من یه شارژر دسته گرفتم وقتی به دستگاه وصل میکنم دسته روشن میشه و باهاش کنسول رو روشن هم میکنم اما دستگاه دسته رو نمیشناسه و ه 4 چراغ دسته همش چشمک میزنه. باید چیکار کرد؟ایا احتیاج به شارژ اولیه داره ؟در این صورت چه جوری؟ممنون
من یه شارژر دسته گرفتم وقتی به دستگاه وصل میکنم دسته روشن میشه و باهاش کنسول رو روشن هم میکنم اما دستگاه دسته رو نمیشناسه و ه 4 چراغ دسته همش چشمک میزنه. باید چیکار کرد؟ایا احتیاج به شارژ اولیه داره ؟در این صورت چه جوری؟ممنون
شما یه کلید دایره ای شکل سفید که کنار جایگاه مموری روی کنسول هست رو بزن و یه همچین کلیدی روی دسته کنار دکمه LB هست.اون رو که بزنی دستگاه دسته رو میشناسه و اون دسته میشه دسته 1 شما.
اون راهو میدونم .دستگاه دسته منو میشناسه.من با باطری مشکلی ندارم اما وقتی این شارژر و سیم رو میزنم ایمطوری میشه
سلام. پدرام جان فیلم و آهنگ و تریلر رو میشه روی 360 ریخت؟
این لپ تاپ های 360 کیه بازار میان؟؟؟؟
من میخام xbox 360 بگیرم به نظر شما کدومشو بگیرم که مشکلی نداشته باشه در ضمن قیمت
من میخوام بگم برام از المان PRE WITH HDMI بیارن.رجیون پال فالکون هست؟مایکرو نمایندگیش تو المان کجاست؟ کسی ادرس داره بده.حدودا چقدر در میاد؟اونجا کنسولا همه تاریخ جدیدن؟
1. در توپ خونه 430 به بالا ارکید و پرمیوم ها 520 - 460 به بالا
اقا میشه یه ادرس دقیق بدی و بگی کجا 430 می فروشن ؟ الان که هیچ جا گیر نمیاد شرکت ها هم دارن می دن 510 ! مجبورم از توپخونه بخرم بی زحمت یه ادرس دقیق بده من تهران نیستم می خوام بیام واسه خرید