راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ممنون از جوابتون

در بعضی از گفتگوهاتون حرف از پردازنده ی 65nm و هیت سینک های جدید می زدید ، به نظرتون تا اول مهر اونا میاد و آیا می ارزه که پول اضافه بابت اونا بدیم.

تو اول مجله ی بازینما هم یه تبلیغ با قیمت 420000 بود نتونستم باهاشون تماس بگیرم...به نظر شما با این قیمت خبراییه؟
در مورد اینکه اگه کنسول 65 نانومتری بیاد باید بخری هیچ شکی نکن ولی من هنوز خبری رسمی در این مورد نشنیدم اون تبلیغی هم که میگی والا من خبر ندارم ولی شما یه سری مواردو باید موقع خرید دستگاه چک کنی مثل تاریخ دستگاه واینکه ببینی قبلا باهاش بازی نکرده باشن یا پروفایل نساخته باشن وبه یه برچسب که روی درایو هم چسبونده میشه دقت کنیو و ............

بابا راست میگن اخه با این که بازیا الان free هستن اما ببخشید اما بی عقلی هست
وقتی چیز خوب پیدا میشه ادم چرا بد انتخاب کنه؟
با این اوضا دادا شما نگو J یا Pal
اقلا بگو J یا UC
بهتره!!!

بابا راست میگن اخه با این که بازیا الان free هستن اما ببخشید اما بی عقلی هست
وقتی چیز خوب پیدا میشه ادم چرا بد انتخاب کنه؟
با این اوضا دادا شما نگو J یا Pal
اقلا بگو J یا UC
بهتره!!!
در درجه ی اول uc بعد j بعدشم pal ;)

من خوشحال منتظر xbox360 با پرت hdmi هستم ولی انگار درایور benq هست یعنی کشک!!

من فقط یه چیز کوچیکی بگم :
در حال حاضر Firmware Toolbox درایو های BenQ اومده! ولی Smart Patcher نداره که سریع برات کدهاش رو عوض کنه و کپی خورش کنه باید دستی کدهاش عوض شه ، اون هم هنوز کسی کدهای مربوطه رو پیدا نکرده! علتش هم فکر کنم این باشه که چون تعداد این درایو ها کم بوده ، هکر ها روش کار نکردن! اگه دیگه مایکرو همش رو بیاد BenQ بزنه ، اونوقت دستبکار میشن! اونوقت دیگه فکر نمی کنم مشکلی باشه!
این هم Tool Boxی که درایوهای BenQ رو پشتیبانی می کنه :
www.xbox360-hacks.com

آخرین ویرایش:
دیگه این حرف بی معنیا چون الان خیلی از بازی ها Free region هست
و همینطور Westgame خیلی از بازی های PAL رو داره

ببینم ایران خلاصه میشه تو westgame ؟!;)
تو فکر نکنم چون تخهران مشکلی نیست همه جا همین طوره!
البته تهران هم رو شاخه west نمیچرخه که همه جا pal داشته باشی...

نه. ولی فرمون بیسیم مخصوص 360 هم هست. فقط نمیدونم تو ایران از کجا میشه گیرش آورد.
شما از فروشنده هایی که X360 می فروشند یک سوالی بکن.حالا من هم پس فردا یک سوالی می کنم.اگر لاجیتک وارد بازار این کالا شده باشد به احتمال خیلی زیاد محصولش سرتر از بقیه است.

در ضمن ، لطفا" با فونت سیاه و خاکستری پست هاتون رو ننویسید.من و کسانی که قالب فوروم برایشان After Dark هست پس فردا کور رنگی ، آب مروارید و ... گردن امثال شماست ها ! فکر کنم قبلا" اشکان جان در این مورد به شما تذکر داده باشند.

نه. ولی فرمون بیسیم مخصوص 360 هم هست. فقط نمیدونم تو ایران از کجا میشه گیرش آورد.

West Game میفروشه قیمتش هم 100 به بالا میگفت (اگر اشتباه نکنم 150 یا 180 میگفت)..... Nextgen هم که میگه فرمونش رو نداریم .... خوب با 180 تومن خیلی کار ها برای 360 میشه انجام داد که اصلا نمی ارزه که آدم 150 هزار تومن پول اون فرمون رو بده !! راستی قیمت این فرمون توی خارج از کشور چقدره !؟

شما از فروشنده هایی که X360 می فروشند یک سوالی بکن.حالا من هم پس فردا یک سوالی می کنم.اگر لاجیتک وارد بازار این کالا شده باشد به احتمال خیلی زیاد محصولش سرتر از بقیه است.

در ضمن ، لطفا" با فونت سیاه و خاکستری پست هاتون رو ننویسید.من و کسانی که قالب فوروم برایشان After Dark هست پس فردا کور رنگی ، آب مروارید و ... گردن امثال شماست ها ! فکر کنم قبلا" اشکان جان در این مورد به شما تذکر داده باشند.

خدا نکنه چشاتون چیزی بشن!! به خدا دارم سعی میکنم با رنگ درست خود سایت بنزیسم. IE من بهم ریخته دیکه نمیتونم توش فارسی تایپ کنم. باید تو word بنویسم بعد کپی کنم تو IE. حالا امیدوارم این رنگ ویگه درست باشه. Default خود سایته به خدا!!!:eek:
در مورد فرمون هم اگه قیمتش این حدوده بالاست، ولی باید خیلی حال بده. انگار فعلاً هم بیسیم فقط خود MS داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or