راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من یه شارژر دسته گرفتم وقتی به دستگاه وصل میکنم دسته روشن میشه و باهاش کنسول رو روشن هم میکنم اما دستگاه دسته رو نمیشناسه و ه 4 چراغ دسته همش چشمک میزنه. باید چیکار کرد؟ایا احتیاج به شارژ اولیه داره ؟در این صورت چه جوری؟ممنون

من یه شارژر دسته گرفتم وقتی به دستگاه وصل میکنم دسته روشن میشه و باهاش کنسول رو روشن هم میکنم اما دستگاه دسته رو نمیشناسه و ه 4 چراغ دسته همش چشمک میزنه. باید چیکار کرد؟ایا احتیاج به شارژ اولیه داره ؟در این صورت چه جوری؟ممنون

جلوی کنسولتون بین جای مموری و درایو سی دی یه دکمه کوچیک هستش، اون رو بزنین که کنسولتون دسته رو بشناسه.

شما یه کلید دایره ای شکل سفید که کنار جایگاه مموری روی کنسول هست رو بزن و یه همچین کلیدی روی دسته کنار دکمه LB هست.اون رو که بزنی دستگاه دسته رو میشناسه و اون دسته میشه دسته 1 شما.

شما یه کلید دایره ای شکل سفید که کنار جایگاه مموری روی کنسول هست رو بزن و یه همچین کلیدی روی دسته کنار دکمه LB هست.اون رو که بزنی دستگاه دسته رو میشناسه و اون دسته میشه دسته 1 شما.

اون راهو میدونم .دستگاه دسته منو میشناسه.من با باطری مشکلی ندارم اما وقتی این شارژر و سیم رو میزنم ایمطوری میشه

اون راهو میدونم .دستگاه دسته منو میشناسه.من با باطری مشکلی ندارم اما وقتی این شارژر و سیم رو میزنم ایمطوری میشه

چند بار با همین راه امتحان کن امکان داره بشناسه دسته رو.کاتالوگی چیزی نداره این Charger ؟

به نظر من 360 ها از نظر ساخت به 2 دسته تقسیم میشوند:
1. 360 ها تا تورد فالکون
2. 360 ها با برد زفیر
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=9929
کیفیت ساخت فالکون ها از زیفر بهتره.
از نظر امکانات هم 360 ها به ترتیب زیر هستند:
1. الایت(620 به بالا)
2. 360 هالو ادیشن ( بستگی به فروشنده داره.... 490 به بالا)
3. پرمیوم با خروجی HDMI با قیمت 460 به بالا
4. 360 Arcade با قیمت 390 به بالا
سعی کنید درایو دستگاه benq تاریخ ساخت از 2007/10 به بالا باشه و رجین هم UC یا J باشه اگر هم UC خریدی باید 1 عدد ترانس تبدیل 110 ولت به 500 ولت بگیری چون برق امریکا به برق ایران نمیخوره.
در ضمن مدل فالکون در 360 های UC دیده شده تا J....
برای خرید هم به این تاپیک سر بزن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=54
برای اطلاعات بیشتر هم به این تاپیک ها برو
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=9040
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2786

سلام. پدرام جان فیلم و آهنگ و تریلر رو میشه روی 360 ریخت؟
این لپ تاپ های 360 کیه بازار میان؟؟؟؟

یه آموزش توی همین انجمن XBox360 گذاشتم که یه هارد USB رو Format می کنی و برای استفاده توی XBox360 به فرمت مخصوص سیستم های Apple تبدیلش می کنی.اون موقع می تونی DivX و Mp3 و ... رو اجرا کنی.اون رو بخون.
اما خوب اگر به PC وصلش کنی می تونی باهاش فیلم ببینی.

من میخام xbox 360 بگیرم به نظر شما کدومشو بگیرم که مشکلی نداشته باشه در ضمن قیمت

شما سعی کن از این کنسول های تاریخ جدید بگیرید.

Halo یا Premium With HDMI رو بگیرید.

پیام که توی بازارچه تاپیک داره از دوبی XBox360 تاریخ جدید میاره که یا مادربوردشون Zephyr هست یا Falcon

من میخوام بگم برام از المان PRE WITH HDMI بیارن.رجیون پال فالکون هست؟مایکرو نمایندگیش تو المان کجاست؟ کسی ادرس داره بده.حدودا چقدر در میاد؟اونجا کنسولا همه تاریخ جدیدن؟

من میخوام بگم برام از المان PRE WITH HDMI بیارن.رجیون پال فالکون هست؟مایکرو نمایندگیش تو المان کجاست؟ کسی ادرس داره بده.حدودا چقدر در میاد؟اونجا کنسولا همه تاریخ جدیدن؟

بله این مدل با این رجیون اگر تاریخش جدید باشه 100% فالکون هست.

نمایندگیهاش هم توی XBox.Com دربیار.

حدود همون قیمت جهانی یا دقیقا همون در میاد.چون آلمان کشور صنعتی هست جزء اکشورهای صنعتی و مهم توی اروپا هست که تاریخ های جدید XBox360 واردش میشن.

سلام من چندتا سوال دارم.ممنون می شم جوابشونو بدید .
1-قیمت premuim و arcade توی بازار تهران چقدره (لطفا لینک ندید - همین جا بگید )
2-آیا هدست مخصوص xbox live نیازه یا فقط کار یه هد ست معمولیو می کنه که به دسته xbox وصل می شه؟
3-HDMI cable چیه و چه فرقی با cableهای معمولی داره ؟
4-آیا Xbox 360 (به غیر از save ) در مورد دیگه ای هم نیاز به hard disk داره (مثلا برای کپی کردن بازی توی hardش)(من اصلا از قابلیت پخش موزیک یا ویدیو xbox استفاده نمی کنم.)
5-قیمت بازی های xbox 360 الان توی بازار ایران چقدر و آیا بازی های روز دنیا به ایران هم می رسه؟
6-xbox 360 می تونه بازی های xbox رو هم پلی کنه؟
7-با توجه به شکست HD تکلیف DVD های بازی ها آینده ی Xbox چی می شه؟
8- arcade توی ایران گیر می آد؟
9-اگه xbox با تاریخ ساخت جدید بگیرم مشکل حرارتی داره یا دیگه این مشکل وجود نداره؟

1. در توپ خونه 430 به بالا ارکید و پرمیوم ها 520 - 460 به بالا
2.با هدست فقط وقتی که تووو لایوی میتونی با رفیقات حرف بزنی.
3.HDMI تصویر رو به صورت Full HD میتونه نشون بده ولی در ارکید کابل TV نمیتونه تصویر HD نشون بده. در ضمن تلویزیون شما باید تصویر Full HD 1080p رو ساپورت کنه..... که در LCD TC 46" به بالا باشه.
4.شما نمیتونید بازی رو روی هارد بریزید.
5. بازیای روز دنیا همون روز که توو جهان رلیز میشه توو ایرانم هست. بستگی به نوع دیسک داره از 4 تومن تا 10 تومن.
6. به غیر از کنسول آرکید سایر مدل ها میتونن بازی ایکسباکس 1 رو اجرا کنند
7. روی چنتا DVD9 میاد مثل بازی لاست اودیسه 4 تا دی وی دی.
8. جوینده یابنده هست. بله به سختی گیر میاد
9. 99.9 % نداره.

1. در توپ خونه 430 به بالا ارکید و پرمیوم ها 520 - 460 به بالا
اقا میشه یه ادرس دقیق بدی و بگی کجا 430 می فروشن ؟ الان که هیچ جا گیر نمیاد شرکت ها هم دارن می دن 510 ! مجبورم از توپخونه بخرم بی زحمت یه ادرس دقیق بده من تهران نیستم می خوام بیام واسه خرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or