راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

قیمتش که مطابق قیمت جهانی مایکروسافت هست البته اگه از نمایندگی مایکروسافت بگیری
ادرسش رو هم اگه توی سایت 360 بری باید باشه :love:
http://www.xbox.com

من هر جای سایت رو گشتم ولی آدرس پیدا نکردم. کجای سایت Xbox.com نوشته؟

من هر جای سایت رو گشتم ولی آدرس پیدا نکردم. کجای سایت Xbox.com نوشته؟

داخل بخش فروش آنلاین همین سایت هم قیمت هاش رو زده هم آدرس نمایندگی هاش.اما اگر با سایت UK بیای بالا نمایندگی های همون Uk رو نشون میده.

این فروشگاههای دبی هست که 360 رو میفروشن:
More than 100 representatives from Virgin Megastore, Dubai Duty Free, Abu Dhabi Duty Free, CompuMe, Delta, Dubai Properties, Emax, Geant, Intertel, i2, Jacky’s, Geekay, Plugins, Pluto, Sharaf DG, Switch, and Toys R Us attended the seminar

اینم باندلهایی که قیمت گذاری شده:
The bundles include:

Halo 3 Bundle

Microsoft Xbox 360 Pro Console with 2 wireless controllers and 3 games; Halo 3, Forza II, and Viva Piñata at an estimated retail price of AED 1,699 / SR 1,749

Project Gotham Racing Bundle

Microsoft Xbox 360 Pro Console with 2 wireless controllers and 3 games; PGR4, Forza II, and Viva Piñata at an estimated retail price of AED 1,699 / SR 1749

Pro Evolution Soccer Bundle

Microsoft Xbox 360 Pro Console with 2 wireless controllers and 3 games; PES08, Forza II, and Viva Piñata at an estimated retail price of AED 1,699 / SR 1,749

Elite Bundle

Microsoft Xbox 360 Elite Console with 1 wireless controller and 2 games Forza II and Viva Piñata at an estimated retail price of AED 1,950 / SR 1,999

AED همون درهمه

اساتید محترم
من می خوام هالو پکی بگیرم که مادربردش فالکون باشه و از قبل کپی خور نشده باشه و آکبند باشه.
عزیزان جایی رو سراغ دارید ؟

لطفا چند تا فروشگاه کنسول در دبی با آدرس و تلفن بنویسید. آیا از قبل کپی خور شده هستند؟ آیا مدل Arcade رو کپی خور کردن؟
ممنون
اگه از دبی بخری کپی خور شده نیست100% چون تو ایران رایج هست اینکار چون قیمت اورجینال بالاست
و درضمن پیدا نمیشه به این راحتی بنابراین باید کپی خورش کنی

سالام
coreبا مادر بورد falconداریم:confused:
اصلا دیگه Core ساخته نمیشه
الان Arcade به جای Core داریم که اونایی که تاریخش بعد 2007/24/08 هست 99% مادربوردش Falcon
اگه از دبی بخری کپی خور شده نیست100% چون تو ایران رایج هست اینکار چون قیمت اورجینال بالاست
و درضمن پیدا نمیشه به این راحتی بنابراین باید کپی خورش کنی
شما که اطلاعی نداری چرا میایی بیخودی پست میدی باعث میشی که آددم گمراه بشه ؟
شما از کجا با اطمینان کامل میگی 100% کپی خور نیست ؟
نه عزیز بنده خودم کنسولمو از دبی گرفتم بر خلاف گفته دوستان روز اول یه بازی از یکی از بچه ها برداشتم
دیدم اجرا کرد و این یعنی که کپی خور بود

اصلا دیگه Core ساخته نمیشه
الان Arcade به جای Core داریم که اونایی که تاریخش بعد 2007/24/08 هست 99% مادربوردش Falcon

شما که اطلاعی نداری چرا میایی بیخودی پست میدی باعث میشی که آددم گمراه بشه ؟
شما از کجا با اطمینان کامل میگی 100% کپی خور نیست ؟
نه عزیز بنده خودم کنسولمو از دبی گرفتم بر خلاف گفته دوستان روز اول یه بازی از یکی از بچه ها برداشتم
دیدم اجرا کرد و این یعنی که کپی خور بود
خوب من فکرنمیکردم که اونجا هم اینطور هست درهرصورت هرجا که ایرانی هست تقلب هم هست
فراموش نکنیم که ایرانیهای زیادی الان تو این شیخ نشین هستن خصوصا تو دبی بنا براین اشتباه ازمن بوده
که این موضوع رونادیده گرفتم;)

البته اینم بگم که این کار توی ایران دست کم توجیح داره به 2دلیل:
1:ارزش پول ما درمقابل دولار وکلا عرضهای معتبرجهان مثل پشگل(ریال ایران)درمقابل گندم هست واصلا نمیصرفه بازی اورجینال(فکرکنید برای 1بازی نزدیک به 50000باید بدیم)
2:مایکروسافت اینجا نمایندگی نداره وتوی بازار ایران هرکی هرطوربخواد بااین کنسولها افتاب بلانس میزنه
(قیمتش رو میگم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or