راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این FWSpoofs که اومده ربطی به فیرمور درایو benq نداره. تا جایی که فهمیدم این برنامه کاری می کنه که شما درایو سامسونگ خودتون رو می زارید جای درایو benq (که البته باید حتما فیرمور دستگاهتون 64930C باشه) و key درایوتونو وارد می کنید و از طریق تغییراتی که این برنامه ایجاد می کنه با اینکه شما یک درایو سامسونگ هک شده رو در کنسول قرار دادید ولی دستگاه فکر می کنه که این درایو همون benq هست و متوجه تغییر درایو نمی شه.

کلا می خوندم کار جالبیه ولی خیلی به درد بخور نیست و نمی تونه خیلی در سطح وسیع مفید باشه.

بابا اشکان خان چرا کار بدرد بخوری نیست:confused: خب اینجوری هک شده دیگه یعنی شما درایو سامسونگ هک شده رو با درایو بنک عوض میکنی سر دستگاهم شیره میمالی:biggrin1: اینطوری دستگاه هم متوجه نمیشه:biggrin1: بعد بازی کپی رو میزاری و حال میکنی
حالا این کار کجاش مفید نیست خدا می دونه؟؟:confused::biggrin1:

اقا پس به نتيجه رسيديم كه elite هم هك شد و وارد كننده ها و فروشنده ها هم ديگه هيچ بهانه اي ندارند و بايد ارزونتر بشه .
و اقا طاهر هم ديگه مشكلي نداره و بايد elite ها را كپي خور كنه بده دست ملت :biggrin1:

پس همه پيش بسوي elite ..............

اقا پس به نتيجه رسيديم كه elite هم هك شد و وارد كننده ها و فروشنده ها هم ديگه هيچ بهانه اي ندارند و بايد ارزونتر بشه .
و اقا طاهر هم ديگه مشكلي نداره و بايد elite ها را كپي خور كنه بده دست ملت :biggrin1:

پس همه پيش بسوي elite ..............

حرف شما متین ولی نباید 360 های جدید که هیت سینک و ... تعویض شده یا خروجی hdmi داره یا حتی از تکنولوژی 65 نانومتری هم استفاده شده رو دست کم بگیریم ولی می شه گفت من به آرزوی قلبیم دست یافتم:
elite هک شد پس دستا بالا بیا بندری ===> :excited::thumbsup::guitar::excited::clap:

حالا این کار کجاش مفید نیست خدا می دونه؟؟:confused:
من نگفتم کارش مفید نیست گفتم نتیجش زیاد مفید نیست به خاطر اینکه همه یدونه درایو سامسونگ اضافه ندارن و همه نمی تونن موقع خرید کنسول بگن لطفا یدونه درایو سامسونگ اضافه هم بدین چون می خوایم کپی خور کنیم اینو!
خیلی سادس مفهوم این جمله ...

این کلا به درد کسایی بیشتر می خوره که قبلا یه کنسول با درایو سامسونگ داشتن و خراب شده و حالا یدونه جدید با درایو benq می خوان بخرن. البته باید خوش شانس هم باشن تا فریمور benq شون همین مدلی باشه که ذکر شده حتما.

من نگفتم کارش مفید نیست گفتم نتیجش زیاد مفید نیست به خاطر اینکه همه یدونه درایو سامسونگ اضافه ندارن و همه نمی تونن موقع خرید کنسول بگن لطفا یدونه درایو سامسونگ اضافه هم بدین چون می خوایم کپی خور کنیم اینو!
خیلی سادس مفهوم این جمله ...

این کلا به درد کسایی بیشتر می خوره که قبلا یه کنسول با درایو سامسونگ داشتن و خراب شده و حالا یدونه جدید با درایو benq می خوان بخرن. البته باید خوش شانس هم باشن تا فریمور benq شون همین مدلی باشه که ذکر شده حتما.

خوب بابا چرا میزنی ؟؟؟:((:biggrin1:
خوب می تونیم یه درایو سامسونگ دست دویم بخریم :biggrin1:

کمک!

سلام! یکی به من یه راهنمایی بده! این مشکل xbox360 حل شد یا نه؟ من میخوام بگیرم ! dubai هستم میخوام اگه بشه یه مدلی بگیرم که مشکل 3 چراغ نداشته باشه! مشکل xbox حل شده با نه؟ اگه شده چه مدلی بگیرم که خراب نشه؟؟

ممنون!

سلام! یکی به من یه راهنمایی بده! این مشکل xbox360 حل شد یا نه؟ من میخوام بگیرم ! dubai هستم میخوام اگه بشه یه مدلی بگیرم که مشکل 3 چراغ نداشته باشه! مشکل xbox حل شده با نه؟ اگه شده چه مدلی بگیرم که خراب نشه؟؟

ممنون!
الان کنسولهای که هیت سینک داشته باشن وارد بازار نشدن یعنی ممکنه هر مشکلی پیش بیاد ولی خب elite هست که کیفیتش خوب هست فقط یه مشکل داره اگه صفحه ی قبل رو بخونی متوجه میشی!
اگه با مشکل صفحه ی قبل مشکل نداری برو elite بگیر...

الان کنسولهای که هیت سینک داشته باشن وارد بازار نشدن یعنی ممکنه هر مشکلی پیش بیاد ولی خب elite هست که کیفیتش خوب هست فقط یه مشکل داره اگه صفحه ی قبل رو بخونی متوجه میشی!
اگه با مشکل صفحه ی قبل مشکل نداری برو elite بگیر...

من ایران نیستما!!!!! dubai هم نیومده؟؟؟ PS3 بگیرم؟

هیچ جایی نیومده:biggrin1:
ps3 میل خودته ولی هنوز کپی خور نشده و بازیهاش هم همچین دندون گیر نیست;)

من بازی اوریجینال میگیرم! من دبی کار میکنم دیگه 1 بازی خریدن مشکل نیست!!! xbox داشتم وقتی ایرن بودم!! 65nm xbox کی میاد؟

من بازی اوریجینال میگیرم! من دبی کار میکنم دیگه 1 بازی خریدن مشکل نیست!!! xbox داشتم وقتی ایرن بودم!! 65nm xbox کی میاد؟
هر جور میل خودته ;) ولی بازم میگم بازی های ps3 الان چیز دندون گیری نیست ولی 360 ...
این 65 نانومتری هم تا اونجایی که من میدونم هیچ خبری ازش نیست!
مهم اینه که مشکل گرماییش حل بشه که این هیت سینک دارها این مشکل رو حل کردن!

هیچ جایی نیومده:biggrin1:
ps3 میل خودته ولی هنوز کپی خور نشده و بازیهاش هم همچین دندون گیر نیست;)
مطمئن هستید که نیومده.تا اونجایی که من می دونم اونایی که پورت HDMI دارن هیت سینک های جدید رو هم دارن اینم یه نمونش که عرضه شده و در حال فروشه.
http://www.amazon.com/Xbox-360-Cons...41?ie=UTF8&s=videogames&qid=1190142676&sr=8-2

مطمئن هستید که نیومده.تا اونجایی که من می دونم اونایی که پورت HDMI دارن هیت سینک های جدید رو هم دارن اینم یه نمونش که عرضه شده و در حال فروشه.
http://www.amazon.com/Xbox-360-Cons...41?ie=UTF8&s=videogames&qid=1190142676&sr=8-2
اینا پیش فروش میشه شما الانم می تونی GTA IV رو از آمازون بخری اما زمانی برات فرستاده میشه که ریلیز بشه البته واسه ایران نمی فرستن

ممنون دیروز رفتم ps3 خریدم! الان معلوم شد واسم که چرا xbox360 بیشتر حال میده!!! :cheesygri
من xbox داشتم واسه همین خواستم این دفعه ps3 رو امتحان کنم!! ولی xbox 65nm که بیاد میگیرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or