Quantum
کاربر سایت
من ديروز با ايران ايكس باكس تماس گرفتم هالو اديشن داشت باقيمت 620 و پريميوم قديمي
هم 455 به من قيمت داد.
ولی iranxbox به من خیلی ارزونتر میگه و میگه ندارم مگه شما با 22080877 تماس نگرفتی؟
من ديروز با ايران ايكس باكس تماس گرفتم هالو اديشن داشت باقيمت 620 و پريميوم قديمي
هم 455 به من قيمت داد.
مهدی جان
از اطلاعاتت ممنون ... چکار کنم ... خدا نبخشه این مغازها رو که بازیهای کنسولو در یک صفحه بزرگ و خوشگل ارائه میکنند و دل بچه آدمو میبرن و بچه آدم میاد میگه بابا از اینها میخواهم و بابا هم بره ببینه و خودشم خوشش بیاد و دیگه ... :biggrin1:
بهر حال ...
فقط زحمت بکسید و در مورد خرید یکی از این دو مدل ELITE یا PERMIUME هم راهنمایی کنید ببینم کدام بهتر است .
پولش مشکلی نیست و فقط میخواهم اون 3 چراغ بسراغ دستگاه نیاید .
ممنون![]()

بچه اقا مهدی یه سوال دارم:
من می خوام یه 360 از اقا پیام با رجین uc بگیرم با توجه به اینکه برقش 110 و برق ایران 220 باید براش تبدیل بگیرم حالا به نظر شما :
1. ترانس تبدیل 220 به 110 بگیرم با توجه با بالا بودن وات مثلا 500
2. یا اینکه ترانس تبدیل که روی کنسول های پال و جی هست بگیرم کدوم مطمئن تر
اگه برات مایه مهم نیست، از همین کنسولیا وردار. ولی اگه از همین ترانسهای معمولی 500w به بالا ور داری هم مشکلی واست پیش نمیاد. فقط ترجیحا مارکش خوب باشه. لاله زار زیاد گیر میاد .1. ترانس تبدیل 220 به 110 بگیرم با توجه با بالا بودن وات مثلا 500
2. یا اینکه ترانس تبدیل که روی کنسول های پال و جی هست بگیرم کدوم مطمئن تر
اینکه شما اینطوری فکر میکنی خیلی قابل احترام هست ولی تو360 نمیشه بازی روی هارد ریخت یعنی مندوستانی که در ایران الیته دارن نظرشون راجع به اون چیه
در مورد مشگل گرمایی و داغ کردن و خلاصه مشکلاتی که قبلا داشت مثلا میگفتند روزی 2 ساعت بیشتر روشن نباشه پشت سر هم و از این جور مسایل
و سوال اخر اینکه کاربرد اون 120 گیگ هارد چطوره
روی پلی استیشن3 که هارد اون عملا کاربرد خاصی نداره چون نمیشه روش بازی ریخت
در مورد هارد 360 چطور ایا میشه بازی که گرفتیم بلافاصله روی هارد اون ریخت تا به لنز کمتر فشار بیاد و لود بازی هم زودتر بشه
اگر این کار شدنی باشه که عالی هست ولی اگر نشدنی باشه پس چه فرقی بین 20 گیگ و 120 گیگ میتونه باشه
درسته که دموی بازیها رو از طریق اینترنت میشه گرفت ولی اصل کاربرد اون به نظر من اینه که بشه روش بازی رو ریخت
الان فقط فکر کنم آقا پیام داره و مکس گیم
![]()
مایکروسافت کنسول جدیدش رو سال2009 لانچ میکنه معطل نکنید وگرنه ضرر میکنید البته من هرچی گشتم
توی اینترنت منبعی برای این حرف پیدا نکردم منبع من یکی ازاقوام توی انگلستان هست که ازنماینگی مایکرو
سافت پرسیده البته اصلا معتبر نیست به نظرمن

البته من گفتم که منبع معتبر نیست چون یه بچه16ساله هست که پسرخاله بنده هست تویعنی یه سال دیگه؟
برای چه چیزی معطل نکنیم؟