راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام حمید آقا چه طوری بیا اینم جواب سوالت
xbox-dvi.jpg

این یه کابله که از 360 به dvi برو تو تران ببین پیدا میشه یانه این اولیش.
123_2.jpg

اینم هست که از بالایی بهتر است av to dvi اسمش هست این از بالایی بهتر است شاید هم تو تران این پیدا بشه برو بگرد.
واما سومی را لینکش را میزارم برو ببین برای سومی باید یک کابل vga داشته باشی تا بخوره به اون تبدیله.
برو تو این لینک عکس را ببین
http://www.amazon.com/gp/product/im...4-9558241-8138303?ie=UTF8&s=electronics&img=2
من بهت یا دومی یا سومی را پیشنهاد میکنم بباید یکی از این دوتا گیر بیاد البته دومی بهتر و ارزان تر از سومی است و نیازی به کابل vga نداره.
چه طور بود خوب بود برو با dvi حال کن
در مورد اینکه گیر میاد یا نه برو تو تهران بگرد من اصفهانم البته تمام فامیلامون اونجان میخوای از یکیشون بپرسم از کجا راحت تر میتونی گیر بیاری به نظر من تو توپخونه یه سر بزن.

خیلی ممنون من کارم با اون سومی راه میافته البته منم تهران نیستم شیرازم باید برم بگردم ببینم پیدا میشه یا نه

این سری جدید که میگن میخواد بیاد یعنی احتیاج به خریدن فن نداره و فقط تو گرما ارتقا پیدا میکنه یا اصلا شکلش وچیزهای دیشگش هم تغییر میکنه مثلا دایرکست10 هم پشتیبانی میکنه یا دسته هاش مثل دسته هایps3میشه

میشه یه عکس از تلویزیونتون در حال انجام بازی بذارید؟من هر چی تو یه تاپیک دیگه از بچه
خواستم عکس بذاره کسی گوش نکرد.

سلام.
اینم 3 تا عکس از بازی DiRT روی تلوزیون(عکسها رو موقع Replay گرفتم و گرافیک داخل خود بازیه)
تلویزیون: 24 اینچ پارس :wallbash::smoke1::punish:
دوربین: موبایل K800
فرض کن با موبایل از روی تلویزیون! بدم نشده زیاد...

برای دیدن عکسها بصورت بزرگ روشون کلیک کنید.

آخرین ویرایش:
این سری جدید که میگن میخواد بیاد یعنی احتیاج به خریدن فن نداره و فقط تو گرما ارتقا پیدا میکنه یا اصلا شکلش وچیزهای دیشگش هم تغییر میکنه مثلا دایرکست10 هم پشتیبانی میکنه یا دسته هاش مثل دسته هایps3میشه
سري جديدي قرار نيست بياد هر چي بوده اومده. در ضمن :
1-بازهم گذاشتن فن توصيه ميشه.
2-هيچ چيزش نسبت به مدلهاي قبل تغيير نميكنه مگر رنگ و بعضا نوع درايو
3-directx10 :confused::confused::confused: چنين چيزي براي كنسول تعريف نشده است:punish:

هنوز 100درصد نشده:p
ولی چون می خوام تو این ماه یه سفری به کیش داشته باشم شاید بازم میگم شاید خریدم
به نظر شما اگه بخوام شیراز بخرم بهتره یا کیش؟
میشه یه عکس از این برچسب بذارید؟
من که گفتم بهترین جا اینه که از next gen بخری ;)
در مورد برچسب هم عکس نمیخواد که یه برچسب معمولی هیچی هم روش نیست فقط جلوی درایو چسبونده شده دقیقا همون قسمتی که درایو میاد بیرون.

منظورت الیت هست دیگه؟؟؟؟ همون 360 خودمونو سیاه کن:cheesygri هاردشم 120 گیگ کن و همچنین خروجی اچ دی هم داره فرقش با 360 پریموم همینه در ضمن به فن هم نیاز داری.راستی از بچه ها کسی الیت نخریده ببینیم کیفیت ساختش چه جوریه؟؟؟؟؟

منظورت الیت هست دیگه؟؟؟؟ همون 360 خودمونو سیاه کن هاردشم 120 گیگ کن و همچنین خروجی اچ دی هم داره فرقش با 360 پریموم همینه در ضمن به فن هم نیاز داری.راستی از بچه ها کسی الیت نخریده ببینیم کیفیت ساختش چه جوریه؟؟؟؟؟
الیت رو که نمیگم اونو که سر کوچمون هم میفروشه میگن یک سری جدید میخواد بیاد ارزونتر و بدون مشکل گرمایی

منظورت الیت هست دیگه؟؟؟؟ همون 360 خودمونو سیاه کن هاردشم 120 گیگ کن و همچنین خروجی اچ دی هم داره فرقش با 360 پریموم همینه در ضمن به فن هم نیاز داری.راستی از بچه ها کسی الیت نخریده ببینیم کیفیت ساختش چه جوریه؟؟؟؟؟
الیت رو که نمیگم اونو که سر کوجمون هم میفروشه میگن یک سری جدید میخواد بیاد ارزونتر و بدون مشکل گرمایی

دوستان يكي شماره ي يگانه رو به من ميده ! (من هر چي گشتم پيدا نكردم)
فروشگاه یگانه
آدرس :
خ جمهوری / چهار راه یوسف آباد / پاساژ حافظ /شماره ی 36
تلفن : (شهرستانیا کد 021 رو فراموش نکنن!)
66703648
66703846
فکس :
66727013
همراه :
09121138623

سایت : yeganehonline.com

حالا چرا یگانه؟!مگه فروشگاه قحطیه:)

فروشگاه یگانه

حالا چرا یگانه؟!مگه فروشگاه قحطیه:)

اخه ما يدونه فاميل داريم كه با يگانه اينجوريه :cheesygri (فهميدي!) بعد من ميخوام برم از اون بگيرم . ولي حالا به نظر تو از كجا بگيرم كه هم قيمتش خوب باشه و هم سي دي رامش خوب باشه و هم مشكل گرمايي نداشته باشه :confused::-"

اخه ما يدونه فاميل داريم كه با يگانه اينجوريه :cheesygri (فهميدي!) بعد من ميخوام برم از اون بگيرم . ولي حالا به نظر تو از كجا بگيرم كه هم قيمتش خوب باشه و هم سي دي رامش خوب باشه و هم مشكل گرمايي نداشته باشه :confused::-"
سلام
الان NEXTGEN اورده که هیتاچی 2007 هست داره میده 485 تومن!
اینم سایتش:
http://nextgen.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or