راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه سعید جان دقیقا همین قیمت هست توی دوبی.البته پرمیوم ممکنه یه مقدار بالا باشه.من خودم به 3 جای مختلف زنگ زدم قیمت گرفتم.آشنا دوبی داشتم رفت قیمت گرفت.همه اینهو سایت هستن... ;)
فروشگاه هایی که تو لیست سایت XBox.Com هستن همه قیمت هاشون یکسان هست.
قیمت PAL ممکنه توی جاهای مختلف دنیا فرق کنه اما زمان خروج از اون کشور می تونی باقی پولت رو بگیری.
خوب اگه اینجوری باشه که دوبی از انگلیس هم ارزونتر در می آد و این یه کم عجیبه،نیست؟
آرکید مثلا 160 پوند هست که به قرار پوندی 1800 میشه حدود 288000 هزارتومن که اونها هم پال دارن قیمت دلارشم 280 هست که میشه حدود 260 هزار تومن که حالا چون uc هست شاید درست نباشه مقایسش،به حر حال من خودم که از دوبی خریدم حدود 280000 تومن برام تموم شد.
یکی از اقوام نزدیکمون هم که تو میامی خودش نمایندگی مایکروسافت هست و xbox میفروشه گفت که آرکید با مالیات حدود 300$ در میاد.(که گفتی که ظاهرا پس میدن مالیات رو)
به هر حال بازم شما وارد تری;)

خوب اگه اینجوری باشه که دوبی از انگلیس هم ارزونتر در می آد و این یه کم عجیبه،نیست؟
آرکید مثلا 160 پوند هست که به قرار پوندی 1800 میشه حدود 288000 هزارتومن که اونها هم پال دارن قیمت دلارشم 280 هست که میشه حدود 260 هزار تومن که حالا چون uc هست شاید درست نباشه مقایسش،به حر حال من خودم که از دوبی خریدم حدود 280000 تومن برام تموم شد.
یکی از اقوام نزدیکمون هم که تو میامی خودش نمایندگی مایکروسافت هست و xbox میفروشه گفت که آرکید با مالیات حدود 300$ در میاد.(که گفتی که ظاهرا پس میدن مالیات رو)
به هر حال بازم شما وارد تری;)

این بستگی به ارزش پول ایران هم داره و قیمتی که پول هر کشور توی ایران داره.تو می تونی بعد از خرید از انگلیس می تونی مابالتفاوت رو بگیری.محمدرضا که مثل این که از اسپانیا خرید کرده بود همین کار رو براش انجام داده بودن. ;)

مرسی این الایت ها فالکونه یا نه؟؟؟
من کنسولم رو از کجا بگیرم از نکس جن یا وست گیم یا آقا پیام:confused:
خب اگه این جوریه قیمت الایت پایین تره آدم میره یه الایت فالکون میگیره

مرسی این الایت ها فالکونه یا نه؟؟؟
من کنسولم رو از کجا بگیرم از نکس جن یا وست گیم یا آقا پیام:confused:
خب اگه این جوریه قیمت الایت پایین تره آدم میره یه الایت فالکون میگیره

بله فالکون هستن.فکر کنم تاریخشونم برای 2008 باشه.
هر کدوم که خودتون دوست دارید.الایت رو آقا پیام اینقدر میده.بقیه جاها 600 به بالاست.

راستی کجا میتونم قسطی بخرم آقا پیام قسطی میده؟
این آقا پیام خودشون مغازه دارن تو تهران؟؟؟

هیچ کدوم قسطی نمیدن.
آقا پیام هم بوشهر زندگی می کنه. ;)

1. 360 تا چند p بازی ها رو اجرا میکنه؟ منظورم اینه که فقط 720p هست؟ یا 1080p هم میشه بازی کرد؟
2.اگر تا 1080p پشتیبانی میکنه این جور بازی ها رو تا چه فریم ریتی میتونه نشون بده؟
3.بازی ای وجود داشته که در 360 با فریم ریت پایین بازی بشه یا بعضی جا ها پایین بیاد (منظور از پایین، کمتر 20 هست)
اگر وجود داشته چه بازی ای؟
4.آیا درایو میتونه رو فریم ریت یا در کل کیفیت بازی ها تاثیر بذاره؟اگر آره کدوم درایو کمترین مشکل رو داره؟
5.برای کپی خور کردن چه سرعتی پیشنهاد میشه؟
6.میشه هارد external به 360 وصل کرد؟ اگر آره میشه چیز هایی رو که از live میگیریم روش ریخت؟ در کل میشه ازش به عنوان هارد خود 360 استفاده کرد؟
7.آیا 360 پورت usb داره؟ اگر آره چه چیزهایی رو میشه با usb بهش وصل کرد؟ واینکه میشه از طریق پورت usb ، فلش دیسک بهش وصل کرد و به عنوان مموری کارد ازش استفاده کرد؟

1. 360 تا چند p بازی ها رو اجرا میکنه؟ منظورم اینه که فقط 720p هست؟ یا 1080p هم میشه بازی کرد؟
2.اگر تا 1080p پشتیبانی میکنه این جور بازی ها رو تا چه فریم ریتی میتونه نشون بده؟
3.بازی ای وجود داشته که در 360 با فریم ریت پایین بازی بشه یا بعضی جا ها پایین بیاد (منظور از پایین، کمتر 20 هست)
اگر وجود داشته چه بازی ای؟
4.آیا درایو میتونه رو فریم ریت یا در کل کیفیت بازی ها تاثیر بذاره؟اگر آره کدوم درایو کمترین مشکل رو داره؟
5.برای کپی خور کردن چه سرعتی پیشنهاد میشه؟
6.میشه هارد external به 360 وصل کرد؟ اگر آره میشه چیز هایی رو که از live میگیریم روش ریخت؟ در کل میشه ازش به عنوان هارد خود 360 استفاده کرد؟
7.آیا 360 پورت usb داره؟ اگر آره چه چیزهایی رو میشه با usb بهش وصل کرد؟ واینکه میشه از طریق پورت usb ، فلش دیسک بهش وصل کرد و به عنوان مموری کارد ازش استفاده کرد؟

1. تا 1080p پشتیبانی می کنه.
2.اکثرا بازی های روی این کنسول اگر اشتباه نکرده باشم 30 فریم هست.
3.توی بعضی بازی ها همچین اتفاقی میفته ممکنه از این بازی ها هم باشه.توی عنوان های قدیمی دیده میشه
4.بله وقتی لنز مشکل داشته باشه یا DVD بازی مشکل داشته باشه همچین ایراداتی مثل افت فریم پیش میاد.بعضی اوقات هم بازی ها خودشون همچین مشکلی دارن که با ریختن Patch های آپدیتی حل میشه مشکلشون.از نظر قدرت Hitachi 79 بهترین انتخاب هست.
5.سرعت 12x چون نرمال خود دستگاه 12x هست.
6. میشه External وصل کرد و با یه سری دستکاری ها میشه فیلم و موزیک روش ریخت اما برای استفاده توی بازی ها و ... نمیشه باهاش کار کرد.آموزشش رو توی انجمن XBox 360 گذاشتم.
7.بهش فلش مموری میشه وصل کرد و یه سری از وسایل جانبی های خودش که USB هستن و ساپورت میشن.فلش مموری هم فقط میتونی یه سری اطلاعات مثل عکس بریزی توش.نمیشه برای Save بازی ها ازش استفاده کرد.

با سلام من یه سوال داشتم اینه که من از دوبی بدم یه 360 برام بیارن گمرکی می خوره بهش یا نه یعنی برای یه دونه کنسول گمرگ هم پول می گیره یا کار نداره اگه کسی می دونه تا حالا اورده یا اطلاع داره یه راهنمایی بکنه تا من زودتر اغدام بکنم

با تشکر

با سلام من یه سوال داشتم اینه که من از دوبی بدم یه 360 برام بیارن گمرکی می خوره بهش یا نه یعنی برای یه دونه کنسول گمرگ هم پول می گیره یا کار نداره اگه کسی می دونه تا حالا اورده یا اطلاع داره یه راهنمایی بکنه تا من زودتر اغدام بکنم

با تشکر

خیر گمرکی نمی خوره.راحت می تونید بیارید.البته اگر جنس های برقی که میارید زیاد باشه ممکنه گمرکی شاملش بشه... ;)

با تشکر از شما که جواب دادی

اگه تو بارشون 2 تا وسایل برقی باشه چی یعمی 2 تا360 باشه احتمال داره گمرکی بگیرن ؟

پس بابت یکی خیالم راحت باشه ؟

اگه دو نفر باشن چی می تونن نفری یکی بیارن ؟ ( کاری ندارن که با هم هستن یا نه ؟)

با تشکر از شما که جواب دادی

اگه تو بارشون 2 تا وسایل برقی باشه چی یعمی 2 تا360 باشه احتمال داره گمرکی بگیرن ؟

پس بابت یکی خیالم راحت باشه ؟

اگه دو نفر باشن چی می تونن نفری یکی بیارن ؟ ( کاری ندارن که با هم هستن یا نه ؟)

اگر 2 تا وسایل برقی باشه باید یکیش رو بدون جعبه آورد.
اگر 2 نفر باشن با 2 تا پاسپورت مختلف میتونن بیارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or