راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

8.روی جدیدترین بازیی که هست آخرین آپدیت هم هست

کاملا اشتباه...!!!

منظور ایشون Frimware های IXtreme بود که این فریمور روی درایو ریخته میشه برای جلوگیری از اجرای دیسک هایی که Stealth Patch نیستن.این فریمور موقع کپی خور کردن درایو روی دستگاه ریخته میشه.
اون آپدیت هایی که با بازی ها هست برای رفع باگ،اضافه کردن امکانات و ... هست.;)

دوستانی که قصد خرید کنسول رو دارن یه سری به سایت digikala بزنن . من خودم ازشون دوربین خریدم (اینترنتی) کارشون خیلی درسته و قیمتاشون هم به نسبت مناسب (قیمت ارکید 405 تومن). تحویل رایگان هم دارن .

من این فنی که NEXTGEN داره خودم میتونم وصل کنم ؟ مشکلی نداره ؟

یه سوال دیگه 360 فیلم AVI ، موزیک و عکس با هر فرمتی پخش میکنه ؟ فیلم DVD چی DVD 5?

یه سوال دیگه 360 فیلم AVI ، موزیک و عکس با هر فرمتی پخش میکنه ؟ فیلم DVD چی DVD 5?
نصب فن ساده هست.

براي پخش DiVx بايد اول به Live وصل بشين (يه اكانت از xbox.com بگير و اونو recover كن روي دستگاهت تا اكانت Gold ات نپره) تا يه آپديت 3مگي بگيره تا بتونه Divx رو پخش كنه، dvd معمولي و عكس رو هم بدون نياز به اون آپديت پخش ميكنه.

وصل کردن این فن ها خیلی راحته... ;)

فیلم های DVD رو به راحتی پخش می کنه حتی موقعی که درایو دستگاه Drive Key رو هم از بین برده باشه.اما برای دیدن فیلم با فرمت Avi اینطوری که شنیدم باید آپدیتی که با بازی Burnout Paradise هست رو بریزی روی دستگاه(البته من فقط شنیدن و اطمینانی به این مسئله ندارم).همچنین این آپدیت رو می تونی از طریق کامپیوتر روی هاردت بریزی که اصلا پیشنهاد نمیشه.برای عکس هم که راحت می تونی ببینی با Flash Memory و ... ;)

يه سوال:درايو هاي 360 رو خود جايي كه ميخريم ميفروشن؟اگه بفروشن ميشه كه درايو خود كنسول رو بردارن بجاش يكي ديگه بگيريم.البته اگه خواست پول هم سر بديم؟

يه سوال:درايو هاي 360 رو خود جايي كه ميخريم ميفروشن؟اگه بفروشن ميشه كه درايو خود كنسول رو بردارن بجاش يكي ديگه بگيريم.البته اگه خواست پول هم سر بديم؟

بله این کار رو فکر می کنم انجام بدن.بهترین جا برای این کار Next Gen هست.زنگ بزنید بهشون ازشون سوال کنید.اما وقتی درایو روی کنسولت هست دیگه نیازی نیست بی خودی عوض کنی.سعی کن اگر می خوای Hitachi 0079 باشه دنبال کنسولی بگردی که درایوش این باشه نه این که جا به جا کنی ... ;)

درود بر اساتید

مورد 1 - اگر روی کنسول نوشته باشه 203 وات، رو آداپتورش 175 وات و ماله 7/2007 باشه فالکونه دیگه؟
مورد 2 - برای کپی خور شدن کنسول باید باز شود، دیده شود ... ؟
مورد 3 - از کجا باید فهمید چه فیرم وری رو کنسول نصبه؟
مورد 4 - از کجا می شه فهمید کنسول کی آپدیت شده؟ با دایل آپ آپدیت چقدر طول می کشه؟

درود بر اساتید

مورد 1 - اگر روی کنسول نوشته باشه 203 وات، رو آداپتورش 175 وات و ماله 7/2007 باشه فالکونه دیگه؟
مورد 2 - برای کپی خور شدن کنسول باید باز شود، دیده شود ... ؟
مورد 3 - از کجا باید فهمید چه فیرم وری رو کنسول نصبه؟
مورد 4 - از کجا می شه فهمید کنسول کی آپدیت شده؟ با دایل آپ آپدیت چقدر طول می کشه؟

1.بله فالکون هست.
2.بله باید باز بشه.
3.وقتی درایو دستگاه BenQ یا Hitachi 0079 باشه فقط IXtreme 1.41 براشون اومده.
4.دستگاه های جدید آپدیت پاییزی روشون هست و وقتی وصل کنی با دیال آپ یه 15-30 دقیقه طول می کشه که آپدیت جدید مایکروسافت رو بگیره.

در ضمن : تا حالا چند مورد سوختن فالکون گزارش شده ؟ :d

خیلی کم بوده.شاید از تعداد انگشت های دست هم بیشتر نشه... ;)

2 تا سوال :
1. پدرام جان اگه میشه طریقه ی وصل کردن این فن ها رو با تصویر بهم نشون بده
2. ایا GTA :IV میخوام انلاین بازی کنم نمیشه ؟ شنیدم که تا 3 June نباید Live وصل شد چون بن میشم راسته ؟

2 تا سوال :
1. پدرام جان اگه میشه طریقه ی وصل کردن این فن ها رو با تصویر بهم نشون بده
2. ایا GTA :IV میخوام انلاین بازی کنم نمیشه ؟ شنیدم که تا 3 June نباید Live وصل شد چون بن میشم راسته ؟

1.الان که خودم که ندارم بهت بگم و عکس بذارم برات.یه زنگ بزن NextGen تا بهت دقیق توضیح بدن... ;) از دوستان کسی اگر اینجا از این فن ها استفاده می کنه ایشون رو کمک کنه.
2. بخش آنلاینش فکر کنم توی موبایل Niko باشه.اونم تا 29 آوریل بود که بازی می خواست منتشر بشه.من 100 بار به XBox Live وصل بودم و بازی کردم GTA IV رو.

وصل کردن این فن ها خیلی راحته... ;)

فیلم های DVD رو به راحتی پخش می کنه حتی موقعی که درایو دستگاه Drive Key رو هم از بین برده باشه.اما برای دیدن فیلم با فرمت Avi اینطوری که شنیدم باید آپدیتی که با بازی Burnout Paradise هست رو بریزی روی دستگاه(البته من فقط شنیدن و اطمینانی به این مسئله ندارم).همچنین این آپدیت رو می تونی از طریق کامپیوتر روی هاردت بریزی که اصلا پیشنهاد نمیشه.برای عکس هم که راحت می تونی ببینی با Flash Memory و ... ;)

من Burnout Paradise رو دارم ولي وقتي Divx گذاشتم باز ازم خواست كه آپديتش رو بگيرم و همونطور كه توضيح دادم راه افتاد.

من Burnout Paradise رو دارم ولي وقتي Divx گذاشتم باز ازم خواست كه آپديتش رو بگيرم و همونطور كه توضيح دادم راه افتاد.
همونطور که این دوستمون گفتن وقتی به Live وصل باشی و یه فایل DivX رو باز کنی خودش میره Codec رو دانلود میکنه که حجمشم کمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or