راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

رجیون UC برای USA هست و بازی های J هم بهش نمی خوره.فقط Free Region و UC بهش می خوره.فروشگاه های WestGame.ir و NextGen.IR و DC-360.Com همگی رجیون UC دارن برای فروش.
این هم محتویات این Pack :

ms_070327_xboxelite.jpg

خیر کنسول آکبند و کپی خور نشده هست.
قیمت هاشون هم چون خودشون از دوبی وارد می کنن پایینتر هست نسبت به جاهای دیگه.قیمتشون هم حدودن 600 هست.دقیق اطلاع ندارم از قیمت.

الان Arcade ارزون ترین جا فکر کنم 420 باشه
Premium معمولی اگر گیر بیاد دور و بر 450-460
Core نیست و اگر باشه 300-350 چون Arcade جایگزینش شده.
Elite هم 600 حدودا ارزون ترین جا.
قیمت جهانیشون هم توی XBox.Com زده.
پیام توی فروشگاه مجازی با ارزون ترین قیمت ها نسبت به بازار ایران می فروشه.

اقا ببخشید اگر مدل j گیرم سطحش از مدل uc پایین تره چه فرقی میکنه از لحاظ سخت افزاری
بعد این الیت اینترکولر نداره بعد هارد 120 هستش دیگه بعد این هایی که داخل عکس هستن میشه اسم هاشون رو بگید چه کپم
بعد دسته اش که بیسیم هستش امکان هستش که باسیم بشه اگر نیست
دسته به چه چیزهایی نیاز داره مپلا چه نوع باطری میخوره

میدونید تو تهران کجا 30-35 میدن؟آقا پیام چند میدن؟

خیر.زنگ بزنید Parto یا West فکر کنم داشته باشن.البته قیمت ندارم.پیام هم فکر نمی کنم دسته سیمی آورده باشه اما ازش سوال کنید.

اقا ببخشید اگر مدل j گیرم سطحش از مدل uc پایین تره چه فرقی میکنه از لحاظ سخت افزاری
بعد این الیت اینترکولر نداره بعد هارد 120 هستش دیگه بعد این هایی که داخل عکس هستن میشه اسم هاشون رو بگید چه کپم
بعد دسته اش که بیسیم هستش امکان هستش که باسیم بشه اگر نیست
دسته به چه چیزهایی نیاز داره مپلا چه نوع باطری میخوره

خیر اینا سطح بندی نمیشن.فقط منطقه هستن و فرقشون در تعدادی از بازی هاست و فایل هایی که بعضی وقت ها روی کنسول منطقه بندی میشن.
خیر اینترکولر نداره.هاردش هم 120 گیگابایت هست.
اون وسایل هم اینا هستن : خود کنسول - کابل HDMI به همراه تبدیل صدا - هدفون - سیم Lan - دسته بیسیم کابل TV/HDTV
دسته اش هم شاید با خرید Paly & Charge Kit بشه سیمی کرد.
پیشنهاد باطری های Play & Charge Kit هست که مخصوص خود دسته های XBox 360 هستن.اما به دلیل قیمتش بهتر هست 2 تا دونه باطری شارژی بخری با یه شارژر.باطری هم که از نوع قلمی هست.

سلام به دوستان
مي خواستم بگم پريميوم فالكون هم داريم . اگه داريم چنده ؟
من از كجا بگيرم خوبه ؟
من شمال زندگي مي كنم . چون كار ميكنم رفت و آمد برام سخته . خرد اينترنتي جايي سراغ دارين ؟
باتشكر !:cheesygri

بازم سلام ARCADE حدود 150 هزار تومانه مگه فروشنده های ایرونی چه قدر می خوان بخورن که می دن 420 تومان به نظر شما بهتر نیست ادم یکی از خارج سفارش بده بعد اینجا تبدیلش کنه؟
راستی ببخشید این فروشگاه مجازی ادرس اینتر نتیش چیه؟

با سلام . :cheesygri
ببخشيد ميخاستم بدونم فروشگاه west game براي خريد كنسول جاي خوبي هست و اگه هست خودش عمل x-clamp و 12 ولت كردن رو انجام ميده ؟؟؟؟؟ :confused:

با سلام . :cheesygri
ببخشيد ميخاستم بدونم فروشگاه west game براي خريد كنسول جاي خوبي هست و اگه هست خودش عمل x-clamp و 12 ولت كردن رو انجام ميده ؟؟؟؟؟ :confused:
بله west game هم یکی از فروشگاه های مطمعا هست
که متاستفانه کمی قیمتای کنسولاشو بالا میده!!ولی در کل ادمای خوبی هستن.

بازم سلام ARCADE حدود 150 هزار تومانه مگه فروشنده های ایرونی چه قدر می خوان بخورن که می دن 420 تومان به نظر شما بهتر نیست ادم یکی از خارج سفارش بده بعد اینجا تبدیلش کنه؟
ارکید قیمتش 279 دلاره
بله اگه خارج اشنا دارید و بگید بیاره خیلی بهتره ... خیلی ارونتر در میاد
فروشگاه مجازی
------
ببخشيد ميخاستم بدونم فروشگاه west game براي خريد كنسول جاي خوبي هست و اگه هست خودش عمل x-clamp و 12 ولت كردن رو انجام ميده ؟؟؟؟؟
بنظر من بهترین جا برای x-clamp و 12 ولت کردن nextgen هست, البته کنسول هم میفروشه ولی یه بدی که داره اینه که باید سفارش بدی برات بیاره و کنسول اماده تو مغازش نداره

قیمت آرکید 280$ هست که خیلی بیشتر از 150000 تومن میشه. اگه کسی تو خانواده هست که خارج بره بیاد ، به اون میتونی بگی برات بیاره- کپی خور کردنشم 25 - 30 تومن خرج داره . ولی اگه میخوای از اینترنت خرید کنی اصلا به صرفه نیست چون پول پست خیلی گرون در میاد و تقریبا قیمت میرسه به همونی که فروشنده های ایرانی دارن میفروشن . مثلا تو iranbin.com الایت رو زده 600$ با اینکه قیمت کنسول 499$ هست . تو ایران هم کپی خور نشدش با همین قیمت تقریبا فروخته میشه . مرسولتونم 2 ماه طول میکشه تا بدستتون برسه :sick:
بهترین راه ، خرید از دوبی یا سفارش به آشنایی ، دوستی - که از اونور آب براتون بیاره .

سلام به دوستان
من از كجا بگيرم خوبه ؟
من شمال زندگي مي كنم . چون كار ميكنم رفت و آمد برام سخته . خرد اينترنتي جايي سراغ دارين ؟

سلام به دوستان
من از كجا بگيرم خوبه ؟
داشتنو که داریم ، ولی خریدش به صرفه نیست . گرونتر از هیلو ادیتشن هست یعنی حدود 570-580 . شما میتونید با 520 تومن هیلو ادیتشن بخرید که تمامی مخلفات پرمیوم رو داره + یک play & charge kit که فقط در این پک عرضه شده . بردشم فالکونه ، درایوشم benq ، ریجن UC. برای خرید به تاپیک آقا پیام مراجعه کنید .

خیر.زنگ بزنید Parto یا West فکر کنم داشته باشن.البته قیمت ندارم.پیام هم فکر نمی کنم دسته سیمی آورده باشه اما ازش سوال کنید.

خیر اینا سطح بندی نمیشن.فقط منطقه هستن و فرقشون در تعدادی از بازی هاست و فایل هایی که بعضی وقت ها روی کنسول منطقه بندی میشن.
خیر اینترکولر نداره.هاردش هم 120 گیگابایت هست.
اون وسایل هم اینا هستن : خود کنسول - کابل HDMI به همراه تبدیل صدا - هدفون - سیم Lan - دسته بیسیم کابل TV/HDTV
دسته اش هم شاید با خرید Paly & Charge Kit بشه سیمی کرد.
پیشنهاد باطری های Play & Charge Kit هست که مخصوص خود دسته های XBox 360 هستن.اما به دلیل قیمتش بهتر هست 2 تا دونه باطری شارژی بخری با یه شارژر.باطری هم که از نوع قلمی هست.

ببخشید قیمت این باطری هایی که گفتی چنده بعد شارژ باطری چنده بعد دوتا دونه باطری شارژی از هر نوعی هست یا نوع مخصوص خودش رو میخواهد بعد فرق بین الیت و هالو چی هستش کدام بهتره بعد این اقا پیام این ادرس تاپیک رو بزن بعد ایشون دستگاه من رو با هارد و tv/hdtv با هارد 20 رو به قیمت میخرن که من هم یا الیت یا هالو بردارم بعد چند وقته به دستم میرسه بعد قیمت هالو چنده و داخل پکش چی ها هست

کمک در خرید ایکس باکس

با سلام
چند سوال دارم که امیدوارم به خوبی جواب بدهید ...
1-سیستم عامل ایکس باکس چیست ؟ ویندوزه :cheesygri... لینوکسه:biggrin1:
2-نمی خواد ایکس باکس جدیدی بیاد مثلا الان بخربم خوبه ؟
3-پلی استیشن بهتر نیست ؟
4-مشکلات ایکس باکس چیه ؟ این مشکل چراغ قرمز چیه ؟
5-بازی هاش خوبند ؟ سطح گرافیکی شون چه طوره ؟
6-مدلاش و قیمتاش چه جوریه ؟
7-امکاناتش چیاست ؟ مثلا موزیک و عکس و ... نمایش می ده ؟ و........................
8-به مانیتور کامپیوتر می خوره ؟
9-غیر از بازی کاری دیگه هم می کنه ؟
10-بازی هاش چنده ؟ ارزونه ؟
تمام

با سلام
چند سوال دارم که امیدوارم به خوبی جواب بدهید ...
1-سیستم عامل ایکس باکس چیست ؟ ویندوزه :cheesygri... لینوکسه:biggrin1:
2-نمی خواد ایکس باکس جدیدی بیاد مثلا الان بخربم خوبه ؟
3-پلی استیشن بهتر نیست ؟
4-مشکلات ایکس باکس چیه ؟ این مشکل چراغ قرمز چیه ؟
5-بازی هاش خوبند ؟ سطح گرافیکی شون چه طوره ؟
6-مدلاش و قیمتاش چه جوریه ؟
7-امکاناتش چیاست ؟ مثلا موزیک و عکس و ... نمایش می ده ؟ و........................
8-به مانیتور کامپیوتر می خوره ؟
9-غیر از بازی کاری دیگه هم می کنه ؟
10-بازی هاش چنده ؟ ارزونه ؟
تمام
:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

خواهش میکنم قبل از سوال پرسیدن یکم جست و جو کنید ، این سوالا چندصد بار پرسیده شده .

دوستان بخوایم بریم دوبی 1 روز بمونیم برگردیم و یه کنسول با خودمون بیاریم چقدر خرج بر میداره ؟ بعد اینکه کنسول گمرکی نمیخوره ؟

حالا اگر بخوایم بریم مثلا 10 تا کنسول بیاریم چی ؟ چقدر گمرکی می خوره
مثلا الان دوست خوبمون پیام که زحمت میکشه میره کنسول میاره فکر کنم اینقدری سود کنه که علاوه بر خرج سفرش داره یه در آمدی هم کسب می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or