Lord Stark
کاربر سایت
اقا اشکان لطفا پیغام من رو بخونید موضوع مهم هستاگر می گه باندل معمولیه یعنی از این قدیمیاس که hdmi نداره ولی وقتی می گه که تاریخ ساختش مال 2 ماه پیش هست یعنی از این جدیداس که hdmi هم داره و خیلی هم خوبه. بنابراین دو حالت داره:
1- یا این مغازه دار واقعا آدم با انصافی هست که از قیمت های مغازه های تهران خبر نداره! که احتمالا همین می تونه باشه به دلیل اینکه این کنسول premium قیمتش 350$ هست در کشور های خارجی بنابراین 420 تومان یه قیمت کاملا مناسب و منطقی به نظر میاد با سود نسبتا کم.
2- یا اینکه تمامی این مواردی که برای شما گفته فقط برای جلب مشتری بوده و وقتی وارد معامله بشی همه چی تغییر می کنه!
بهترین کاری که شما می تونی بکنی قشنگ این تاپیک های مربوط به خرید 360 و شناسایی انواع مدل های 360 رو بخونی و بار دیگر بری پیشش و کنسول رو کاملا بررسی کنی. اگر دیدی تمام گفته ها درست بود و این از پک های جدید premium هست و کامل هم هست قیمت 420 واقعا مناسبه و فرصتی هست که کم پیش میاد.
اسم bundle ها هم هیچ تغییری نکرده فقط مدل های جدید اضافه شدن. مدل premium از روز اول با نام pro یا مدل معمولی معروف بوده ولی هیچوقت اسمش تغییر نکرده.




