راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مهدی جان
از اطلاعاتت ممنون ... چکار کنم ... خدا نبخشه این مغازها رو که بازیهای کنسولو در یک صفحه بزرگ و خوشگل ارائه میکنند و دل بچه آدمو میبرن و بچه آدم میاد میگه بابا از اینها میخواهم و بابا هم بره ببینه و خودشم خوشش بیاد و دیگه ... :biggrin1:
بهر حال ...
فقط زحمت بکسید و در مورد خرید یکی از این دو مدل ELITE یا PERMIUME هم راهنمایی کنید ببینم کدام بهتر است .
پولش مشکلی نیست و فقط میخواهم اون 3 چراغ بسراغ دستگاه نیاید .
ممنون :love:

بیژن جان الیت فقط هارد 120 گیگ داره و رنگش هم مشکیه و پرمیوم هارد 20 گیگ و رنگش سفیده ، بنظر من اگه از اینترنت و شبکه استفاده نمیکنی هارد 20 کاملا کافیه و نیازی نیست پول بیشتری واسه الیت بدی . در مورد کیفیتشون هم هر دو یه کیفیت دارن (سری جدید) البته حتما تاریخ ساخت رو توجه کن که مهمه . از برج 7 به بعد باشه ، 8 یا 9 که عالیه گیر بیاری.در مورد سه چراغ هم آموزشهای رو که توی تاپیک روشهای کولینگ و فیکس نوشتم انجام بدی قول میدم هیچیش نمیشه هرچند که کنسولهای جدید مشکل کمتری دارن ;)

بچه اقا مهدی یه سوال دارم:
من می خوام یه 360 از اقا پیام با رجین uc بگیرم با توجه به اینکه برقش 110 و برق ایران 220 باید براش تبدیل بگیرم حالا به نظر شما :
1. ترانس تبدیل 220 به 110 بگیرم با توجه با بالا بودن وات مثلا 500
2. یا اینکه ترانس تبدیل که روی کنسول های پال و جی هست بگیرم کدوم مطمئن تر

بچه اقا مهدی یه سوال دارم:
من می خوام یه 360 از اقا پیام با رجین uc بگیرم با توجه به اینکه برقش 110 و برق ایران 220 باید براش تبدیل بگیرم حالا به نظر شما :

100% ترانس خود 360 رو که روی کنسولهای دیگه هست رو بگیری بهتره . ترانسهای دیگه اعتمادی بهشون نیست و ممکنه کنسولتو ...

اگه برات مایه مهم نیست، از همین کنسولیا وردار. ولی اگه از همین ترانسهای معمولی 500w به بالا ور داری هم مشکلی واست پیش نمیاد. فقط ترجیحا مارکش خوب باشه. لاله زار زیاد گیر میاد .

با سلام

بچه های تهرانی
این شرکت iranxbox که شما می گید خوبه و ازش خرید می کنید(برای کنسول) خود شرکت می رید می خرید
یا نمایندگی اش ( یعنی بابک) که تو سعادت آباده

و کلا رابطه این دو تا چه جوریه و به هم مربوطن؟ آخه قیمت و... شون با هم فرق می کنه .... :confused:

دوستانی که در ایران الیته دارن نظرشون راجع به اون چیه
در مورد مشگل گرمایی و داغ کردن و خلاصه مشکلاتی که قبلا داشت مثلا میگفتند روزی 2 ساعت بیشتر روشن نباشه پشت سر هم و از این جور مسایل
و سوال اخر اینکه کاربرد اون 120 گیگ هارد چطوره
روی پلی استیشن3 که هارد اون عملا کاربرد خاصی نداره چون نمیشه روش بازی ریخت
در مورد هارد 360 چطور ایا میشه بازی که گرفتیم بلافاصله روی هارد اون ریخت تا به لنز کمتر فشار بیاد و لود بازی هم زودتر بشه
اگر این کار شدنی باشه که عالی هست ولی اگر نشدنی باشه پس چه فرقی بین 20 گیگ و 120 گیگ میتونه باشه
درسته که دموی بازیها رو از طریق اینترنت میشه گرفت ولی اصل کاربرد اون به نظر من اینه که بشه روش بازی رو ریخت

دوستانی که در ایران الیته دارن نظرشون راجع به اون چیه
در مورد مشگل گرمایی و داغ کردن و خلاصه مشکلاتی که قبلا داشت مثلا میگفتند روزی 2 ساعت بیشتر روشن نباشه پشت سر هم و از این جور مسایل
و سوال اخر اینکه کاربرد اون 120 گیگ هارد چطوره
روی پلی استیشن3 که هارد اون عملا کاربرد خاصی نداره چون نمیشه روش بازی ریخت
در مورد هارد 360 چطور ایا میشه بازی که گرفتیم بلافاصله روی هارد اون ریخت تا به لنز کمتر فشار بیاد و لود بازی هم زودتر بشه
اگر این کار شدنی باشه که عالی هست ولی اگر نشدنی باشه پس چه فرقی بین 20 گیگ و 120 گیگ میتونه باشه
درسته که دموی بازیها رو از طریق اینترنت میشه گرفت ولی اصل کاربرد اون به نظر من اینه که بشه روش بازی رو ریخت
اینکه شما اینطوری فکر میکنی خیلی قابل احترام هست ولی تو360 نمیشه بازی روی هارد ریخت یعنی من
تاحالا ندیدم بجزاین بازیهای ارکید که دانلود میکنی ازلایو درمورد الیت من خودم ندارم امابه تازه گی یکی از
بچه ها گرفته ومن خودم باهاش بازی کردم اصلا گرم هم نمیشه چه برسه به داغ البته بدون هرگونه وسائل
اضافه درکل مشکل سخت افزاری نداره درمورد هارد120 هم هدف مایکروسافت بازارامریکا واروپا بوده ونه ایران
به این دلیل که سرویس اینترنت باسرعت بالا تواین کشورها عرضه میشه وهارد120کاملا ایده ال هست برای
دانلود ازلایو (فیلم کارتون ودموی بازیهاو....)درکل الیت یه انتخاب مطمئن هست اگه بودجه کافی برای خریدش
وجود داشته باشه البته به نظر من بازم ازپی اس3به صرفه ترهست چون هم کپی خورشده وهم اینکه بازیهای
پی اس3وحشتناک گرونه درضمن تنوع بازیهای 360 ومیزان عناوین اختصاصی اون روهم نباید فراموش کنیم

راهنمايي و اطلاعات تكميلي براي خريد xbox 360

با سلام . :cheesygri
ميخاستم ببينم تقريبا چند ماه بايد صبر كنم تا ايكس باكسهايي كه مادربورد فالكون دارن تو ايران زياد بشن تا مايي كه تو شهرستان هستيم بتونيم با خيال راحت يه دونه سفارش بديم تا برامون بفرستن . :confused:
اينقدر مدلهاي مختلف ايكس باكس 360 رو بالا و پايين كردم سرگيجه گرفتم
icon19.gif

مایکروسافت کنسول جدیدش رو سال2009 لانچ میکنه معطل نکنید وگرنه ضرر میکنید البته من هرچی گشتم
توی اینترنت منبعی برای این حرف پیدا نکردم منبع من یکی ازاقوام توی انگلستان هست که ازنماینگی مایکرو
سافت پرسیده البته اصلا معتبر نیست به نظرمن

مایکروسافت کنسول جدیدش رو سال2009 لانچ میکنه معطل نکنید وگرنه ضرر میکنید البته من هرچی گشتم
توی اینترنت منبعی برای این حرف پیدا نکردم منبع من یکی ازاقوام توی انگلستان هست که ازنماینگی مایکرو
سافت پرسیده البته اصلا معتبر نیست به نظرمن

یعنی یه سال دیگه؟:eek:

برای چه چیزی معطل نکنیم؟

یعنی یه سال دیگه؟:eek:

برای چه چیزی معطل نکنیم؟
البته من گفتم که منبع معتبر نیست چون یه بچه16ساله هست که پسرخاله بنده هست تو
فرنگستون(انگلیس)
شوخی کردم بابا عجله نکن توخرید360 منظورم این بودکه دیگه چیزی به لانچ شدن کنسول جدیدنمونده
برطبق شایعات دیگه ادامه ندید این بحث رو لطفا اف تاپیک میشه ومدیران شاکی میشن :blushing:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or