راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پیشنهاد می کنم Premium بگیری.

هارد برای کنسول برای ذخیره مراحل نیاز هست که جای خالیش رو توی Core میشه با مموری پر کرد.

قیمت هم حدودا 310 تومان هست.

توی بخش بازارچه یه سر بزنی پیدا میشه...

سلام اقا چرا کسی به این سوال های ما جواب نمیده
x360 core الان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا بخرم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هارد واسه اجرای بازی ضروریه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قيمت core 305000تومان(305 هزار تومان)
تو بازارچه يكي از بچه ها 270 ميده دستگاه premiume رو برو از اون بخر

این از این مدل جدیداست چون مال من که اینجوری نبود ولی این ماکروسافت هم این همه داره روی این 360 ها ضرر میده یک 5 دولار روش البته در رابطه با ضرر نمیدونم الانم همین جوری باشه ولی اولاش هردوشون سونی وماکروسافت ضرر داشتن میدادن

دوستان میدونم OFF TOPIC ست ولی لطفا راهنمایی کنیدچون نمیخوام بدون فکر تاپیک بزنم که قفل بشه)
دستگامو موقع گرونی و کمیابی 360 گرفتم یعنی 26 تیر امسال به قیمت 515 تومن.تا الان هم تاحالا نشده مشکل گرمایی یا نخوندن بازی هارو داشته باشه.باهاشم خیلی مراعات کردم طوری که رکورد بازی پشت سر هم 3 ساعت بوده همین اواخر هم جو لایو گرفت 6 ساعت بازی کردم و همین یه بار بود.روش هم حاضرم این بازی هارو بدم(اگه رو بازی هام یه خط پیدا کردید اسممو عوض میکنم):GRAW2_LOST PLANET_FORZA2_DOUBLE AGENT_STUNT MAN IGNITION_STRANGLEHOLD_DIRT_GOW
12 ولت هم نکردم تاحالا هم بازش نکردم که بخوام دست کاریش کنم.تا حالا هم وسط بازی FREEZ نکرده فقط یه بار وسط AC که همه میدونن اشکال از بازیه.
تاریخ ساخت 2.2007 هست.نکست جن الان دستگاهاشو میده 435 تا 440_من اینو چند بزارم خوبه؟یکی از دوستان دستگاه 2006 رو 350 گذاشته بود ولی من این دستگاه رو که میشه گفت اصلا باهاش بازی نکردم بی انصافیه اندازه اون قیمت بزارم.
دلیل فروش:BAN

شما اگه بخواید بفروشید اگه 350 ببرن که عالیه!
چن بن شده
راست میگی در هر حال ممنون.;).ولی مطمن باش من بیشتر از 350 میفروشم نه به بچه های این سایت به یکی که اصلا لایو براش مهم نباشه.اگه رفتید تجریش کف خیابون اگهی فروش 360 دیدید تعجب نکنید!!! LOL :))

راست میگی در هر حال ممنون.;).ولی مطمن باش من بیشتر از 350 میفروشم نه به بچه های این سایت به یکی که اصلا لایو براش مهم نباشه.اگه رفتید تجریش کف خیابون اگهی فروش 360 دیدید تعجب نکنید!!! LOL :))
سلام دوست عزیز
اگه بتونی 350 یا بالاتر بفروشی عالیه چون اگه ببری پشت شهرداری خیلی ازت بخرن 200-220 تومن هستش ولی به نظر من قید لایو رو بزن وایکس باکست که این همه هم ازش راضی هستی رو نگه دار و اگه هم خواستی یکی دیگه بخری تاریخ 2007.1 نخر چون همشون استوک هستش و اگه هم خراب بشه هیچکس نمی تونه اونو درست کنه (فقط تاریخ 2007.1 اینجوری هستش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or