سلام به همه.من ديروز بايكي از تعمير كاراو فروشنده هاي قدر و البته گمنام 360 كه از اون ادماي باحاله كه خدا وپيغمبرم ميشناسه صحبت كردم ونظرش رو راجع به خريد 360وبه خصوص پرميوم هاي جديد سه هتسينكه پرسيدم كه اون در جوابم گفت:360 پرميوم كه اصلا فكرشم نكن 3تا هتسينك كه سهله 30 تا هتسينكم كه روش بذارن اين دستگاه درست بشو نيست شايد درصد خرابيش رو كمي پايين بيارن ولي مشكل به طور كامل برطرف نميشه،چون اين دستگاه مشكل مدار داره وتنها راهه حل مشكل اين دستگاه طراحي مجدد مداره.اگه ميخاي 360 بگيري صبر كن تا درايو بنكيو فرمورش بياد بعد بيا يه الايت بخر چون الايت اصلا تا حالا مشكل خرابي نداشته و طراحي مدارش هم خيلي نسبت به پرميوم بهينه شده وحتي جنس خازن ها وقلع به كار رفته شده در اون و همچنين چسبهاي دور cpu ,gpuهم بهتره.يه جيز ديگه هم گفت كه من واسه اولين بار بود ميشنيدم .ميگفت در الايت gpu به دو تا قسمت تبديل شده تا گرماي كمتري توليد بشه.حالا ميخاستم نظر شما رو راجع به حرفاي اين اقا بدونم.وبه نظرتون من صبر كنم تا واسه الايت فرمور بياد يا يه پرميوم بخرم،اخه از بي كنسولي دارم ديوونه ميشم.
من خودم الکترونیک خوندم ولی فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه . مشکل میتونه از چند چیز باشه:
1- نامناسب بودن محل قرار گرفتن چیپها
2- جنس نامناسب هتسینک (بخصوص gpu)
3-ضعیف بودن cpu که مقداری از کمبود خودش رو از طریق gpu جبران میکنه و همین باعث داغی بیش از حد اون میشه.
4- طراحی بد بدنه که باعث سرگردانی جریان هوا توی کنسول میشه.
5- سیستم تهویه نامناسب و ناقص .
تمامی این مشکلات برمیگرده به :
1- نداشتن تجربه ساخت کنسول توسط سازنده .
2- صرفجویی سازنده در هزینه ساخت.
3- عجله شرکت ماکروسافت برای ریلیز این کنسول.
در مورد چیپ gpu من بعید میدونم دو قسمتش کرده باشن ، زیر هتسینک دوتا چیپ هست که یکیش رم کنسوله شایداونو اشتباه گرفته .
قلع هم چیزی نیست که بخواد هزینه کنسول رو بالا ببره پس اگه جنسش مشکل داشت مطمئن باش عوضش میکردن در ضمن مواد بکار رفته توی هر وسیله که استاندارد گرفته آزمایش شدس و بد بودن جنس اون کاملا بیمعناست.
در مورد خرید هم اگه شما متد های موثری که روی کنسول جوابشونو پس دادن اجرا بکنید احتمال خرابی خیلی پایین میاد . مثل 12 ولت کردن .
من خودم بیشتر از 6 ماهه کنسولو خریدم تا حالا مشکلی باهاش نداشتم 1 ساله دیگه برام کار کنه کافیه