راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پدرام جان کنسول الایت مبارک باشه;)

فعلا هیچ خبری نیست.اما ممنون :love:

---

اینه هم یه تصویر از سری جدید Core Cooler :

XCM.core.coolerv2_LED_3.jpg

این هم متن کامل درباره این فن :

Code:
[I]XCM 360 core cooler version 2 can be used on all xbox 360 consoles (included the newest built in heat sink console)
[/I]
[CENTER][URL="http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/xcm-core-cooler/XCM.core.coolerv2_LED_3.jpg"][I][IMG]http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/xcm-core-cooler/XCM.core.coolerv2_LED_3_s300.jpg[/IMG][/I][/URL][/CENTER]

the XCM core cooler v.2 also can be used with XCM High Speed air cooler (more efficiency and powerful) or independently, unlike another brand of external fan,external Xbox 360 fan can only cool the temperature of the Xbox 360's outer surface but does not cool the temperature of the CPU/GPU; therefore, making them useless to combat CPU/GPU overheating. XCM 360 core cooler directly cools down the temperature from the core (CPU and GPU) of 360 console.

یکی از دوستای من امروز تو مدرسه به من گفت قراره روی 360 درایو بلوری بذارن من گفتم این خبر رو قبلن شنیدم و شایعه بوده اما گفت نه این دفه جدیه
حالا واقعن خبر موصق هست یا بازم سرکارم؟
اگر قرار باشه با بلوری عرضه بشه باز هم باید منتظر کپی خور شدنش موند؟
تازه اون وقت تکلیف اونایی که درایو DVD دارن چی میشه؟

یکی از دوستای من امروز تو مدرسه به من گفت قراره روی 360 درایو بلوری بذارن من گفتم این خبر رو قبلن شنیدم و شایعه بوده اما گفت نه این دفه جدیه
حالا واقعن خبر موصق هست یا بازم سرکارم؟
اگر قرار باشه با بلوری عرضه بشه باز هم باید منتظر کپی خور شدنش موند؟
تازه اون وقت تکلیف اونایی که درایو DVD دارن چی میشه؟
اگر قرار باشه درايو Blu-Ray براي 360 عرضه بشه ، فقط يه BD-Player براي پخش فيلم هاي Blu-Ray هست و بازيهاي 360 تا ابد رو DVD9 عرضه ميشن!

سلام
من چرا هر كاري ميكنم نمي تونم اون برنامه اولي براي كپي كردنو دانلود كنم . اسمش فكر كنم xbin باشه تا 96 درصد ميره بعد ارور ميده . فايلم خراب به دستم ميرسه . كسي لينك دانلود جايه ديگه نداره ؟
(فكر كنم بد جايي سوال كردم .)
اين كابل هاي dvi to hdmi چنده ؟

Play & Charge Kit قیمتش چنده ؟ گیر میاد ؟

30-40 هزار تومان باید باشه.هم می تونی قیمتش رو از آقا پیام بگیری هم زنگ بزنی یکی از همین فروشگاه ها مثل وست یا پرتو یا NextGen.

سلام
من چرا هر كاري ميكنم نمي تونم اون برنامه اولي براي كپي كردنو دانلود كنم . اسمش فكر كنم xbin باشه تا 96 درصد ميره بعد ارور ميده . فايلم خراب به دستم ميرسه . كسي لينك دانلود جايه ديگه نداره ؟

فایل Frimware رو من توی پست های اولیه تاپیک Reading/Flashing درایو بنکیو گذاشتم.
اون کابل ها هم فکر می کنم حدودا 20 تا 25 هزار تومان باشه.پرتو من دیدم 20 هزار تومان میده.

Play & Charge Kit قیمتش چنده ؟ گیر میاد ؟
بله . گیر میاد قیمتش هم 25 تومنه .
سلام

سلام . xbin ورژن جدید اینجاست :

http://rapidshare.com/files/114382112/xbins.exe

کابل HDMI به DVI هم 25 تومنه .

پدرام جون دسته رو چند ساعت باید بزنی توی شارژ؟:confused: باتری هایی که با خوده دسته هستن قابل شارژ هست

حال میکنم با امضات :cheesygri

من هرچی گشتم یه چیز درست در نیاوردم که دقیق نوشته باشه.اما مثل این که 4 تا 6 ساعت باید بذاری شارژ.اون باطری ها هم قابل شارژ نیستن.

نوکرتم هستیم :biggrin1: زدیم تو کار الایت دیگه... :-"

آقا رضا شما براي فروش كابل دارين ؟
تو امضاتون هست ( ف ي ل ت ره )!!
تو كدوم شهر زندگي مي كنين ؟

ایشون ساکن تهران هستن و کابل HDMI To DVI رو هم دارن.می تونید باهاشون تماس بگیرید... ;) توی فروشگاه مجازی تاپیک دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or