DjEblis
کاربر سایت
اگه به مشکل خاصی بر نخوره بین 15تا30 تومانبچه ها یه سوال اگه من یه اسلیم آوردم از خارج بعد بخام بدم کپی خورش کنن چقدر باید پول بدم؟؟؟؟؟
اگه به مشکل خاصی بر نخوره بین 15تا30 تومانبچه ها یه سوال اگه من یه اسلیم آوردم از خارج بعد بخام بدم کپی خورش کنن چقدر باید پول بدم؟؟؟؟؟
اگه به مشکل خاصی بر نخوره بین 15تا30 تومان
منظورم از مشکل اینه که بگه مثلا درایوتو نتونستم هک کنم از این قالتاق بازیا که بعضیاشون در میارن، اونوقت دیگه باید پول یه درایو بدی، ولی ایشاالله که مشکلی پیش نمیاد و همون 15-30 رو پیاده میشیاگر به مشکل بر بخوره چقدر میشه؟
اگه آرکید باشه و تاریخش هم مثل مال شما تقریبا اواخر 2009 هستش جاسپر هستشسلام
دوستان یک سوال داشتم .
Xbox 360 Arcade من تولید 2009/8/9 است و میخواهم بدانم مادربورد آن جاسپر است یا فالکون .
کسی میتواند کمکم کند ؟
سلام
دوستان یک سوال داشتم .
Xbox 360 Arcade من تولید 2009/8/9 است و میخواهم بدانم مادربورد آن جاسپر است یا فالکون .
کسی میتواند کمکم کند ؟
دوستان میشه یکی بگه که راه تشخیص درایوهای liton با درایوی هیتاچی(که جیتگ میشن ) چیه
دوستان الان قیمت یه هارد 20 و 120 دست دوم تو بازار حدودا چنده اگه باشه؟
بعد از آپدیت 2.0.16197.0 ، Microsoft محدودیت 16GB رو برداشت و به 32GB افزایش داد در نتیجه USB Flash , HDD Ex و... تا 32GB قابل استفاده س !دوباره سلام دوستان. من امروز هارد اکسترنالم (250 gig) رو به xbox وصل کردم تا کنسول مثه همیشه اونو فرمت کنه و 16 گیگ از هارد رو در اختیارم قرار بده واسه ریختن گیم ها. ولی دیدم که بعد از فرمت، کنسول 32 گیگ از هارد رو واسه اینکار در اختیارم قرار داده! در صورتی که همیشه 16 گیگ از هارد رو واسه بازی ریختن در اختیارم می زاشت! حالا خواستم ببینم این خاصیت داشبورد جدیده که ظرفیت رو 2 برابر کرده؟! یا خودم یه دستکاری کردم که اینجوری شده؟!
ویرایش1:
جالبه ایندفعه یه مشکل جدید پیش اومده. اونم اینه که با اینکه بازی ها رو روی هارد اکسترنال می ریزم باز هم وقتی بازی رو اجرا می کنم دیسک توی کنسول داره کار می کنه و صداش میاد!! در صورتیکه که قبلا وقتی بازی رو روی هارد اکسترنال می ریختم و بازی می کردم هیچ صدایی از کنسول نمیومد!! واسه اطمینان هم هارد و هم بازی رو عوض کردم ولی بازم این مشکل سرجاش بود! کسی می دونه چرا اینطوری شده؟!
ویرایش2:
دوستان متوجه شدم! وقتی بازی های LT3 رو می ریزم روی هارد اکسترنال بعد از اجرای بازی هم هارد صدا میده. ولی وقتی بازی های غیر از LT3 رو می ریزم و بازی می کنم هیچ صدایی از کنسول نمیاد. واسه چی اینطوری شده؟
ممنون. با یکی از دوستان چت کردم بهم گفتن چون بازیهای LT3 که داری به صورت برنر مکس رایت نشدن, این مشکل رو داری. یعنی مشکل اینکه کنسول بازی رو از روی هارد اجرا نمی کنه. گفت اگه بازی ها LT3 که می خری به صورت برنر مکس رایت شده باشن این مشکلبعد از آپدیت 2.0.16197.0 ، Microsoft محدودیت 16GB رو برداشت و به 32GB افزایش داد در نتیجه USB Flash , HDD Ex و... تا 32GB قابل استفاده س !
در مورد صدا هم اگه بازی XGD3 باشه (نصب باشه) بعد از ورود به بازی یه 2 یا 3 دقیقه ای دیسک بازی به چرخش در میاد (یه سری اطلاعات مورد نیاز رو چک میکنه) و بعد از کار میفته اگر هم بازی چیزی غیر از XGD3 باشه بعد از اجرای بازی اتفاقی نمیفته !