راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه داداش من خودم Jasper دارم!
ریجن هم باید Pal باشه! تو ایران همه دستگاه ها و بازی ها پال ـه!
فقط تا جایی که اطلاع دارم یک مدل از Slim هک نمی‌شه!
دقیق نمی‌دونم کدوم مدل ولی بقیه دستگاه ها همشون هک می‌شن!
اگر می‌خوای از خارج بیاری بهتره Elite یا Arcade پیدا کنی! چون هم از نظر هک شدن راحت تر هک می‌شه، هم در صورت اومدن قفل جدید، زودتر هک می‌شه و هم هزینه هکش از Slim کمتره!

اخه تو خارج که ارکید و الایت پیدا نمیشه

بعدش من خوره بازیم تو تابستون کنسولم از ساعت 9 تا 8 شب یه کله روشنه :d;)

بعد پال نباشه به درد نمیخوره نمیشه براش بازی گرفت؟؟؟؟

اخه تو خارج که ارکید و الایت پیدا نمیشه

بعدش من خوره بازیم تو تابستون کنسولم از ساعت 9 تا 8 شب یه کله روشنه :d;)

بعد پال نباشه به درد نمیخوره نمیشه براش بازی گرفت؟؟؟؟
می‌شه ولی نه تو ایران!
اینجا تو همه مغازه ها و سایت ها و... فقط نسخه Pal هست!
Slim اگر می‌خوای بگیری این مشخصات رو داشته باشه حل ـه:
ریجن: Pal
مادربرد: Jasper یا کورنا (مشابه جسپر هست و به تازگی داره منتشر می‌شه)
درایو: Lite On

آخه بامرام بگو که چطور وقتی میخوام دستگاه رو از خارج بگیرم بفهمم که درایو lite on هست؟
چطور بفهمم که region pal هست؟
چطور بفهمم مادربوردش جاسپر هست؟
اینو بگو

آخه بامرام بگو که چطور وقتی میخوام دستگاه رو از خارج بگیرم بفهمم که درایو lite on هست؟
اینو بگو

داداش از کجا میخوای وارد کنی منظورم اینه که کسی میاره برات یا سفارش میدی ؟؟؟؟؟؟ البته سفارش که نمیشه داد

---------- نوشته در 10:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 PM ارسال شده بود ----------

یک سوال

از کجا باید بفهمیم بازی که میگیرم ریجنش پاله ؟؟؟؟ کلا چند تا ریجن وجود داره

من میدم فامیلم واسم بیاره
region pal برای خاورمیانه و اروپا هست و بازیهای توی ایران هم تقریبا همشون pal هستن

راستی اگه اشتباه نکنم 3 تا region هست

آخرین ویرایش:
region pal برای خاورمیانه و اروپا هست و بازیهای توی ایران هم تقریبا همشون pal هستن

خب داداش به فامیلتون بگو مثلا به فروشنده بگه مادربردش جاسپر باشه ( اگه درست گفته باشم ) تو اون جا که مثل ایران به ادم نمیندازن

بعد از کجا ریجن بازی بفهمم

اینو بگو
خب از اونجا که بخواید وارد کنید مثل اینجا کلاه برداری و... نداره به فروشنده می‌گی اونم بهت می‌ده:دی
ریجن های کلی:
Pal- NTSC/U- J
Pal: اروپا (ایران هم فقط از این نوع هست)
NTSC/U: آمریکا
J: ژاپن
نحوه تشخیص Jasper بودن: روی جعبه قسمت کوچیکی وجود داره که می‌شه پشت کنسول رو از توش دید! باید اعداد و حروف زیر اونجا باشه:
12.1A.jpg

نحوه تشخیص ریجن: پرسش از فروشنده (تو ایران همشون Pal هستند)
نحوه تشخیص درایو:
1)در آوردن قاب جلویی و مشاهده رنگ سیم:
m1bs5253p6etce0vxwev.jpg

سیم زرد: Liteon
سیم سفید یا طوسی: BenQ
سیم قرمز: Samsung
سیم مشکی: Hitachi
2) شکل درایو:
توضیح داده شده در شکل!
نکته مهم: دو درایو Lite On و BenQ کاملا شبیه به هم هستند، تنها راه تشخیص، در آوردن قاب کنسول ـه!

آخرین ویرایش:
شرمنده نمیدونم از کجا بفهمی ولی از ایران که بخری به فروشنده میگی.از خارج هم حتما باید بپرسی دیگه

---------- نوشته 06-01-2013 در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 05-01-2013 در 11:43 PM ارسال شده بود ----------

دوستان گرامی کمک کنید که چطور بفهمم که درایو لاتیون دستگاهی که میخوام بخرم 9504 یا 0225 هست؟؟؟؟

اخه این اقای DjEblis گفت که جاسپرا هک نمیشن

بعد از نظر ریجنی چی؟؟؟

اخه میخواهم بگم از خارج بیارن میخواهم مطمعن شم همه چیش رست باشه هک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!11
من کی گفتم جاسپر؟ اصلا من حرفی از مادربرد و جاسپر بودنش زدم؟ دیگه همه میدونن مادربرد اسلیم ها جاسپر هست منم گفتم درایوش هیتاچی نباشه نه جاسپر

اره توی ایران بازی های پال خیلی راحت گیر میان اما ریجن های دیگه هم به سختی گیر میان اینجوری نیست که اصلا نباشه

اگر به مشکل بر بخوره چقدر میشه؟
منظورم از مشکل اینه که بگه مثلا درایوتو نتونستم هک کنم از این قالتاق بازیا که بعضیاشون در میارن، اونوقت دیگه باید پول یه درایو بدی، ولی ایشاالله که مشکلی پیش نمیاد و همون 15-30 رو پیاده میشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or