راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه عزیز.احتمال داره اونایی که برد فالکون دارن توی خاورمیانه نیومده باشه.اینو باید توی فروم XBox.Com سوال کنیم.شاید یه پاسخی باشه برامون...!!!

بچه تا حالا کسی پرمیوم با مین بالکون دیده؟
میخوام ببینم میارزه دنبالش بگردم؟اصلا هست؟:confused:

خیر کسی ندیده.حتی HDMI دار ها هم زفیر باید باشن(فکر کنم).توی ایران هم دنبالش اصلا نگرد.اگر می خوای دنبالش بگردی برو دوبی که اونجا هم PAL و NTSC/UC گیرت میاد.صبر کن پیام جنس Arcade اش برسه تا ببینیم Falcon هست یا نه.اون موقع میشه روی Arcade حساب باز کرد. :love:

خیر کسی ندیده.حتی HDMI دار ها هم زفیر باید باشن(فکر کنم).توی ایران هم دنبالش اصلا نگرد.اگر می خوای دنبالش بگردی برو دوبی که اونجا هم PAL و NTSC/UC گیرت میاد.صبر کن پیام جنس Arcade اش برسه تا ببینیم Falcon هست یا نه.اون موقع میشه روی Arcade حساب باز کرد. :love:
این ارکید ها دسته ش فرق میکنه با بقیه نه؟
قیمتش چقده؟
قیمت هارد چقدره؟

بابا ولی من موندم قیمت جهانیش 299 دلاره اینجوری که ارکد ها هستن تازه هارد هم ندارن چه جوری از پرمیوم گرونترند من موندم:confused::eek::eek: واقعا که مملکتو:sick::sick:

بابا ولی من موندم قیمت جهانیش 299 دلاره اینجوری که ارکد ها هستن تازه هارد هم ندارن چه جوری از پرمیوم گرونترند من موندم:confused::eek::eek: واقعا که مملکتو:sick::sick:

دوست عزیز مشکل از ایران نیست.

توی دوبی هم چون مالیات و عوارض میدن قیمت نسبت به 299$ جهانی بالاتر هست.بعد هم که به ایران وارد می کنن گمرکی می خوره و قیمتش بیشتر میشه.اگر دوبی قیمت جهانی باشه مطمئن باش الان آرکید رو زیر 400 تو ایران می فروشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or