راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

از من ميشنوي از همين تهران بگيري خيلي بهتره (من هم ميخواستم از دبي بيارم ولي چون خودم نميرفتم ترسيدم پول بدم بره برام ي چيز بد بياره طرف!)

دوستان راستي ميشه روي هارد 360 بازي ريخت !؟!؟ (برنامش اومده ؟!!؟)
ببین تو نباید ایران رو با بقیه کشورا مقایسه کنی

من تا چند وقت پيش فكر ميكردم Samsung بهترين دي وي رام هست ولي الان فهميدم كه هيتاچي از اون خيلي بهتره ! (اون موقع اون Samsung كه من داشتم خيلي وقت ها سي دي رو نميخوند يا بد اجرا ميكرد . انقدر بد اجرا ميكرد كه از بازي كردن سير ميشدم ولي الان اين هيتاچي خيلي خوب آورد)

من تا چند وقت پيش فكر ميكردم Samsung بهترين دي وي رام هست ولي الان فهميدم كه هيتاچي از اون خيلي بهتره ! (اون موقع اون Samsung كه من داشتم خيلي وقت ها سي دي رو نميخوند يا بد اجرا ميكرد . انقدر بد اجرا ميكرد كه از بازي كردن سير ميشدم ولي الان اين هيتاچي خيلي خوب آورد)
هیتاچی خیلی خر کار تر از سامسونگه;) سامسونگ مزیتش اینه که کم صدا تره و اینکه میتونه بازیهای xbox رو با dvd5 اجرا کنه!

هیتاچی خیلی خر کار تر از سامسونگه;) سامسونگ مزیتش اینه که کم صدا تره و اینکه میتونه بازیهای xbox رو با dvd5 اجرا کنه!

ببین امین یه دنیا می دونن که سامسونگ از هر لحاظ بگی برتر
من نمی دونم تا دیروز که xbox 360 نخریده بودی چرا هر کی می پرسید هیتاچی بهتره یا سامسونگ می گفتی سامسونگ
اینم مدرک : http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=188965&postcount=5

آخرین ویرایش:
امین دستش به سامسونگ نمیرسه مییگه بو میده

من نمی دونم تا دیروز که xbox 360 نخریده بودی چرا هر کی می پرسید هیتاچی بهتره یا سامسونگ می گفتی سامسونگ
اینم مدرک : http://www.bazicenter.com/forums/sho...65&postcount=5

من این حرف رو از خودم که نزدم یادمه یه بحث تو فروم پیش اومد این طوری گفتن;)

در ضمن دست من به سامسونگ هم میرسید چون اون موقع سامسونگ هم موجود بود!!

اون لینکم هم اگه توجه کنید گفتم امکانات بیشتر=سامسونگ پس در نتیجه درایو بهتر حرفی نزدم که گفته باشه که درایوش از نظر نوع کار یعنی خر کار بودن یا نبودن بهتره یا نه!

:

تو هنوز هيتاچي نداشتي فرقشون رو نميدوني !! بابا به خدا اون موقع كه من سامسونگ داشتم پدرم در اومد :(( (ولي از لحاط صدا سامسونگ بهتره) اگر هم توجه كني سامسونگ بعضي از جاهاي سي دي رو كه نميتونه بخونه خش ميندازه . (براي همين سي دي بعد از 1 هفته پر از خش ميشه)

پس یعنی من که سامسونگ دارم الان همه بازیهام خش داره:laughing:نه داداش سامسونگ نه صدا میده نه من تا حالا حتی یک مشکل کوچک داشتم حتما اونی که شما داشتی مشکل داشته.باید قبول کنید سامسونگ بهتره.وگرنه چرا اینجا همه خودشون رو برای سامسونگ میکشن؟حتما عجله دارن که بازیهاشون زودتر خراب بشه:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or