راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

هنوز هیچی مشخص نیست نه 65 نانو و نه سه هتسینک بودن البته اینجا یکی ادعا کرده که کنسولش سه تا هتسینک داره ولی شما اگه فنهاشو 12 کنی احتمال خراب شدنش خیلی کمتر میشه ، الان هم مدتی که بچه ها با کنسولشون مشکلی نداشتن و خبری از خراب شدن 360 توی سایت مشاهده نشده که دلیلش هم اینه که روشهایی مثل 12 ولت کردن و ... تاثیر مثبتی داشتن .(چشم حسودا کور:biggrin1: )
راستی بروبچ به غیر از 12 ولت کرد دیگه چه کارهایی میکنن؟
این 12 ولت..... رو فروشنده انجام میده یا خودمون؟

سلام به همه.من ديروز بايكي از تعمير كاراو فروشنده هاي قدر و البته گمنام 360 كه از اون ادماي باحاله كه خدا وپيغمبرم ميشناسه صحبت كردم ونظرش رو راجع به خريد 360وبه خصوص پرميوم هاي جديد سه هتسينكه پرسيدم كه اون در جوابم گفت:360 پرميوم كه اصلا فكرشم نكن 3تا هتسينك كه سهله 30 تا هتسينكم كه روش بذارن اين دستگاه درست بشو نيست شايد درصد خرابيش رو كمي پايين بيارن ولي مشكل به طور كامل برطرف نميشه،چون اين دستگاه مشكل مدار داره وتنها راهه حل مشكل اين دستگاه طراحي مجدد مداره.اگه ميخاي 360 بگيري صبر كن تا درايو بنكيو فرمورش بياد بعد بيا يه الايت بخر چون الايت اصلا تا حالا مشكل خرابي نداشته و طراحي مدارش هم خيلي نسبت به پرميوم بهينه شده وحتي جنس خازن ها وقلع به كار رفته شده در اون و همچنين چسبهاي دور cpu ,gpuهم بهتره.يه جيز ديگه هم گفت كه من واسه اولين بار بود ميشنيدم .ميگفت در الايت gpu به دو تا قسمت تبديل شده تا گرماي كمتري توليد بشه.حالا ميخاستم نظر شما رو راجع به حرفاي اين اقا بدونم.وبه نظرتون من صبر كنم تا واسه الايت فرمور بياد يا يه پرميوم بخرم،اخه از بي كنسولي دارم ديوونه ميشم.:(

سلام به همه.من ديروز بايكي از تعمير كاراو فروشنده هاي قدر و البته گمنام 360 كه از اون ادماي باحاله كه خدا وپيغمبرم ميشناسه صحبت كردم ونظرش رو راجع به خريد 360وبه خصوص پرميوم هاي جديد سه هتسينكه پرسيدم كه اون در جوابم گفت:360 پرميوم كه اصلا فكرشم نكن 3تا هتسينك كه سهله 30 تا هتسينكم كه روش بذارن اين دستگاه درست بشو نيست شايد درصد خرابيش رو كمي پايين بيارن ولي مشكل به طور كامل برطرف نميشه،چون اين دستگاه مشكل مدار داره وتنها راهه حل مشكل اين دستگاه طراحي مجدد مداره.اگه ميخاي 360 بگيري صبر كن تا درايو بنكيو فرمورش بياد بعد بيا يه الايت بخر چون الايت اصلا تا حالا مشكل خرابي نداشته و طراحي مدارش هم خيلي نسبت به پرميوم بهينه شده وحتي جنس خازن ها وقلع به كار رفته شده در اون و همچنين چسبهاي دور cpu ,gpuهم بهتره.يه جيز ديگه هم گفت كه من واسه اولين بار بود ميشنيدم .ميگفت در الايت gpu به دو تا قسمت تبديل شده تا گرماي كمتري توليد بشه.حالا ميخاستم نظر شما رو راجع به حرفاي اين اقا بدونم.وبه نظرتون من صبر كنم تا واسه الايت فرمور بياد يا يه پرميوم بخرم،اخه از بي كنسولي دارم ديوونه ميشم.:(

من خودم الکترونیک خوندم ولی فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه . مشکل میتونه از چند چیز باشه:
1- نامناسب بودن محل قرار گرفتن چیپها
2- جنس نامناسب هتسینک (بخصوص gpu)
3-ضعیف بودن cpu که مقداری از کمبود خودش رو از طریق gpu جبران میکنه و همین باعث داغی بیش از حد اون میشه.
4- طراحی بد بدنه که باعث سرگردانی جریان هوا توی کنسول میشه.
5- سیستم تهویه نامناسب و ناقص .
تمامی این مشکلات برمیگرده به :
1- نداشتن تجربه ساخت کنسول توسط سازنده .
2- صرفجویی سازنده در هزینه ساخت.
3- عجله شرکت ماکروسافت برای ریلیز این کنسول.

در مورد چیپ gpu من بعید میدونم دو قسمتش کرده باشن ، زیر هتسینک دوتا چیپ هست که یکیش رم کنسوله شایداونو اشتباه گرفته .
قلع هم چیزی نیست که بخواد هزینه کنسول رو بالا ببره پس اگه جنسش مشکل داشت مطمئن باش عوضش میکردن در ضمن مواد بکار رفته توی هر وسیله که استاندارد گرفته آزمایش شدس و بد بودن جنس اون کاملا بیمعناست.
در مورد خرید هم اگه شما متد های موثری که روی کنسول جوابشونو پس دادن اجرا بکنید احتمال خرابی خیلی پایین میاد . مثل 12 ولت کردن .
من خودم بیشتر از 6 ماهه کنسولو خریدم تا حالا مشکلی باهاش نداشتم 1 ساله دیگه برام کار کنه کافیه;)

آخرین ویرایش:
البته اینو هم بگم که permium های جدید motherboard ش همون Elite هست و دیگه اون MB های permium های قیدمی که در حال حاضر همه ما استفاده می کنیم دیگه تولید نمی شه.

با سلام!

من یه چندتا سوال داشتم اگه جواب کامل بدید ممنون میشم...

1. 360 های جدید با HDMI و Heatsink اضافه تو ایران پیدا میشن یا نه؟
2. خوندم که نوشته بودید درایوهای این کنسول های جدید BenQ هستن (اگه اشتباه نکنم!) ؛ حالا این درایوهای جدید هک شدن یا نه؟
3. یه جا دیگه خوندم که : درایوهای BenQ فیرمور درست حسابی ندارن ؟! ( این یعنی چی؟)
4. درایوهای Elite هم BenQ هستن ؟

با تشکر...

با سلام!

من یه چندتا سوال داشتم اگه جواب کامل بدید ممنون میشم...

1. 360 های جدید با HDMI و Heatsink اضافه تو ایران پیدا میشن یا نه؟
2. خوندم که نوشته بودید درایوهای این کنسول های جدید BenQ هستن (اگه اشتباه نکنم!) ؛ حالا این درایوهای جدید هک شدن یا نه؟
3. یه جا دیگه خوندم که : درایوهای BenQ فیرمور درست حسابی ندارن ؟! ( این یعنی چی؟)
4. درایوهای Elite هم BenQ هستن ؟

با تشکر...

1- تنها یک نفر از بچه ها ادعا کرده که کنسولش سه تا هتسینک داره ولی ثابت نکرد.
2- فعلا میگن جدیدترین کنسولی که توی ایران تا تاریخ 4/2007 میشه پیدا کرد درایوشون بنکیو نیست و بعید میدونم توی پرمیوم و کورها این درایو رو بکار ببرند .هنوز درست و حسابی هک نشدند.
3- منظور اینکه بطور کامل هک نشدن.
4- بله

تنها یک نفر از بچه ها ادعا کرده که کنسولش سه تا هتسینک داره ولی ثابت نکرد.
شما انقدر به این مسئله گیر نده دیگه چون اون شخص هم بن شده از سایت فعلا. پس ما با ادعا کار نداریم بلکه با واقعیت کار داریم.
این premium های جدید که تاریخ ساختش مال بعد از July 2007 هست و در ایران پیدا نمی شه درایواشون Benq هست.
درایوهای Elite هم BenQ هستن ؟
Elite سرهای اولیش یسریاش درایواش LG/Hitachi FK78 هست که هک شده کامل و دارای فیرمور استاندارد می باشد.
درایو benq هم داره روش کار می شه و الان FW toolbox هم که برای شناسایی درایو در PC است هم براش اومده بنابراین به احتمال زیاد در آینده نزدیکی نیز این درایو به طور کامل هک می شه.

سلام

بچه ها با اجازتون دو هفته دیگه دارم میرم دبی از دوستانی که سفارشی دارن و یا قیمتی میخوان با من تماس بگیرند یا در ادامه پست سفارششون رو بدن البته با اجازه از مدیران محترم.
تاریخ دقیق رو اوایل هفته دیگه میدمتون و رفت و برگشتم 3 روزه میباشد.البته 90 % خریدای من مربوط به 360 میباشد ولی یه پستی هم واسه پلی 3 میزارم تا به دوستانه دیگه کمکی بکنم.شماره تماسم هم کسی خواست با پیام خصوصی واسش میدم.با تشکر

پیام

آخرین ویرایش:
البته اینو هم بگم که permium های جدید motherboard ش همون Elite هست و دیگه اون MB های permium های قیدمی که در حال حاضر همه ما استفاده می کنیم دیگه تولید نمی شه.

از چه تاریخی از این مادربورد ها استفاده شده؟! تاریخ دقیقی داره؟!

سئوال

من یک دستگاه 360 دارم می خرم قیمت کردم گفتند 405 ، 400 تومان علت اینکه از یگانه نباید بخرم چی است بعد هم اگر j بخرم می توانم بازیها را همه داشته باشم بعد هم اینکه شنیدم مدل جدید 360 XBOX با نامه HALO3 امده درست است در ایران هست صبر کنم یا مدل قبلی را بخرم خواهشا یکی پاسخ کامل به من بدهد و راهنمایم کند :confused::confused::confused: راستی چند جا که می توانم با اطمینان و قیمت خوب بخرم معرفی کنید لطفا

علت اینکه از یگانه نخری اینه که نمیشه بهش اعتماد کرد
ریجن کنسول ها که اکثرا j هست تو تهران و ریجن j هم چند تا بازی هست که براش موجود نیست یا اینکه هست و زبونش ژاپنیه
360 پک هیلو 3 هم کیفیت از پرمیوم های بازار بهتره ولی نمیدونم کپی خور هست یا نه
فروشگاه هم بهت nextgen رو پیشنهاد میکنم

من یک دستگاه 360 دارم می خرم قیمت کردم گفتند 405 ، 400 تومان علت اینکه از یگانه نباید بخرم چی است بعد هم اگر j بخرم می توانم بازیها را همه داشته باشم بعد هم اینکه شنیدم مدل جدید 360 XBOX با نامه HALO3 امده درست است در ایران هست صبر کنم یا مدل قبلی را بخرم خواهشا یکی پاسخ کامل به من بدهد و راهنمایم کند :confused::confused::confused: راستی چند جا که می توانم با اطمینان و قیمت خوب بخرم معرفی کنید لطفا
همین 2007 ها رو بگیر خوبه
از یگانه هم نگیر چون احتمالا یه جنس دسته دوم یا خراب بهت میده
فروشگاه های صد در صد قابل اعتماد :
Next gen , IranXbox
شرکت iranxbox قسطی هم میده
با رجیون J هم میشه تمامیه بازی ها رو داشت اون حرف هایی هم که قبلا می زدن چرت بود

ببخشید من الان هم پول 360 رو دارم هم Ps3 به نظر شما کدوم رو بگیرم پول ارتقا سیستممو هم دارم ولی نمیدونم چی کار کنم کنسول بگیرم یا سیستممو ارتقا بدم راهنماییم کنید .

میخواستم ببینم 360 الان قیمتش چنده و از کجا بگیرم که مطمین باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or