Ramin_gh_2004
کاربر سایت
قیمتش که مطابق قیمت جهانی مایکروسافت هست البته اگه از نمایندگی مایکروسافت بگیری
ادرسش رو هم اگه توی سایت 360 بری باید باشه
http://www.xbox.com
من هر جای سایت رو گشتم ولی آدرس پیدا نکردم. کجای سایت Xbox.com نوشته؟
قیمتش که مطابق قیمت جهانی مایکروسافت هست البته اگه از نمایندگی مایکروسافت بگیری
ادرسش رو هم اگه توی سایت 360 بری باید باشه
http://www.xbox.com
من نگفتم که حتما توی سایت مایکروسافت نوشته فقط حدس زدم که باید باشه حالاهم میتونین بایه سرچمن هر جای سایت رو گشتم ولی آدرس پیدا نکردم. کجای سایت Xbox.com نوشته؟

من هر جای سایت رو گشتم ولی آدرس پیدا نکردم. کجای سایت Xbox.com نوشته؟
نه 64 زياد مناسب نيست ! با 256 لگ داره چه برسه به 64 .سلام ...
ببخشید ، برای وصل شدن به لایو سرعت 64/64 کافیه ؟
اگه بخوام بدون فریز و براحتی بازی کنم به چه سرعتی نیاز دارم ؟
ممنون:thanks::thanks::sniper:
More than 100 representatives from Virgin Megastore, Dubai Duty Free, Abu Dhabi Duty Free, CompuMe, Delta, Dubai Properties, Emax, Geant, Intertel, i2, Jacky’s, Geekay, Plugins, Pluto, Sharaf DG, Switch, and Toys R Us attended the seminar
The bundles include:
Halo 3 Bundle
Microsoft Xbox 360 Pro Console with 2 wireless controllers and 3 games; Halo 3, Forza II, and Viva Piñata at an estimated retail price of AED 1,699 / SR 1,749
Project Gotham Racing Bundle
Microsoft Xbox 360 Pro Console with 2 wireless controllers and 3 games; PGR4, Forza II, and Viva Piñata at an estimated retail price of AED 1,699 / SR 1749
Pro Evolution Soccer Bundle
Microsoft Xbox 360 Pro Console with 2 wireless controllers and 3 games; PES08, Forza II, and Viva Piñata at an estimated retail price of AED 1,699 / SR 1,749
Elite Bundle
Microsoft Xbox 360 Elite Console with 1 wireless controller and 2 games Forza II and Viva Piñata at an estimated retail price of AED 1,950 / SR 1,999
اگه از دبی بخری کپی خور شده نیست100% چون تو ایران رایج هست اینکار چون قیمت اورجینال بالاستلطفا چند تا فروشگاه کنسول در دبی با آدرس و تلفن بنویسید. آیا از قبل کپی خور شده هستند؟ آیا مدل Arcade رو کپی خور کردن؟
ممنون
اصلا دیگه Core ساخته نمیشهسالام
coreبا مادر بورد falconداریم:confused:
شما که اطلاعی نداری چرا میایی بیخودی پست میدی باعث میشی که آددم گمراه بشه ؟اگه از دبی بخری کپی خور شده نیست100% چون تو ایران رایج هست اینکار چون قیمت اورجینال بالاست
و درضمن پیدا نمیشه به این راحتی بنابراین باید کپی خورش کنی
خوب من فکرنمیکردم که اونجا هم اینطور هست درهرصورت هرجا که ایرانی هست تقلب هم هستاصلا دیگه Core ساخته نمیشه
الان Arcade به جای Core داریم که اونایی که تاریخش بعد 2007/24/08 هست 99% مادربوردش Falcon
شما که اطلاعی نداری چرا میایی بیخودی پست میدی باعث میشی که آددم گمراه بشه ؟
شما از کجا با اطمینان کامل میگی 100% کپی خور نیست ؟
نه عزیز بنده خودم کنسولمو از دبی گرفتم بر خلاف گفته دوستان روز اول یه بازی از یکی از بچه ها برداشتم
دیدم اجرا کرد و این یعنی که کپی خور بود