آقا یه دوستِ ما ایکس باکس از آلمان آورده.الان پولِ کپی خور کردنش چقدره؟همون لباف بره؟
مرسی
با عرض سلام و خسته نباشيد
بنده مي خواهم يك xbox 360 بگيرم چند سوال دارم اگر راهنمايي كنيد واقعآ سپاسگذارم
1- 250 گيگ بهتر است يا 4 گينگ؟
2- در هنگام خريد بايد چه مواردي را نظر بگيرم؟
3- مثل ps3 هم دسته ها و خود دستگاه تقلبي دارند؟
4-درايورش كدام مدل بهتر است ليون يا هيتاچي؟
با تشكر
مهران
سلام دوستان من میخواستم دوباره برم 360 بخرم ولی مثل اینکه دوباره بن کردن شروع شده البته فقط برای بازی کردن bf3 اونم ارجینال و مولتی حالا چیکار کنم برم نسخه pc بخرم ؟
با سلام خدمت دوستان یه سوال :
چه فرقی بین 360 معمولی با جی تگ شده است
اصلا جیتگ یعنی چی؟
آقا یه دوستِ ما ایکس باکس از آلمان آورده.الان پولِ کپی خور کردنش چقدره؟همون لباف بره؟
مرسی
1- 250 گیگ بهتره .
2- فقط اینکه بازیو بزاره تست کنه میاره یا نه همین . چون چیزای دیگم تعویض کنن نمیشه متوجه شد .
3- دستگاه که نه ولی دسته تقلبی فراوون و تمیز میزارن تو پک جا اصلی میفروشن خیالت راحت .
4-لایتوان بخرین و حرف درایوای دیگرو نزنین که مفتشون گرونه . موفق باشین .
ممنونم دوست خوبم
فقط این فرق بین 250 گیگ , 4 گیگ در چی هست ؟ اگر دستگاه jtag نباشه لوزمی داره 250 بگیریم؟
من در سایت خوندم که مادربرد jasper خوبه ولی امروز هر جا در تهران زنگ زدم میگه gasper قدیمی شده؟ الان xbox ها مشکل گرم شدن بیش از حد را دارند و دستگاه باید چند وقت به چند وقت آبدیت بشه تا بتونیم بازی های جدید را اجرا کنیم در ضمن چطوری باید فهمید بازی که می خریم دستگاه می تونه اجرایش کنه؟
با تشکر
این که تابستون گرون میشه هست ولی احتمال داره تا یکی دو ماه دیگه ایکس باکس بعدی معرفی بشه و بعد x360 ارزون بشهسلام تورو خدا جواب بدید
من میخوام xboxاسلیم بگیرم قیمتش حدود یک هفتصد هست
مغازه دار میگه هرچی به سمت تابستون 92بره به علت افزایش خرید قیمت ها بالا میره
حالا چیکارکنم من
راستی چون میخوام درسام تموم شه میگم تابستون بگیرم
الان کنسول بگیرم یاتابستون
راستی مغازه دارمیگه مشکل region دیگه نداری واپدیت هم دیر به دیر لازمه
راست میگه؟
ممنون میشم جواب بدید