راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

*ايا همه مادر بورد هاي جديد مثل zephyr يا falcon داراي خروجي hdmi هستند:confused:

و آيا xbox360 هايي رو كه پورت hdmi دارن رو ميتونيم به تلوزيون هاي معمولي وصل كنيم:confused::love:

:laughing:
خواهش مي كنم التماس مي كنم استدعا مي كنم به دست و پاتون مي افتم يكي جواب منو بده :((

آخه اين اولين سوال من تو اين تاپيك بود . :blushing:
آقا ترو خدا اين كارو نكن ناراحت ميشيم بابا اين كارا چيه اي بابا:laughing:
والا اينكه چقدر بايد صبر كني بستگي به خودت داره چون توي اين مسايل تجربه ثابت كرده هر چي كمتر عجله كني نتيجه بهتري مي گيري مثلا من خودم الان 1 سال صبر كردم و الان مي بينم درسته كه دارم از بي كنسولي ميميرم ولي در عوض اگه خدا بخواد يه كنسولي گيرم مياد كه موقع بازي كردن دلم هي شور نمي زنه كه واي الان 3 چراغ مي ده.الانم فالكون تو تهران دور وبر 600 پيدا ميشه هرچي به عيد نزديكتر شيم اين قيمت هم بصورت شديدا صعودي بالا ميره.
پس اگه پول داري و صبر نداري همين الان سفارش بده برات بياذن چون فردا ميشه 620 بعد پس فردا ميشه 640 بقيشو خودت حساب كن:laughing:
ولي در كل فك كنم بعد از عيد فالكون تو ايران پر شده باشه البته اگه تا اون موقع اين فالكونا گندش در نياد و مشكلي براشون پيش نيان ولي باز ميرسيم به تابستون كه بازم اين فروشندگان زحمتكش كه جزء اقشار آسيب پذير جامعه هستن دست بكار شده و قيمت را بالا ميبرن پس در نتيجه اگر الان پول نداري ولي صبر داري سال ديگه همين موقع ها برو يدونه بخر.
آخيش تموم شد چقدر حرف زدم:cheesygri

*ايا همه مادر بورد هاي جديد مثل zephyr يا falcon داراي خروجي hdmi هستند:confused:

و آيا xbox360 هايي رو كه پورت hdmi دارن رو ميتونيم به تلوزيون هاي معمولي وصل كنيم:confused::love:
والا فكر ميكنم اينكه پورت hdmi داشته باشه يا نه بستگي به بوردش نداره بلكه بستگي به مدلش داره يعني اگر شما premium with hdmi يا هيلو پك يا اليت بگيرندي 100در100 داراي پرت hdmi مي باشندندي نقطه
بله شما با استفاده از كابل av مي توانيد هر مدلي از دستگاه ها ي 360 را به تلويزون خود وصل كردندي:laughing:

بله هردو پورت HDMI دارند, به تلویزیون های معمولی هم با کابل Composite A/V که داخل پک 360 هست میتونی وصل کنی!

خيلي ممنون از جواب شما :love:
فكر كنم يدونه اواسط ارديبهشت بگيرم خيلي بهتر باشه همينكه فاكون هستش امتياز بزرگيه :-"
سه تا سوال كوچيك هم داشتم :blushing:
1 _ فكر ميكني اگه يه اركيد با درايو benq اواسط ارديبهشت بگيرم برام چند بيفته :confused:
2 _ يا اصولا اركيد با درايو benq تا اون موقع پيدا ميشه :confused:
3 _ تا اون موقع premium با درايو benq پيدا ميشه و اگه بشه به نظرت في چند :confused:
البته اصرار من به اركيد و پريميوم زياد به خاطر قيمت نيست . من به هارد با ظرفيت بالا احتياجي ندارم ( در حد سيو كافيه )
ببخشيد كه خيلي زياد شد :blushing:

خيلي ممنون از جواب شما :love:
فكر كنم يدونه اواسط ارديبهشت بگيرم خيلي بهتر باشه همينكه فاكون هستش امتياز بزرگيه :-"
سه تا سوال كوچيك هم داشتم :blushing:
1 _ فكر ميكني اگه يه اركيد با درايو benq اواسط ارديبهشت بگيرم برام چند بيفته :confused:
2 _ يا اصولا اركيد با درايو benq تا اون موقع پيدا ميشه :confused:
3 _ تا اون موقع premium با درايو benq پيدا ميشه و اگه بشه به نظرت في چند :confused:
البته اصرار من به اركيد و پريميوم زياد به خاطر قيمت نيست . من به هارد با ظرفيت بالا احتياجي ندارم ( در حد سيو كافيه )
ببخشيد كه خيلي زياد شد :blushing:

1- بهترین موقع خرید خرداد ماه هستش . با توجه به تجربه ای که پارسال داشتم .
2- بستگی به کارخانه سازنده داره شاید باشه شایدم نباشه .
3- نوع درایو قیمت ها رو تغییر نمیده مگر این کاسبهای بی انصاف که این فیلمها رو سر مردم در میارن .البته ممکنه فرق قیمتی واسه کپی خور شدن داشته باشه .
راستی چرا انقدر به درایو بنکیو گیر دادی . مگه مال ما که سامسونگه چشه !!!

آقا شرمنده off میدم ، میخواستم بدونم برای share کردن هارد 360 با pc همین یه نرم افزار xplore360 هست؟
اگه آره ممنون میشم آخرین ورژنش رو بهم بگین که چند یا با لینک دانلودش .

دوستان

بابت راهنمایی های شما در صفحات پیش متشکرم چون من بلاخره Xbox360 را خریدم و به عنوان سوال آخر( قبل از خرید) اگر بن بشه دیگه نمی توان بازی کرد؟؟؟؟

سلام.
نمیدونم چی بگم...

تاریخ تولید کنسول: 24.9.2007
تیم:cson
پ.س: 203 وات
ام.بی: فروشنده(که اونم مثل من سرش کلاه گشاد رفته) گفت فالکونه... اما:
درایو: سامسونگ!
پورت Hdmi هم نداره...
دزدهای لعنتی...

سلام.
نمیدونم چی بگم...

تاریخ تولید کنسول: 24.9.2007
تیم:cson
پ.س: 203 وات
ام.بی: فروشنده(که اونم مثل من سرش کلاه گشاد رفته) گفت فالکونه... اما:
درایو: سامسونگ!
پورت Hdmi هم نداره...
دزدهای لعنتی...

دوست عزیز چیزی شده ؟

حرف هاتون مبهم هست.یه مقدار بازتر کن صحبتت رو بفهمیم چی شده

دوست عزیز چیزی شده ؟

حرف هاتون مبهم هست.یه مقدار بازتر کن صحبتت رو بفهمیم چی شده

دوست من! چطور یک دستگاه که به اسم فالکون بهم انداخته شده پورت HDMI نداره و درایوش سامسونگه؟ مخصوصا وقتی لیبلهای روی جعبه و کنسول یک چیز دیگه رو میگن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or