم پشت این وصل کردم و وقتی ADSL ام وصل اونم وصل کنم سرعتم از 256 به 2 مگابایت بر ثانیه میرسه فرضا اگه دانلودم 25 KB /s هست با ADSL من وقتی Connection اینترنت ماهواره ای هم با این Connect میکنم یهنی 2 تا Connection کانکت میشن وقتی میزنم سرعتم به 230 KB/s میرسه میخواستم ببینم ایا میشه طوری به 360 وصلش کنم که با این سرعت بازی کنم ؟

با تشکر

سلام
ميشه بگين مارك كابل VGA اي كه گرفتين چي هست و چند خريدين.
كابل رو اونجا براتون تست كرد؟

تشكر.

دستت درد نکنه اقا پدرام فقط 2 تا سوال دیگه :
1. بازی هایی که میگیری از کجاست ؟ بهترین شرکتی که بازیهاش یعنی دیسک ها بازیش قابل اطمینان چیه ؟
2.من اینترنت ماهواره ای دارم یعنی یه خط ADSL و یه دیش که برای اینترنت ماهواره انلاینه خط ADSL ام 256 میخواستم ببینم ایا وقتی کانکشن ماهواره ای رو کانکت کردم که سرعتم بیشتر میشه میتونم با این سرعت از Live هم استفاده کنم ؟ نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا خیر . ببینید من یه دیش دارم که با یه Skystar Card که یه چیپ ست روی مادربورد سوار میشه از LNB یه سیم اورودم پشت این وصل کردم و وقتی ADSL ام وصل اونم وصل کنم سرعتم از 256 به 2 مگابایت بر ثانیه میرسه فرضا اگه دانلودم 25 KB /s هست با ADSL من وقتی Connection اینترنت ماهواره ای هم با این Connect میکنم یهنی 2 تا Connection کانکت میشن وقتی میزنم سرعتم به 230 KB/s میرسه میخواستم ببینم ایا میشه طوری به 360 وصلش کنم که با این سرعت بازی کنم ؟

با تشکر

1.من خودم بازی هام رو دانلود می کنم.اما من کارای پرتو رو خیلی می پسندم.WestGame و NextGen هم خیلی خوب هستن.
2.حقیقتش من با اینترنت ماهواره ای ندیدم کسی امتحان کنه ولی خوب اون 4 روشی که برای وصل شدن گذاشتم توی بخش XBox Live استفاده کن.
شما فکر می کنم اگر بخواید از اینترنت ماهواره ای استفاده کنید باید حتما ADSL هم متصل باشه به کنسولت که هم Sent داشته باشی هم Recived.این هم من فکر کنم امکان پذیر نباشه.
همون ADSL 256Kbps رو استفاده کن برای XBox Live خیلی هم خوبه...من خودم خطم 384Kbps هست و راضی هم هستم.توی Live باهاش مشکلی ندارم. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or