راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مي توني از وست گيم بگيري ;)،البته چند روز ديگه بارشون ميرسه قيمت هاشون هم به نظر مناسب ميرسه البته براي پريميم:cool:
وست رو هم گفتم داره core رو میده 390 یا شاید اشتباه نوشتاری بوده به هر حال core الان 300 تومن هست که اونم باید 50 50 کنی بری بخری یعنی به خدا توکل کنی تا سه چراغه در نیاد

]
آقا پیام بارش امروز رسید هرکس می خواد بخره
نفره اول خودم :blushing:
مشکل من این جاست که قبل عید پولم جور نمیشه و همینطور شهرستانم و گرنه منت مغازه ها رو نمی کشیدم به هر حال انگار خدا نمی خواد ما این چند روزه عید رو صفا کنیم :(

مشکل من این جاست که قبل عید پولم جور نمیشه و همینطور شهرستانم و گرنه منت مغازه ها رو نمی کشیدم به هر حال انگار خدا نمی خواد ما این چند روزه عید رو صفا کنیم :(

عزیز از من میشنوی بذار بعد از عید بگیر.هم مطمئن تر هست و هم به صرفه تر.قیمت ها بعد از عید بهتر میشه.

من به خاطر خودت میگم.بعد از عید بیشتر می تونی کیف کنی.مخصوصا تابستون.

عزیز از من میشنوی بذار بعد از عید بگیر.هم مطمئن تر هست و هم به صرفه تر.قیمت ها بعد از عید بهتر میشه.

من به خاطر خودت میگم.بعد از عید بیشتر می تونی کیف کنی.مخصوصا تابستون.

برای بعدعید موندن که 99 % قطعیه ولی فکر نکنم بتونم تا تابستون منتظر بمونم باید ببینیم خدا چی می خواد به هر حال موضوع اصلی اینه که این چند روزه عید بی ثمر می پره :((( می گن سالی که خوش است از بهارش پیداست )

سلام.
دوستان ميخوام يه 360 core بگيرم.بعلت بودجه كم! چند تا سوال دارم:
1-الان core چنده؟
2-الان بگيرم يا بعد نوروز؟
3-كجا مناسب ترين قيمت رو داره؟
ممنون.

اتفاقا دم عید میاد پایین

برعکس میگی.توی ایران همیشه همچین چیزایی چون نزدیک به عید و کلا نزدیک به تعطیلات مشتریش زیاد میشه قیمتش میره بالا.
شما الان نزدیک به عید و اوایل تابستون رو نگاه کن می بینی قیمت میره بالا

سلام.
دوستان ميخوام يه 360 core بگيرم.بعلت بودجه كم! چند تا سوال دارم:
1-الان core چنده؟
2-الان بگيرم يا بعد نوروز؟
3-كجا مناسب ترين قيمت رو داره؟
ممنون.

Core قیمتش 350 تا 400 می تونی پیدا کنی.البته الان گرون هست.

West Game داره میده 390

سوال : ببینم مگه مایکروسافت برا 360 گارانتی سه ساله نداده. نمی شه یه جورایی عوضش کرد. یعنی اگه سه چراغ شد چیکار باید کرد. همینجوری 400 تومان ضرر می کنی و باید بری یکی دیگه بگیری؟

راستی فالکون اینطور که شنیدم سی پی یوش فرق می کنه و در نتیجه کمتر داغ می کنه! این درسته؟ یعنی فالکون بهتره؟ اگه بهتره از کجا گیر می آد؟ چه جوری می شه فهمید فالکون هست؟ در ضمن نمی شه یه فن خودمون به دستگاه وصل کنیم؟

سوال : ببینم مگه مایکروسافت برا 360 گارانتی سه ساله نداده. نمی شه یه جورایی عوضش کرد. یعنی اگه سه چراغ شد چیکار باید کرد. همینجوری 400 تومان ضرر می کنی و باید بری یکی دیگه بگیری؟

همیشه 3 چراغ منجر به از بین رفتن دستگاه نمیشه.بعضی مواقع درست میشه مشکل.

گارانتی در صورتی هست که دستگاه کپی خور نشده باشه.

راستی فالکون اینطور که شنیدم سی پی یوش فرق می کنه و در نتیجه کمتر داغ می کنه! این درسته؟ یعنی فالکون بهتره؟ اگه بهتره از کجا گیر می آد؟ چه جوری می شه فهمید فالکون هست؟ در ضمن نمی شه یه فن خودمون به دستگاه وصل کنیم؟

بله کمتر داغ می کنه.الان Arcade تو ایران با برد فالکون پیدا میشه که آقا پیام میاره.

یه سری اعداد و ارقام هست رو برچسب دستگاه که چک که کنید توی سایت XBox360Drive نشون میده که فالکون هست یا نه.

میشه فن رو 12 ولت کرد که سرعتش بیشتر بشه و در تیجه دستگاه رو خنک تر کنه.

firmware دقیقا چی هس ؟
در ضمن دلیل بن شدن از لایو فقط بازی کپی هست؟ یعنی اگه من بازی اصلی بزارم بن نمی شم؟
(کسایی که امتحان کردن بگن)
در ضمن بگید که چرا بعضی ها بن می شن بقیه نمی شن؟
و بازی های اصل گیر میاد اینجا یا نه؟
و آخرین سوال : ps3 هم به صورت اشتراکی پول می گیره یا اینجوری نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or