راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من ميخوام 360 بخرم وقتي زنگ زدم نکتس جن گفتش که 99 % خراب ميشه و به احتمال زياد تا 1 سال بيشتر عمر نمکينه!من ناميد شدم!که بخرم!چون گفت اين تخم مرغ شانسي هست!

من ميخوام 360 بخرم وقتي زنگ زدم نکتس جن گفتش که 99 % خراب ميشه و به احتمال زياد تا 1 سال بيشتر عمر نمکينه!من ناميد شدم!که بخرم!چون گفت اين تخم مرغ شانسي هست!
آره دیگه شانسیه
من که خیلی زیاد تو خرید کنسول شانس دارم ( الهی شکر )

زنگ زدم نکتس جن گفتش که 99 % خراب ميشه و به احتمال زياد تا 1 سال بيشتر عمر نمکينه!من ناميد شدم!که بخرم!چون گفت اين تخم مرغ شانسي هست!
مطمئني آقا طاهر اينو گفت ؟!
چند درصد هست که کنسول کلا خراب بشه؟يعني ديگه درست نشه؟در صورت استفاده ي صحيح؟و در ضمن با يه 360 بايد چه قدر بازي کرد؟
شما اگه ميخواي خيالت راحت باشه صبر كن سري جديد 360 با هيت سينك اضافه بياد ؛ طبق گفته ي مايكروسافت با اين تغييرات در سيستم تهويه 360 ، ديگه به هيچ وجه شاهد خرابي كنسول نخواهيم بود !

مطمئني آقا طاهر اينو گفت ؟!

شما اگه ميخواي خيالت راحت باشه صبر كن سري جديد 360 با هيت سينك اضافه بياد ؛ طبق گفته ي مايكروسافت با اين تغييرات در سيستم تهويه 360 ، ديگه به هيچ وجه شاهد خرابي كنسول نخواهيم بود !

درود،

ما که خودمون با محصولات ميکروسافت مثل windows server سر و کار داريم.
هروز از اين چرنديات ميآد ميگه !!!
مثلاً يک نمونه : بعد از دادن هر PATCH که مثلاً اون مشکل بر طرف بشه ولی در چند ماه آينده باز همون بخش از طريق ديگه اي مشکل داره !

کلاً قضيه ميکروسافت مثل همون گربه سياهه ميمونه !

اميدوارم مشکلش برطرف بشه که من هم يک 360 بگيرم !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or