راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان عزیز:)
دوباره گیج شدم...
داشتم تو نت سرچ می کردم در مورد مقایسه کیفیت کنسول ها (خصوصا Xbox) با PC.
بیشتر جاها نوشته بود PC سرتره و ...:-s
قضیه چیه؟حقیقت داره؟
البته اینم گفته بود لذت بازی با کنسول تو تلویزیون بزرگ چیز دیگری است.
لطفا بازم راهنمایی کنید.
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون از شما.
خدانگهدار.

شما اگه میخوایی با pcبازی کنی باید سالی 1تومن یا 700 خرجش کنی تازی با این اوزای مملکت که هر روز کرون تر میشه.وبرای بازی با tvبزرگ میتونی این کار رو با pcهم انجام بدی جانم.

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
راستش من تو نت یه سرچ زدم تفاوت Xbox360 با PC رو ببینم.یه عکس هایی پیدا کردم از یک بازی و در یک صحنه و از هر دو دستگاه عکس گذاشته بود کنار هم.اگه بخوایم منصف باشیم تفاوت زیادی ندارند.فقط Pc روشن تره (من اینجوری دیدم.)
ممنون.
خدانگهدار.

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
راستش من تو نت یه سرچ زدم تفاوت Xbox360 با PC رو ببینم.یه عکس هایی پیدا کردم از یک بازی و در یک صحنه و از هر دو دستگاه عکس گذاشته بود کنار هم.اگه بخوایم منصف باشیم تفاوت زیادی ندارند.فقط Pc روشن تره (من اینجوری دیدم.)
ممنون.
خدانگهدار.
روشن بودنش رو که میشه با برایت تنضیم کرد.
خرج کنسول<خرج pc

البته با عکس نمیشه قضاوت کرد
شکی نیست که روی ‏PC‏ میتونید همزمان امکانات بیشتری مثل فول اچ دی بودن،‏HIGH RES TEXTURE‏ و ‏AnitAliasing ‎‏ وافکتهای فوق العاده ‏DX11‏ و قابلیت ‏‎ Physxو 60 فریم رو خواهید داشت
من خودم تاحالا خیلی برای ‏PC‏ خرج کرده ام ولی همیشه تو حسرت بازیهایی مثل ‏HALO‏ وRED DEAD‏ و ‏GOW‏ و سایر بازیهای انحصاری کنسولها بودم واسه همین میخوام یه ‏XBOX‏ بخرم

کابل برقی که به اداپتور اسلیم وصل میشه فرقی میکنه ؟من از کابل پاور معمولی استفاده میکنم ولی دستگاه خیلی داغ میشه به حدی که بعد از 1 ساعت گرمایی که میزنه بیرون میتونه دست رو بسوزونه

البته با عکس نمیشه قضاوت کرد
شکی نیست که روی ‏PC‏ میتونید همزمان امکانات بیشتری مثل فول اچ دی بودن،‏HIGH RES TEXTURE‏ و ‏AnitAliasing ‎‏ وافکتهای فوق العاده ‏DX11‏ و قابلیت ‏‎ Physxو 60 فریم رو خواهید داشت
من خودم تاحالا خیلی برای ‏PC‏ خرج کرده ام ولی همیشه تو حسرت بازیهایی مثل ‏HALO‏ وRED DEAD‏ و ‏GOW‏ و سایر بازیهای انحصاری کنسولها بودم واسه همین میخوام یه ‏XBOX‏ بخرم

اگه انحصار میخوای باید پلی 3 بگیری شک نکن

کابل برقی که به اداپتور اسلیم وصل میشه فرقی میکنه ؟من از کابل پاور معمولی استفاده میکنم ولی دستگاه خیلی داغ میشه به حدی که بعد از 1 ساعت گرمایی که میزنه بیرون میتونه دست رو بسوزونه

میشه بدونم چرا از کابل برق خود اسلیم چرا استفاده نمیکنین اونیکه برا خود کنسوله از همون استفاده کنین و کلا نباید اینقد داغ کنه کمی جور در نمیاد .

سلام
نمیدونم خوب جایی سوالم رو میپرسم یانه؟شرمنده
من یهPS3دارم که می خوام بایهx360 مدل الایت120gigعوض کنم کنسولش تمیزه میگه باید100تومن سر بدی.PS3منslim160gig.
خواهش میکنم یکی کمکم کنه
باتشکر فراوان

سلام
نمیدونم خوب جایی سوالم رو میپرسم یانه؟شرمنده
من یهPS3دارم که می خوام بایهx360 مدل الایت120gigعوض کنم کنسولش تمیزه میگه باید100تومن سر بدی.PS3منslim160gig.
خواهش میکنم یکی کمکم کنه
باتشکر فراوان

پي اس ٣ حيف ميشه ها!

sent from my iphone 

منظورت رو نفهمیدم.یعنی میگی داره بهم گرون میفروشه
من میخوام بدونم ازکجا میشه فهمید قبلا بن نشده یا سه چراغه نشده؟کلا چیکار کنم سرم کلانره؟:(

منظورم اينه ك حيف پي اس ٣ رو بدي اكس باكس قديمي بخري.اگه ميخاي اكس باكس بگيري اسليم بخر.
مدلاي قديم خريدشون ريسكه.

sent from my iphone 

منظورم اينه ك حيف پي اس ٣ رو بدي اكس باكس قديمي بخري.اگه ميخاي اكس باكس بگيري اسليم بخر.
مدلاي قديم خريدشون ريسكه.

sent from my iphone 

بسوزه پدر بی پولی چه کنم پول نیست که مدل بالاش رو بخرم مگه فرقی دارن باهم؟100تومن بش سربدم خوبه یانه؟

بسوزه پدر بی پولی چه کنم پول نیست که مدل بالاش رو بخرم مگه فرقی دارن باهم؟100تومن بش سربدم خوبه یانه؟

اره اسليم رو با خيال راحت ميتوني بگيري هر چه قدر عشقت ميكشه ازش كار بكسي و خيلي كم گذارش ٣ چراغ شدن رو داره طوري ك ميشه گف نداره.ولي مدلاي قديم خريدشون ريسكه نميتوني مطمين شي ك اك هست؟٣ چراغه شده؟بن هست؟
ب نظرم حيف پي اس ٣ تو بدي ي اكس باكس قديمي بخري!پي اس ٣ خودش ك جزو بهتريناس!چرا ميخاين عوضش كنين؟

sent from my iphone 

اره اسليم رو با خيال راحت ميتوني بگيري هر چه قدر عشقت ميكشه ازش كار بكسي و خيلي كم گذارش ٣ چراغ شدن رو داره طوري ك ميشه گف نداره.ولي مدلاي قديم خريدشون ريسكه نميتوني مطمين شي ك اك هست؟٣ چراغه شده؟بن هست؟
ب نظرم حيف پي اس ٣ تو بدي ي اكس باكس قديمي بخري!پي اس ٣ خودش ك جزو بهتريناس!چرا ميخاين عوضش كنين؟

sent from my iphone 

بازیایPS3خیلی گرونه اگرم هک باشه که هی باید فیکس واز این جور چیزها بریزی که من سردرنمیارم.
پس با این حساب که گفتی این الایت ها هم سه چراغه میشن پس باید برم سراغ اسلیمش

بازیایPS3خیلی گرونه اگرم هک باشه که هی باید فیکس واز این جور چیزها بریزی که من سردرنمیارم.
پس با این حساب که گفتی این الایت ها هم سه چراغه میشن پس باید برم سراغ اسلیمش

اوه اسليم خوبه.كپي خورش حدود ٨٥٠

sent from my iphone 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or