راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه خبر مهم : اینجوئر که بوش می آد احتمال می ره که مایکروسافت تا 14 مارچ قیمت کنسول رو تا 60 دلار پائین بیاره. خبرش رو پائین گذاشتم. ببینم اگه اینجوری شه تو قیمت ایران هم تاثیر داره دیگه؟

price drop on 14 March

The price of the 360 could be set to fall by as much as [COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif][COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif]GBP[/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR] 40, according to industry chatter. Acting on the claims of “numerous well-placed games industry sources”, Techradar.com is reporting that [COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif][COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif]Microsoft[/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR] will be officially slashing the price of all three 360 SKUs by [COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif][COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif]EUR[/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR] 50 (About GBP 38) across Europe on 14 March.
Although neither Microsoft nor the retail sector have formally confirmed the cut, it would have a dramatic effect, were it to happen.
At the upper end of the scale, such a price drop would mean the Premium and Elite SKUs would cost around GBP 210 and GBP 260 respectively – a fair deal cheaper than the GBP 299 40GB PS3.
Meanwhile, the price of the entry level Arcade SKU would fall to GBP 160 – around GBP 20 less than the Wii.
With Easter just around the corner and the release of GTA IV looming larger on the horizon, the timing would certainly be perfect.
If there’s so much as a whiff of an official announcement, we’ll let you know as soon as we do.

یه خبر مهم : اینجوئر که بوش می آد احتمال می ره که مایکروسافت تا 14 مارچ قیمت کنسول رو تا 60 دلار پائین بیاره. خبرش رو پائین گذاشتم. ببینم اگه اینجوری شه تو قیمت ایران هم تاثیر داره دیگه؟

price drop on 14 March

The price of the 360 could be set to fall by as much as [COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif][COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif]GBP[/FONT][/FONT][/color][/color] 40, according to industry chatter. Acting on the claims of “numerous well-placed games industry sources”, Techradar.com is reporting that [COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif][COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif]Microsoft[/FONT][/FONT][/color][/color] will be officially slashing the price of all three 360 SKUs by [COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif][COLOR=#33CC00 ! important][FONT=Verdana,Geneva,Helvetica,sans-serif]EUR[/FONT][/FONT][/color][/color] 50 (About GBP 38) across Europe on 14 March.
Although neither Microsoft nor the retail sector have formally confirmed the cut, it would have a dramatic effect, were it to happen.
At the upper end of the scale, such a price drop would mean the Premium and Elite SKUs would cost around GBP 210 and GBP 260 respectively – a fair deal cheaper than the GBP 299 40GB PS3.
Meanwhile, the price of the entry level Arcade SKU would fall to GBP 160 – around GBP 20 less than the Wii.
With Easter just around the corner and the release of GTA IV looming larger on the horizon, the timing would certainly be perfect.
If there’s so much as a whiff of an official announcement, we’ll let you know as soon as we do.

اگر به نکست جن و وست گیم و پیام و رضا و x , y و هر فروشنده دیگه باشه فکر کنم 14 مارچ قیمت رو بالا هم میبرن . تو ایران ! همچین اخباری معنا نداره

اگر به نکست جن و وست گیم و پیام و رضا و x , y و هر فروشنده دیگه باشه فکر کنم 14 مارچ قیمت رو بالا هم میبرن . تو ایران ! همچین اخباری معنا نداره

100% تاثیر داره توی قیمت ها.

تاثیرش رو بیشتر زمانی میبینید که قیمت ها عادی هستن.مثل اردیبهشت،اواسط و اواخر تابستون،حدودای آبان تا دی.

این نیست که قیمت که میاد پایین توی ایران بره بالا.اتفاقا فروشنده ها سعی می کنن برای رقابت قیمت ها رو پایین تر بدن. ;)

حرفت هم جالب نبود رفیق.

100% تاثیر داره توی قیمت ها.

تاثیرش رو بیشتر زمانی میبینید که قیمت ها عادی هستن.مثل اردیبهشت،اواسط و اواخر تابستون،حدودای آبان تا دی.

این نیست که قیمت که میاد پایین توی ایران بره بالا.اتفاقا فروشنده ها سعی می کنن برای رقابت قیمت ها رو پایین تر بدن. ;)

حرفت هم جالب نبود رفیق.

xbox ارکیدی که 250 هزار تومانه رو دارم می خرم 450 تومان . وضع مالیم هم زیره خط فقر هست خرج دانشگاه آزاد هم کمرم رو شکسته . شما مولتی میلیاردی میری دو تا دو تا می خری ما که مثل شما نیستیم . موقعی که 450 تومان جمع می کنیم اینقدر دردسر و بدبختی می کشیم که وقتی بخوایم باهاش بازی کنیم دیگه بهمون مزه نمیده ! این هم رسمش نیست که دمه عید یا اول تابستون گرون باشه بلکه باید ارزون باشه . امروز رفتم مغازه وست گیم همشون نشستن با خیاله راحت همه هم میگن نداریم که هم بازار گرم بشه و هم مشتری جذب بشه و قیمت بره بالا . حالا شما از کی و از چی داری حمایت می کنی خدا می دونه !
اگر حرف من جالب نیست حمایت شما .... :confused::(

xbox ارکیدی که 250 هزار تومانه رو دارم می خرم 450 تومان . وضع مالیم هم زیره خط فقر هست خرج دانشگاه آزاد هم کمرم رو شکسته . شما مولتی میلیاردی میری دو تا دو تا می خری ما که مثل شما نیستیم . موقعی که 450 تومان جمع می کنیم اینقدر دردسر و بدبختی می کشیم که وقتی بخوایم باهاش بازی کنیم دیگه بهمون مزه نمیده ! این هم رسمش نیست که دمه عید یا اول تابستون گرون باشه بلکه باید ارزون باشه . امروز رفتم مغازه وست گیم همشون نشستن با خیاله راحت همه هم میگن نداریم که هم بازار گرم بشه و هم مشتری جذب بشه و قیمت بره بالا . حالا شما از کی و از چی داری حمایت می کنی خدا می دونه !
اگر حرف من جالب نیست حمایت شما .... :confused::(

عزیز من کجا میلیاردرم و 2 تا 2تا می خرم ؟

من سر همین XBox360 کل تابستونم رو از دست دادم.هر کسی ندونه Reza-Sony میدونه من سر این چی کشیدم.یه چیزی بگو آدم خنده اش نگیره :laughing:
ما هم نگفتیم بفرما برو کنسول بخر.خودت می خوای بخری.اگر هم ناراحتی که داری کنسول 250 تومانی رو 450 تومان می خری برو دوبی یا هر کشور دیگه ای و یک دونه بخر که روت ارزون در بیاد.مملکتت که بی صاحب باشه همینه عزیز.اگر کشور تو تحریم نبود،اگر بی صاحب نبود،اگر قانون کپی رایت توش بود الان اینطوری حرف نمیزدی.ناراحتی بلند شو یه انتقالی بگیر برو دوبی زندگی کن حالشو ببر.
نیازی هم نیست از کسی طرفداری کنم.
قیمت هایی هم که توی دوبی هست مطمئن باش چندین درهم از قیمت قانونیش بالاتر هست.من خودم از دوبی 100 ها بار جنس خریدم.PSP گیگا پک رو خریدم دقیقا 299 هزار تومان 2 سال پیش.قیمت قانونیش که این نبود.از دوبی هم خریدم این PSP رو. :mad:

آقا یه سئوال فوق مسخره ، این هدست غیر Live برای بازی Single و معمولی بدون اتصال به Live(جهت گرفتن صدا)جواب میده ؟
قیمت نوش چند الان؟ممنونم.

منظورت با این باید باشه :

MicrosoftXbox360Headset-1.jpg

فکر نکنم برای گرفتن صدا جواب بده.فکر می کنم طرز کارش مثل همون HeadSet مخصوص Live باشه.قیمتشم توی ایران بالاست.فکر میکنم 80000 تومان به بالا باشه.یادم هست یه بار قیمت کردم بهم 98000 تومان قیمت دادن.اما مطمئنا ارزونتر شده.زمانی هم که سوال کردم گفتن بیشتر برای صحبت کردن و گرفتن صدای دیگران توی سرورها استفاده میشه.

این هدست ها اگه مثل ماله همون خوده پک 360 باشه میشه تو یه سری بازی single هم ازش استفاده کرد که تعدادش خیلی کمه!
مثلا میشه برای دستور دادن به هم تیمی هات تو بازیه rainbow six استفاده کرد...

اینم از اون سئوالها بود که ادم رو اینجوری:eek:میکنه واقعا چی باعث میشه که اینطوری فکر میکنی
خدمتت باید عرض کنم که خیر برای اینکه 360اصلا هاردی به غیر از هارد خودش رو نمیشناسه وهمچین قابلیتی
نتنها الان بلکه 100سال دیگه هم ایجاد نمیشه علتش هم اینه که شرکتهای سازنده کنسول سود اصلی رو از
فروش بازی میبرن اگه قرار باشه که بازیها این قابلیت رو داشته باشن دیگه کارشون تمومه در ضمن اگه گروهی
هم بخوان رو چنین موضوعی کار کنن باید بشینن یه کنسول طراحی کنن:cheesygri

فكر كنم منظور منو متوجه نشدي . مگه با ps2 چكار كردند . منظورم از گروه هكرها بودند نه كارخونه دارا . ;)
در ضمن رو ps2 يه هارد مجزا ميذاشتن . مگه ps2 هارد داشت كه بخواد فقط هارد خودشو بشناسه . اگه چيزي غير از اينه يه توضيحي بده تا به اطلاعات عمومي ما اضافه بشه . خيلي ممنون .

آخرین ویرایش:
کسی قیمت تو قشم نداره؟HDMI دار...

هیچوقت از قشم جنس الکترونیکی نخر.به این دلیل :

جنس الکترونیکی اونجا کم پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه احتمال اصلی بودنش کم هست.من خودم 2 هفته پیش قشم بودم و خیلی دنبال XBox360 گشتم و نبود.

بچه ها من به امید خدا بعد عید یه 360 می گیرم. الان که اسم بازی Bully رو شنیدم تو شک افتادم که الان که ps2 ام هست بگیرم بازی کنم یا روی 360؟ کدوم نسخه بهتره؟

بچه ها من به امید خدا بعد عید یه 360 می گیرم. الان که اسم بازی Bully رو شنیدم تو شک افتادم که الان که ps2 ام هست بگیرم بازی کنم یا روی 360؟ کدوم نسخه بهتره؟

فکر کنم نسخه PS2 با نسخه XBox360 فرق داشته باشه...

انشاالله بعد از عید قیمت ها مناسب میشه.سعی کن اوایل اردیبهشت خرید کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or