راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دو تا سوال دیگم دارم
اول اینکه من و دوستام میخوایم 4 تا 360 بگیریم. میشه دسته های بیسیم رو روی یکی از کنسول ها استفاده کنیم. دوم اینکه اضافات Gta رو باید چیکار کنیم؟

دو تا سوال دیگم دارم
اول اینکه من و دوستام میخوایم 4 تا 360 بگیریم. میشه دسته های بیسیم رو روی یکی از کنسول ها استفاده کنیم. دوم اینکه اضافات Gta رو باید چیکار کنیم؟

در مورد سوال اولتون شما میتونید تا 4 تا دسته یه وایرلس به کنسول CONNECT کنید.
سوال دومتون یعنی چی اضافت GTA رو باید چی کار کنیم؟

خوب معلومه دیگه. یعنی اینکه دو تا episode بازی رو لایو عرضه می شن. یعنی کسی هست تو ایران که به صورت دیویدی به بچه ها بده یا اینکه باید خومون دانلود کنیم.
بعد اگه ما 4 تا کنسول (یا شاید بیشتر تا 10 تا) از یک جا بگیریم چقدر قیمت کم میشه

Downloadable Content های بازی GTA و کلا" هر بازی دیگه ای که توی لایو عرضه میشه قابل رایت روی سیدی و dvd نیست و فقط از طریق لایو میشه دانلود کرد

بعد اگه ما 4 تا کنسول (یا شاید بیشتر تا 10 تا) از یک جا بگیریم چقدر قیمت کم میشه

بستگی به فروشنده داره ... ممکن هم هست هیچی کم نشه اصلا ! :دی

دوستان من میخام از آلمان پلی3 و 360 و کلا کنسول بگیرم. آیا سونی یا ماکر نمایندگی رسمی اونجا داره؟

معلومه که داره.مطمئنا با قیمت رسمی پیدا می کنید از نمایندگی رسمی.
دوستم با هزینه پست فکر کنم روش 290 یورو در اومده بود براش.

با سلام
لطفا بگید مدل Arcade Pack رجین J هم داره:cheesygri
و65nm هست؟ :confused:

65 نانومتری که هست البته فقط CPU ها توی این مادربورد جدید 65 نانومتری هستن.

رجیون J هم قرار بود اواسط March یعنی همین ماهی که الان توش هستیم بیاد.من خودم خبرش رو گذاشتم توی بخش اخبار.جستجو کنی تاریخ دقیقش رو می تونی در بیاری.فعلا فقط UC و PAL از این مدل هست.

دوستان من میخام از آلمان پلی3 و 360 و کلا کنسول بگیرم. آیا سونی یا ماکر نمایندگی رسمی اونجا داره؟
100%شک نکن یه سری مغازه هستن که بهشون میگن ریتیلر یعنی خورده فروش اونجا ها همه جور کنسول
هست البته یکی از اقوام من که انگلیس زندگی میکنه برام گفته بنابراین اگه میتونی بری(خوش به حالت :cheesygri)
برو بگیر

ای بابا... من که نمیرم. 17 سالمه ولی یه نفری رو دارم میفرستم که یه نمور ایراد داره. نمیدونم میتونه بیاره یا نه.....
یه جا میخام که رسمی باشه. پلی3 که ایرتد نداره ولی میترسم 360 باسم بد دراد.
تووو خود سایت ایکس باکس هم باسه قسمت German نزده Where to Buy?

بچه ها اینجور که من فهمیدم الان preium تو اروپا 199 پوند هست. این میشه 400 دلار. چرا انقدر گرون؟ بعد تو ایران چند تومن تاثیر می ذاره؟

نه عزیز 199 یورو هست نه 199 پوند.البته حدودا قیمتش 300000 تومان در میاد نه 400000 تومان.امکان داره قیمت XBox360 تا 370-380 تنازل پیدا کنه.چون دقیقا باید حدودای 280000 تومان باشه.

البته این بستگی به قیمت های آسیا و خاورمیانه و کلی شدن کاهش قیمت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or