این 360 هایی که بعد از price drop میان مشکل شون کمتر شده؟؟:confused:چند روز به کاهش قیمت مونده؟:confused:
دوستان ی سوال :
اگر سی دی رو با ÷یراهن تمیز کنیم روی سی دی خش می افته ؟!!؟
بهترین چیزی که برای ÷اک کردن لک های روی سی دی هست چیه !؟ (البته ی چیزی بگین که روی سی دی خش نندازه ! چون من احساس میکنم هر سری که تمیز میکنم بد تر کلی خش روی سی دی می افته !)
تمام این حرفا خیلی معذرت می خوام ولی الکی زده شده.در مورد iXtreme هم که پرسیدم گفتند ناقص است و فعلا" به کارت نمی خورد.این دستگاه آخرین آپدیت FW هست و خیالت راحت باشه که داخل Live بن نخواهد شد.چند دستگاه دیگر رو هم فروختیم سری جدید ها ( مثل مال من ) وقتی میایند بازی بگیرند تعریف می کنند که هر شب Live هستند و کیف می کنند.

سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)سلام
بی زحمت یکی کل امکاناتی که 360 به ما میده وکارایی رو که می تونیم باهاش انجام بدیم کامل بگه!
اگه سوالم تکراریه ببخشید واگه جایه دیگه گفته شده لطفا لینک بدید!!
خیلی ممنون![]()
چون زیاد اهل ریسک کردن نیستم تا هفته دیگه InterCooler هم برایش ردیف می کنم
اينتر كولر 30 تومنه!چرا !!!! پولتو دور میندازی اینتر کولر 50 تومنه ! 3 تا فن pc با یه پاور دسته دوم یا یه
آداپتور روی هم 10 تومن نمیشه اما صد در صد کارایی بهتری میده هم قدرت چرخش
فن هاش از اینتر کولر بیشتره هم با بقیه پولش میشه خیلی کارا کرد
مشکل چیزه جدیدی نیست چون ماله خیلی ها اینطوری شدهايكس باكسم بعداز مدتي بازي كردن هنگ ميكنه قبلش هم سه چراغ داد چكاركنم![]()
دوستان من الان 2 تا Profile دارم و میخوام یکیش رو ÷اک کنم ! هر کاری میکنم ÷اک نمیشه ! راستی میخوام وقتی که دستگاه رو روشن میکنم Auto Sign In کنه باید چیکار کنم !؟
دوستان من الان 2 تا Profile دارم و میخوام یکیش رو ÷اک کنم ! هر کاری میکنم ÷اک نمیشه ! راستی میخوام وقتی که دستگاه رو روشن میکنم Auto Sign In کنه باید چیکار کنم !؟