راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگر می گه باندل معمولیه یعنی از این قدیمیاس که hdmi نداره ولی وقتی می گه که تاریخ ساختش مال 2 ماه پیش هست یعنی از این جدیداس که hdmi هم داره و خیلی هم خوبه. بنابراین دو حالت داره:
1- یا این مغازه دار واقعا آدم با انصافی هست که از قیمت های مغازه های تهران خبر نداره! که احتمالا همین می تونه باشه به دلیل اینکه این کنسول premium قیمتش 350$ هست در کشور های خارجی بنابراین 420 تومان یه قیمت کاملا مناسب و منطقی به نظر میاد با سود نسبتا کم.

2- یا اینکه تمامی این مواردی که برای شما گفته فقط برای جلب مشتری بوده و وقتی وارد معامله بشی همه چی تغییر می کنه!

بهترین کاری که شما می تونی بکنی قشنگ این تاپیک های مربوط به خرید 360 و شناسایی انواع مدل های 360 رو بخونی و بار دیگر بری پیشش و کنسول رو کاملا بررسی کنی. اگر دیدی تمام گفته ها درست بود و این از پک های جدید premium هست و کامل هم هست قیمت 420 واقعا مناسبه و فرصتی هست که کم پیش میاد.

اسم bundle ها هم هیچ تغییری نکرده فقط مدل های جدید اضافه شدن. مدل premium از روز اول با نام pro یا مدل معمولی معروف بوده ولی هیچوقت اسمش تغییر نکرده.
اقا اشکان لطفا پیغام من رو بخونید موضوع مهم هست:sick:

اینو دیگه نمی دونم ولی زمانی که من خریدم کپی خور بود دستگام
علي آقا من نمي خوام دعوا بشه ... لطفا شماهم تندي نكنيد :
من هم 2 سال تو دبي زندگي كردم ... اونجا هم مثله تهرانه خودمونه ... مكان داره تا مكان ... من اصلانه اصلا قصد هيچ گونه جسارتي ندارم ولي مي خواستم بپرسم شما كجا مي شستيد ؟
ما خونمون تو New Dubai بود ... اونجا هم كپي رايت پابرجا بود و زير پا گذاشتنش بين 1 تا 32 ماه زندان داشت ... مثلا من كه مي رفتم بازي بگيرم ، اگه به Game مي گفتم Original Game يارو مي گفت : مگه بجز Original هم هست ؟!؟! يا مثلا مي بردنم پيش حراست ...!! خلاصه شايد زمان شما اينطوري بوده ... ولي بگم كه الان قانون كپي رايت تو امارات پابرجاس ... بجز يسري بازار هاي دوردست كه وقتي گيم يا كنسول هك شده مي خوان بفروشن ... انگار ترياكه :laughing:
دركل بگم كه من قصد جسارت نداشتم :love:

علي آقا من نمي خوام دعوا بشه ... لطفا شماهم تندي نكنيد :
من هم 2 سال تو دبي زندگي كردم ... اونجا هم مثله تهرانه خودمونه ... مكان داره تا مكان ... من اصلانه اصلا قصد هيچ گونه جسارتي ندارم ولي مي خواستم بپرسم شما كجا مي شستيد ؟
ما خونمون تو New Dubai بود ... اونجا هم كپي رايت پابرجا بود و زير پا گذاشتنش بين 1 تا 32 ماه زندان داشت ... مثلا من كه مي رفتم بازي بگيرم ، اگه به Game مي گفتم Original Game يارو مي گفت : مگه بجز Original هم هست ؟!؟! يا مثلا مي بردنم پيش حراست ...!! خلاصه شايد زمان شما اينطوري بوده ... ولي بگم كه الان قانون كپي رايت تو امارات پابرجاس ... بجز يسري بازار هاي دوردست كه وقتي گيم يا كنسول هك شده مي خوان بفروشن ... انگار ترياكه :laughing:
دركل بگم كه من قصد جسارت نداشتم :love:
والله من ابوظبی زندگی می کردم اصلا هم یادم نیست کجاش بود !
خلاصه اگه باورتون نمیشه می خواید برید از طاهر بپرسید چون قرار بود براش کنسلمو بفرستم همین که دیدم اجرا شد بهش خبر دادم ایشونم تعجب کردن !
در ضمن PS2 من هم کپی خور شده بود
اینم برای اینکه شکت بر طرف بشه :
http://hotgoal.parsaspace.com/03012008.jpg

آخرین ویرایش:
والله من ابوظبی زندگی می کردم اصلا هم یادم نیست کجاش بود !
خلاصه اگه باورتون نمیشه می خواید برید از طاهر بپرسید چون قرار بود براش کنسلمو بفرستم همین که دیدم اجرا شد بهش خبر دادم ایشونم تعجب کردن !
در ضمن PS2 من هم کپی خور شده بود
اینم برای اینکه شکت بر طرف بشه :
http://hotgoal.parsaspace.com/03012008.jpg
از اون اول هم شكي نبود علي جان ... نوكرم:love:

آقایون 1 سوال:
من امروز تو ولایت خودمون رفتم اکس 360 قیمت کنم.
یارو میگفت باندل معمولیش (منظورش باندل Xbox بود یعنی همون Premium سابق با 20گیگ و پورت HDMI) کپی خور شده 420 تومن! با توجه به قیمتهایی که شما صحبت میکنین زیادی پایین نیست؟
ضمنا میگفت خرید جدید هستند تاریخ تولیدش هم مال 2ماه پیشه! پک هم کامله و چیزی از توش دست نخورده.
شما چی فکر میکنین؟ چه نوع کاسه هایی میتونه ماتحت نیم کاسه باشه؟ یا اینکه بدبخت داره به قیمت منصفانه میده؟ مغازه قدیمی هم هست تو پاساژ گلستان تبریز (بورس کنسول منسول تو تبریزه)

توضیح اگه اشتباه نکنم الان دیگه اسم باندل ها از core, premium, elite تغییر کرده به Arcade, Xbox,elite . درسته؟
دوست عزیز حالا ولایتت کجاست ؟

بهترین کاری که شما می تونی بکنی قشنگ این تاپیک های مربوط به خرید 360 و شناسایی انواع مدل های 360 رو بخونی و بار دیگر بری پیشش و کنسول رو کاملا بررسی کنی. اگر دیدی تمام گفته ها درست بود و این از پک های جدید premium هست و کامل هم هست قیمت 420 واقعا مناسبه و فرصتی هست که کم پیش میاد.

ممنونم. فقط خواستم بگم الان 1 هفته هست که دارم این تاپیکها رو میخونم و میتونم بگم تقریبا هر 2-3 تاپیک مربوط به اینجور مسائل 360 و شناساییشون و راهنمایی و... رو کامل خوندم!

با توجه به اینکه میگه ماله 2 ماه پیشه ( که فکر نمی کنم باشه ) باید پورت HDMI داشته باشه و مادربوردشم Falcon باشه ( میتونی خودت از رو جعبش تاریخشو ببینی )

حالا اگه مشخصاتش همونجور که گفتم باشه به نظر شما هم قیمتش جای شک نداره یا اینکه خوبه؟ خودم دیدم جعبه رو! مشخصات همونه و پک هم کامله (محتویات جعبه)

ممنون

ممنونم. فقط خواستم بگم الان 1 هفته هست که دارم این تاپیکها رو میخونم و میتونم بگم تقریبا هر 2-3 تاپیک مربوط به اینجور مسائل 360 و شناساییشون و راهنمایی و... رو کامل خوندم!

حالا اگه مشخصاتش همونجور که گفتم باشه به نظر شما هم قیمتش جای شک نداره یا اینکه خوبه؟ خودم دیدم جعبه رو! مشخصات همونه و پک هم کامله (محتویات جعبه)

ممنون
من اگه جای شما بودم امون نمی دادم

آقا راستی این پرتو چه جوریاست؟
کسی ازش خرید کرده تا حالا، تو سایتش یه قیمتایی زده که فکر کنم برای 10-12 ماه دیگه جواب بده نه الان.( خیلی خوب داره میده،البته احتمالا نه الان!). یکی لطف کنه آمارشو درآره، ببینیم میشه روش حساب وا کرد یا نه

آقا راستی این پرتو چه جوریاست؟
کسی ازش خرید کرده تا حالا، تو سایتش یه قیمتایی زده که فکر کنم برای 10-12 ماه دیگه جواب بده نه الان.( خیلی خوب داره میده،البته احتمالا نه الان!). یکی لطف کنه آمارشو درآره، ببینیم میشه روش حساب وا کرد یا نه
آره بابا هومن رو نمي شناسي ؟
كارش درسته خيالت راحت

سلام

من میخوام یک XboX 360 بخرم

فقط میخواستم قیمت بازار رو ازتون بگیرم

یک چیزه دیگه اونم اینهکه من از این کسی که میخوام بخرم میگه اکس باکس هم گیتار داره هم ماوس هم کیبورد و هم صد ها چیز دیگه:eek:

راست میگه یا اینکه میخواد بهمون بندازه؟

سلام
دوستان الان کسی جای رو تو تهران سراغ نداره core کراک نشده بفروشن؟
ممنون

کراک نشده دیگه نشنیده بودیم که اون رو هم شنیدیم...

دیگه تا وقتی پک هایی مثل Arcade . Perimum . Elite و... هست دیگه کسی نمیره که Core بخره اونم کپی خور نشده !!! ;)

کراک نشده دیگه نشنیده بودیم که اون رو هم شنیدیم...

دیگه تا وقتی پک هایی مثل Arcade . Perimum . Elite و... هست دیگه کسی نمیره که Core بخره اونم کپی خور نشده !!! ;)
کراک اشتباه لپی و تایپی بد که درست شد
بعدم من برای لایو میخوام و خیلی روشنه که این مدل های که شما مثال زدی خیلی بهتره ولی پول خیلی بهتری هم میخواد و من چون core خیلی ارزون تره میخوام.

من میخوام یک XboX 360 بخرم

فقط میخواستم قیمت بازار رو ازتون بگیرم

یک چیزه دیگه اونم اینهکه من از این کسی که میخوام بخرم میگه اکس باکس هم گیتار داره هم ماوس هم کیبورد و هم صد ها چیز دیگه

راست میگه یا اینکه میخواد بهمون بندازه؟
nextgen ،480 pre 8/07 - 07/x 425
pixel ،pre u/c 510
کابل vga مایکروسافت 52
دسته:51 سفید، رنگی 55
بازی هم از 5 تومن تا 50-60 تومن. قیمتا مال 2-3 روز پیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or