راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

استاد lich king چه جوری میتونیم باهاش webpage باز کنیم .

یعنی میتونیم بریم تو گیم اسپات .

ایشون گفتن نمیتونیم باهاش Webpage باز کنیم
live محیط آنلاین کنسوله که البته ربطی به اینترنت نداره و نمی تونی باهاش webpage باز کنی ولی می تونی از فروشگاه مجازی خود مایکروسافت که در کنسول وجود داره خرید کنی و یا با دوستات چت کنی و باهاشون بازی کنی.
برای بازی کردن حتما باید adsl داشته باشی.

دوتا سوال دارم ، لطفاً یکی جواب بده :

1) دسته های بیسم رو میشه بوسیله ی سیم به کنسول وصل کرد؟
( من قصد خرید دارم و هنوز ندیدم )

2) شما بودین و می خواستین تازه این کنسول رو بگیرین ، با چه مشخصاتی می گرفتین؟ ( مثلاً برای 65nm ها منتظر می موندین؟ ) ... اگه میتونین اون مشخصاتی رو که به نظرتون خوبه بنویسید .

بازم ممنونم

هیچکس اینجا نیست؟

دوتا سوال دارم ، لطفاً یکی جواب بده :

1) دسته های بیسم رو میشه بوسیله ی سیم به کنسول وصل کرد؟
( من قصد خرید دارم و هنوز ندیدم )

2) شما بودین و می خواستین تازه این کنسول رو بگیرین ، با چه مشخصاتی می گرفتین؟ ( مثلاً برای 65nm ها منتظر می موندین؟ ) ... اگه میتونین اون مشخصاتی رو که به نظرتون خوبه بنویسید .

بازم ممنونم
1- خیر دسته های بی سیم با سیم به جایی وصل نمی شوند و با باتری کار می کنند.
2- مدل 65nm که اصلا معلوم نیست کی بیاد ولی این مدل premium های جدید که به تازگی اعلام شده که دارای پورت hdmi بوده و از کیفیت ساخت بهتری هم برخوردارند و دارای heatsink اضافه می باشند بهترین انتخاب هستند.

با اجازه اساتید...

میشه کمی در مورد لایو توضیح بدید. آیابه نوعی یک اینترنت هست که برای برای استفادش باید خطوط پرسرعتی داشته باشیم؟
Xbox Live شبکه ای است که با رفتن به منوی Xbox Live از سیستم عامل X360 می توانید به آن وصل بشوید.توصیه می کنم که قبل از متصل شدنبه XLive بر روی دستگاه خود آخرین iXtreme آپدیت شده را نصب کنید تا خدای نکرده بن نشوید.البته هنوز نحوه کار مایکروسافت در زمینه بن کردن مشخص نیست ولی معمولا" در یک زمان معین تعداد زیادی از کاربران رو بن می کند.نحوه اعمال بن هم مشخص نیست ولی خودم احتمال می دهم که بخاطر کدگذاری بازیهای انجام شده بر روی هارد باشد چون موقع متصل شدن به Live اطلاعاتی بصورت خودکار به سرورها مخابره می شود.البته اینیک حدس است.در Live شما می توانید با پرداخت کردن GameScore اقدام به خرید حق دانلود یک بازی بپردازید یا بازی ها را آنلاین انجام دهیددر سرورهای موجود یا به دانلود تریلر و دموی فیلم و بازی ها بپردازید که برای برخورداری کامل از این امکانات ، داشتن حداقل یک خط ADSL 128Kb ضروری است.البته با DialUp هم می توانید به دانلود بپردازید ولی زمانگیر خواهد بود.

بچه ها دستگاهم امروز رسید.یوهووووووووو.بچه ها برای دسته ها چه نوع باطری بگیرم
تبریک می گویم.مگه داخل جعبه کنسول ، دو باتری برای دسته موجود نبود ؟ Energizer باتری خوبی است.اگر توانستی گیر بیاوری عالی است.موقعی که کنسول را خاموش کردی باتری های دسته هم دربیاور تا اگر دستت اتفاقی به گودی علامت Xbox روی دسته برخورد داشت از عمر باتری ها کاسته نشود ، چون این علامت بسیار حساس است.

مزیت NTS-J/ASIA نسبت به NTSC-US چیست؟! همونطور هم که Lich King جان عزیز فرمودید پورت HDMI برای US مشاهده شده!
منظورت NTSC/UC بود دیگر ؟ هیچ فرقی ندارند.بازیهای J بیشتر در بازار ایران موجوداست و خریدش به صرفه تر است از این لحاظ البته بازیهای UC هم کم نیستند در بازار...

سیدی اوریجنال تو بازار چند تومنه ؟ من گفتم شاید مال ps3 70 تومنه شاید مال
360 هم بیش از 20 تومن باشه
DvD اورجینال بازی Ghost Recone Advanced WarFighter را سال پیش می خواستم بگیرم 70 تومن بود.دیگر قیمت نکردم.فردا برای شما قیمت می کنم.
BlueRay های PS3 همبستگی به کرم فروشنده دارد.بعضی ها پیدا می شوند که دسته دومش رو هم جای اصلی قالب می کنند به مشتری های بدبخت 70-80 تومن !

در Live شما می توانید با پرداخت کردن GameScore اقدام به خرید حق دانلود یک بازی بپردازید یا بازی ها را آنلاین انجام دهیددر سرورهای موجود یا به دانلود تریلر و دموی فیلم و بازی ها بپردازید که برای برخورداری کامل از این امکانات ، داشتن حداقل یک خط ADSL 128Kb ضروری است.البته با DialUp هم می توانید به دانلود بپردازید ولی زمانگیر خواهد بود.

Gamerscore نه با Microsoftpoint .

منظورت NTSC/UC بود دیگر ؟ هیچ فرقی ندارند.بازیهای J بیشتر در بازار ایران موجوداست و خریدش به صرفه تر است از این لحاظ البته بازیهای UC هم کم نیستند در بازار...
دقیقا بر عکس و بازیهای ntsc/u تو ایران بیشتر از j هست و این مزیته این ریجن هست

خب...با این سوتی ها که در زمینه تریگر و MicroSoft Point دادم ، اگر اصطلاحات خارجی اینجا بکار نبرم سنگین تر است.:)

دقیقا بر عکس و بازیهای ntsc/u تو ایران بیشتر از j هست و این مزیته این ریجن هست
من خواستم اشاره کنم که منظورم اهواز است ولی فراموش کردم...UC در اهواز وضعیتی شبیه Pal دارد و در مقایسه با J خیلی خیلی کمتر بازیهایش به فروش می رسد و الان هم بیشتر فروشنده ها X360 فقط رجیون J را عرضه می کنند !

با اجازه اساتید..
DvD اورجینال بازی Ghost Recone Advanced WarFighter را سال پیش می خواستم بگیرم 70 تومن بود.دیگر قیمت نکردم.فردا برای شما قیمت می کنم.
BlueRay های PS3 همبستگی به کرم فروشنده دارد.بعضی ها پیدا می شوند که دسته دومش رو هم جای اصلی قالب می کنند به مشتری های بدبخت 70-80 تومن !

پس چرا یه مغازه توی پاساژ نخل dvd اوریجینال رو میگه زیر 10 تومن میدم ؟

پس چرا یه مغازه توی پاساژ نخل dvd اوریجینال رو میگه زیر 10 تومن میدم ؟
احیانا" شبیه دون دون نبود قیافش ! :biggrin1:
این بحث رو در PM پی می گیریم تا تاپیک منحرف نشود.اگر حرف طرف درست بود و Fake نبود میایم اینجا میگیم تا بقیه هم بدونند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or