راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دیگه کپی خور شده . تصمیم گرفتم هالو رو بگیرم . چون فکر میکنم خنک تره از الیت هم واسه 65 نانومتری و هم هیت سینک اضافه هم تک بودنش که دیگه تولید نمی شه .اگه یه زمانم هارد بیشتر خواستم یکی میگیرم . فنم پس نگیرم نه ؟ راسته میگن بدتر باعث خراب شدن سیستم میشه ؟

دیگه فردا میخوام برم بخرم . فقط یه چیز دیگه . من میخوام به مانیتور وصلش کنم . بهد 360 میزارم نزدیک کیس کامپیوتر . خوب ولی وقتی می خوام بازی کنم . دسترو به سمت مانیتور میگیرم دیگه . دسته هم که بی سیمه . حالا این جوریم دسته جواب میده یا باید برم یه با سیمشو بگیرم ؟؟؟؟؟؟

دیگه کپی خور شده . تصمیم گرفتم هالو رو بگیرم . چون فکر میکنم خنک تره از الیت هم واسه 65 نانومتری و هم هیت سینک اضافه هم تک بودنش که دیگه تولید نمی شه .اگه یه زمانم هارد بیشتر خواستم یکی میگیرم . فنم پس نگیرم نه ؟ راسته میگن بدتر باعث خراب شدن سیستم میشه ؟

فن هم بگیر ب ریسکش نمی ارزه نگیری و باعث خراب شدن هم نمیشه!!

دیگه فردا میخوام برم بخرم . فقط یه چیز دیگه . من میخوام به مانیتور وصلش کنم . بهد 360 میزارم نزدیک کیس کامپیوتر . خوب ولی وقتی می خوام بازی کنم . دسترو به سمت مانیتور میگیرم دیگه . دسته هم که بی سیمه . حالا این جوریم دسته جواب میده یا باید برم یه با سیمشو بگیرم ؟؟؟؟؟؟

دسته در فاصله ی 8 متری هم و یا حتی بیشتر هم جواب میده! همون بی سیم عالیه!

حالا ما خواستیم یه چیز بگیریم . هیجا پیدا نیمیشه این هالو ادیشن . فقط رایانصبا داره منم جرات ندارم ازش بخرم . کنسولو ندیده باید بخرم . خیلیم بد اخلاقن . زنگ زدم نکستجن گفت به این زودیا نمی آرن .شانس نداشتم باید وایسم .
شما جایی سراغ ندارید هالو داشته باشه ؟

دوستان ایمیلی برام اومد که قیمت کنسول های XBox 360 رو در 3 مدل زده بود.همچنین 2 رنگ جدید آبی و صورتی از دسته های XBox 360 تولید شده.

2lj6uty.jpg

و نوشته ای درباره Scene It

10nc3ed.jpg

دسته های Scene It هستن دیگه.با این بازی این دسته ها هم هست که اگر اینورمشن بعضی از بازی های جدید رو بخونید نوشته این دسته ها رو هم ساپورت می کنه.البته بعضی از بازی های خاص که نمونه اش 4 تا در عکس هست.

من یه جایی تو همین سایت خوندم که مایکروسافت به 360 به چشم یه کنسول طولانی مدت نگاه میکنه
ومدیر اجرایی این شرکت اعلام کرده که این شرکت برنامهای برای تولید کنسول جدید در اینده نزدیک نداره
وتولید الیت نشان دهنده همین مساله هست(البته من هم فکر میکنم جهش اساسی دیگه ای در صنعت
گیم شاهد نباشیم حد اقل تو اینده نزدیک)چون 360 همه مشخصات یه کنسول نسل بعد را دارا هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or