راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

منظور شما دوست عزیز اینه که میشه با درایو هیتاچی بازیهای ایکس باکس رو اجرا کرد منتها باید بریزی رو دیویدی 9 اما درایو سامسونگ میتونه اونا رو رو دیدویدی 5 هم بخونه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
كاملا درسته

راستی الان از کجا میشه کابل اریجینال مایکروسافت گیر اورد؟؟؟؟؟
كابل اصل مايكروسافت به راحتي گير نمياد تقلبيش هم زياده ...
اكثر بچه ها از real استفاده ميكنن

کلا 4 تا کابل داریم:
1_dragon
2_real
3_اصل مایکروسافت
4_تحت لیسانس مایکروسافت
3 و 4 کپی هم دیگه هستن ولی فرقشون تو اون 2 تا فیشه Diagram هست.سر فیشارو رو از سایته Xbox ببین.

/:)

ببین عزیز من هر چیزی یه مارکیش خوبه.تویه فنهای Xbox 360 هم Nyko از همه بهتره.

این عکس original اشه.من عکس قلابی شو گیر نیاوردم:

PC.NKO.86020.CN.JPG

شما اگه میخوای فن بگیری همون Nyko سه فنه رو بگیر.

سعی کن کنسول رو جای بسته نزاری.کنسول رو اگه عمودی بزاری خنک میشه ولی به لنزش فشار میاد.بهترین حالت اینه که کنسول رو افقی بزاری و چندتا کتاب متاب هم زیرش بزاری تا از سطح زمین فاصله پیدا کنه تا هوا از اون سوراخها عبور کنه.

هیتاچی هیتاچیه میخواد 2005 باشه میخواد 2007.البته شاید مدلهای جدیدتر یه خورده بهتر شده باشند ولی باز هم اشکالات قبلی رو دارند.البته این انتخاب شما انتخاب خوبه و لزومی نداره انتخابتو عوش کنی مگه اینکه خیلی مایه دار باشی و بخوای پول الکی بدی تا سامسونگ رو کلی گرونتر بخری.

من پیشنهاد میکنم از پایتخت نگیر.توی پایتخت به نظر من خوباش صوت و تصویر پایتخت و مدیا و کنج هست که همشون بیخودی گرون میدن.

شما اگه میخوای بخری من و خیلیهای دیگه پیشنهاد میکنیم از nextgen ( http://www.nextgen.ir/ ) بگیری اگه نتونستی بعد از اون برو سراغ پیکسل ( http://www.pixel385.com/) خلاصه من میگم از پایتخت نگیری بهتره چون بیخودی گرونه.مگه اینکه پول اضافی داشته باشی.

راستش من اینو درست نمیدونم ولی برای کپیخور کردن کنسول حتما باید باز بشه.حالا میخواد تو ایران باشه میخواد توی چین.در واقع دیگه زمانی که شما میخوای کنسولو بخری نمیان از شما پول بگیرن و همونجا کپیخورش کنن.

راستش کابل Real همچین مالی نیست و کیفیت خوبی نداره.به خاطر همین ارزونه ( حدود 25-30 تومن ).البته خیلی افتضاح نیست ولی اگه کیفیت توپ میخوای Real نگیر.
اگر هم کیفیت خیلی خوب میخوای باید بری سراغ VGA کابل اصل اصل اصل مایکروسافت که خیلی خیلی سخت گیر میاد.قیمتشم حدود 50 تومنه.

اگه هیچجوره اصل اصل اصلشو گیر نیاوردی برو از پیکسل بگیر که البته اون هم تقلبیه ولی تقلبی درست و حسابی.کیفیتش خوبه ولی به پای اصلش نمیرسه.

:blushing:
........................................
خوب دیگه ما رفع زحمت کنیم.اگه کسی اطلاعات دیگری هم داره بگه تا به بقیه کمک شه.
این عکسی که گزاشتی ارجینال نیست 100 درصد چون من خودم توی مصاحیه ای که IGN با میدیر بخش فروش نایکو داشت و داشت لوازمی که این شرکت برای سایر کنسول ها را به ترتیب نشون میداد زمانی که به فن رسید فن داخل یک جهبه بود نه داخل این پک پلاستیکی من خودم هم همون جعبه دار را خریدم البته 47 تومن ولی در کل فن هرچی ارزون تر بهتر چو فرقی نمیکنه من هم اون موقع خریدم چون غیر از اون نبود ولی اگر خیلی علاقه داری اصل باشه اینی که گفتم اصلشه شک نکن در مورد کنسول هم دوستمون که میگه 2007 بخر امکان داره 20 درصد از این 2006 ها بهتر باشه ولی 80 درصد بقیه هنوز مشکل گرمایی هست چون این دستگاه تهویه خوبی نداره ولی من نمیدونم من که ساسونگ دارم یعنی اول یک دونه LG بهم داد فکر کرد من خرم البته با کمک سایت و عکس ها فهمیدم که SUMSUNG هست ولی من حالا شاید فقط از تنها چیزیش که استفاده میکنم نرم تر خوندنش هست چون من جرئت ریختن فریمور ندارم الان هم یم مدت نمیتونم لایو بازی کنم به خاطر همین هست ولی در کل گر میتونی براش عوض کنی SUMSUNG ها همیشه 1 تا دو ماه زودتر این جور چیزاش میاد

راستی الان از کجا میشه کابل اریجینال مایکروسافت گیر اورد؟؟؟؟؟
در ضمن از دوستان اگه شماره های مغازه های صوت و تصویر پایتخت و مدیا و کنج رو بهم بدین .......چون احتمال داره فردا برم میخوام ببینم الان موجود دارن یا نه راستی کسی اطلاعی نداره؟؟؟
از کجا میشه فهمید که کابل مایکرو اصله یا تقلبی؟چون من یدونه خریدم فروشنده میگفت اصله حالا از کجا بفهمم راست میگه؟
میخواستم بدونم که فرق فنهای Nyko تو چیه؟؟؟
اخه میگن هم تقلبیش هست هم اصلش (اگه تونستین عکسی از تفاوت این 2 تا بزارین)
چند تا توصيه دارم واست Dragon جان !!
اولا دنبال كابل اصل مايكروسافت نگرد چون اولا گرون ميدن دوما گير نمياد !! سوما كوچكترين تفاوتي با كابل Real نداره مطمئن باش هيچ تفاوتي نداره من خودم كابل Real دارم هيچ مشكلي نداره و راضيم
اينم كابل اصل مايكروسافت:
packagingxbox360VGAHDcable.jpg

كه قلابيش پكش همينه فقط كابلش Real هستش

براي وصل كردن به مانيتوري كه فقط ورودي VGA داره به تبديل نياز داري هم براي صدا و هم براي تصوير :
952_convertitori.jpg

از اينا تو بازار رضا (چهار راه وليعصر ) ميفروشن

در مورد فن Nyko همونطور كه ميدونيد هم تقلبي داره و هم اصل :
اصلش روي بدنه ي فن اسم Nyko مشخصه ولي تقلبي اسم Nyko روي بدنه فن ديده نميشه
تنها تفاوتشون اينه كه تقلبيه خوب به كنسول نمي چسبه !! و يكم فاصله ميندازه ولي از نظر قدرت فن باهم تفاوت ندارن.

يه چيز ديگه بگم اگه صبر كني از NextGen بخري مطمئن تر هستش ولي اون فروشگاه هاي پايتخت هم معتبر هستند . اگه خواستي بخري فقط از پايتخت بخر و گرنه صبر كن از NextGen بخر.

اگه ديدي كه درايو سامسونگ رو گرونتر از هيتاچي ميدن بيخودي پول نده هيتاچي و سامسونگ از نظر خواندن ديسك هيچ تفاوتي باهم ندارن تنها تفاوتشون اينه كه هيتاچي فقط فقط DVD9 ميخونه ولي سامسونگ علاوه بر DVD5 ، DVD9 رو هم ميخونه .
جديدا هم با فريمور ضد بن هردو درايو تنها قادر به خواندن ديسك هاي DVD9 هستند .

اميدوارم كنسولت تا ابد برات كار كنه !! :laughing:

با سلام..........
ممنونم از شما دوست عزیز Punisher_j.........
منتها من امروز زنگ زدم به کامپیوتری پیکسل پرسیدم.......گفتن که داریم......حالا به نظر شما از اونجا بگیرم مطمئن هست(چون خیلی از دوستان تعریف کردن)....اگه کارشون خوبه و کسی اشنا هست با بچه های اونجا اسمشو بگه تا من برم اونجا بگم ما از دوستای فلانی هستیم....یه تخفیفی به ما بده!!!!!!!
در ضمن مغازه پیکسل میگفت ما کابل مایکروسافت داریم......حالا میشه مطمئن بود یا داره الکی میگه؟؟؟؟؟؟؟(بچه هایی که ازش خرید کردن بگن)
راستی با عرض شرمندگی اقا کنسول رو که میخری حداقل تا یه روز با ضمانت مغازه ای که ازش خریدی داشته باشه یا نه؟؟؟
Punisher_j جان قیمت اون تبدیلایی که عکسش رو گذاشتی(تبدیل صدا و کابل ویجی ای) میدونی حدودا چنده؟؟؟؟
ممنونم...........

سلام به همه ایکس بازان حرفه ای
دوستان ایا این مدل الیته که اومده ایران ایا کپی خور شده یا نه
و قیمت اون الان در بازار چند هست
و سوال دیگه اینکه پیشنهاد شما برای خرید 360 کدوم مدل هست الیته یا پرمیوم
و جریان گرم شدن در مدل الیته به کجا رسید
ممنون از همه

قیمت اون تبدیلایی که عکسش رو گذاشتی(تبدیل صدا و کابل ویجی ای) میدونی حدودا چنده؟؟؟؟
ممنونم...........
اون دو تا تبديل سرجمع ميشه 3 تومن
تبديل VGA دو تومن
تبديل صدا 1000 تومن
بازار رضا بري جفتشو پيدا ميكني !
منتها من امروز زنگ زدم به کامپیوتری پیکسل پرسیدم.......گفتن که داریم......حالا به نظر شما از اونجا بگیرم مطمئن هست(چون خیلی از دوستان تعریف کردن)....اگه کارشون خوبه و کسی اشنا هست با بچه های اونجا اسمشو بگه تا من برم اونجا بگم ما از دوستای فلانی هستیم....یه تخفیفی به ما بده!!!!!!!
پيكسل مطمئن هستش ولي يكم گرون فروشه به شما چند گفته ؟؟

سلام به همه ایکس بازان حرفه ای
دوستان ایا این مدل الیته که اومده ایران ایا کپی خور شده یا نه
و قیمت اون الان در بازار چند هست
و سوال دیگه اینکه پیشنهاد شما برای خرید 360 کدوم مدل هست الیته یا پرمیوم
و جریان گرم شدن در مدل الیته به کجا رسید
ممنون از همه
در مورد كپي خور شدنش اطلاع زيادي ندارم ولي ميدونم كه درايو BenQ هك شده ولي هنوز فريمور مشخصي براش نيومده

در مورد خريد Elite بايد بگم اگه شما ADSL داري و ميخواي بري تو لايو چيزي دانلود كني
و اگه يه تلويزيون داري كه رزولوشن 1080P رو ساپورت ميكنه بهتره Elite بگيري اونم باز پيشنهاد نميشه چون Elite هنوز به قيمت واقعي خودش نرسيده ( در ايران) و خيلي گرونتر از قيمت واقعي خودش هست
ولي اگه شرايط بالا رو نداري ، بهترين كار اينه كه Premium بگيري در اين شك نكن !
در مورد مشكل گرمايي ، مطمئنا Elite وضعيت بهتري نسبت به Premium هاي قديمي داره ولي هنوز هيچ چيز مشخص نيست ولي من كه تا حالا تو هيچ فرومي و هيچ سايتي نديدم نوشته شده باشه كه Elite مشكل گرمايي داره

mehdi_siasat لطفا ديگه از اين خبراي غلط نذار!!

اين از XBoX Portable اونم از اجرا شدن بازي هاي PS2 روي PSP.

اين فيلمي هم كه گذاشتي در بخش User Movies هست و هر كسي ميتونه يه فيلم Fake مثل اين بسازه.

فيلمش بيشتر كمدي بود.:)

اون دو تا تبديل سرجمع ميشه 3 تومن
تبديل VGA دو تومن
تبديل صدا 1000 تومن
بازار رضا بري جفتشو پيدا ميكني !

پيكسل مطمئن هستش ولي يكم گرون فروشه به شما چند گفته ؟؟
متشکرم............
به من گفت پرمیوم 520 هست والان هم دارن..........
راستی این تبدیل ها رو خود پیکسل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ که من ازش بگیرم...........؟؟؟؟؟؟:confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or