راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کسی میدونه این چیه؟!:)

637yov9.jpg

اینی که من اینجا گذاشتم ماله یه شرکت دیگست ولی همون وسیله است.

icuiti3dglasses.jpg

ITUICI VR920:

جایزه بهترین نوآوری نمایشگاه ces امسال به vr920 محصول شرکت Icuiti تعلق گرفت.این وسیله بسیار شبیه عینک کاراکترهای داستان های علمی تخیلی مانند Geordi La Forge (star treck) و x-men است وخصوصا برای طرفداران بازی های کامپیوتری درنظر گرفته شده است.
vr920 از دو صفحه LCD با رزولوشن 640 در 480 تشکیل شده است که تصاویر نمایش داده شده توسط آن مانند تصاویر یک نمایشگر 62 اینچ به نظر میرسد.علاوه بر صفحه های LCD یک هدفن قابل جدا شدن و یک میکروفون نیز برای این وسیله در نظر گرفته شده است.وزن vr920 کمتر از 100 گرم است و طراحی ظاهری آن به گونه ای انجام شده است که استفاده از آن برای ساعت های طولانی امکان پذیر باشد.هنوز تاریخ عرضه و قیمت این محصول جدید اعلام نشده است.

منبع:بازیرایانه شماره 15 صفحه 113

چند تا دیگه عکس ازش:http://images.google.com/images?hl=fa&q=icuiti+vr920&btnG=جستجوی+تصاویر&gbv=2

دمت گرم چيز خيلي جالبيه
ولي اين كه اين همه تلاش كردن اينو بسازن يكم بيشتر تلاش ميكردن
رزوليشنش بالا بره خدايش بازم جاي كار داره

vr920 از دو صفحه LCD با رزولوشن 640 در 480 تشکیل شده است که تصاویر نمایش داده شده توسط آن مانند تصاویر یک نمایشگر 62 اینچ به نظر میرسد
اين كه خيلي بده ... خودتون تصور كنيد ... از فاصله ي 2 سانتي اگه تلويزيون ببيني چي ميشه ؟ چشت بعد از 2 دقيقه انجوري ميشه : :eek:
رزلوشن هم 640 در 480 هست ... ميشه مسه رزولوشن يه مبايل ساده ... خيلي بده

با سلام خدمت دوستان.......... من اگه خدا بخواد تو 1-2 روز اینده میخوام یه ایکس باکس 360 بگیرم........منتها یه سری سوال برام پیش اومد که اگه بهم جواب بدین ممنون میشم........
من این سوالها رو هم از دوست عزیز Lich King پرسیدم منتها ایشون تا الان جواب ندادن چون ممکن هست گرفتار باشن گفتم از شما دوستان هم بپرسم ببینم نظر شما چیه هست::):)
اینم سوالاتم:

1.میخواستم بدونم که فرق فنهای Nyko تو چیه؟؟؟
اخه میگن هم تقلبیش هست هم اصلش (اگه تونستین عکسی از تفاوت این 2 تا بزارین)

2.شما خودتون به من چه فنی پیشنهاد میکنین.......؟؟؟
(چون اتاق من خیلی گرم میشه) البته با ذکر جزییاتش

3 من میخواستم یه مدل پرمیوم با رجین جی و مال 2007 بگیرم.....منتها میگن که درایوش هیتاچی هست حالا این مدل 2007 با درایو هیتاچی با مدل 2005 یا 2006 هیتاچی از لحاظ خوندن دیویدی ها فرق داره یا نه؟؟؟؟؟؟ چون میگن مدل 2007 مشکلات قبلیهاش رو نداره!!

4.شما مغازه خوب و معتبری تو مجتمع پایتخت میشناسید که من بتونم برم ازشون این دستگاه رو بگیرم؟؟؟؟(فروشگاهی که تعریفش رو شنیدین و میدونین کارشون خوبه)

5. میگن که این کنسولهایی که الان هست کرک شده میارن!!!!!! میخواستم بدونم که یعنی دیگه مثل اون اوایل نیست که تو مغازه کنسول رو باز کنن و کپی خورش کنن یا نه مثل همون سابق هست(یا بهتر بگم اینایی که میگن کرک شدست یهنی نسخه های قبلی فریمور رو دستگاه ریخت(تو همون چین) یا موضوع چیزی دیگه ای هست)

6.و به عنوان اخرین سوال چجوری میتونم تشخیص بدم که کارتها ویی جی ای مارک ریل یا مارکهای دیگه هست؟(روشون نوشته یا روش خاصی داره که بفهمم)
ممنون میشم اگه جواب کامل بدین.........;);)
البته من همچنان منتظر نظر دوست عزیز جناب اشکان خان هم هستم.....

اين كه خيلي بده ... خودتون تصور كنيد ... از فاصله ي 2 سانتي اگه تلويزيون ببيني چي ميشه ؟ چشت بعد از 2 دقيقه انجوري ميشه : :eek:
رزلوشن هم 640 در 480 هست ... ميشه مسه رزولوشن يه مبايل ساده ... خيلي بده

نمیشه ګفت که چشم رو اذیت میکنه ! چون این سیستمش از لحاظ پخش تصویر که مثل مونیتور یا تلویزیون که نیست !!! تو اګه یه مونیتور lcd خوب داشته باشی از فاصله ۲۰ سانتی نګاش کنی چیزی به چشمت نمیشه! خوب اینم اندازش کوچیکه و مطمئنن تصویر رو طوری پخش میکنه که اسیبی به چشم نزسه! غیر از این نمیتونه باشه! اګه غیر از این باشه که به اندازه یه سیرابی هم نمی ارزه!!!:cheesygri

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان.......... من اگه خدا بخواد تو 1-2 روز اینده میخوام یه ایکس باکس 360 بگیرم........منتها یه سری سوال برام پیش اومد که اگه بهم جواب بدین ممنون میشم........

3 من میخواستم یه مدل پرمیوم با رجین جی و مال 2007 بگیرم.....منتها میگن که درایوش هیتاچی هست حالا این مدل 2007 با درایو هیتاچی با مدل 2005 یا 2006 هیتاچی از لحاظ خوندن دیویدی ها فرق داره یا نه؟؟؟؟؟؟ چون میگن مدل 2007 مشکلات قبلیهاش رو نداره!!

5. میگن که این کنسولهایی که الان هست کرک شده میارن!!!!!! میخواستم بدونم که یعنی دیگه مثل اون اوایل نیست که تو مغازه کنسول رو باز کنن و کپی خورش کنن یا نه مثل همون سابق هست(یا بهتر بگم اینایی که میگن کرک شدست یهنی نسخه های قبلی فریمور رو دستگاه ریخت(تو همون چین) یا موضوع چیزی دیگه ای هست)
.....

من جواب 2 تا از سوالاتو که مطمئنم میدم:
قبل از همه اینکه مبارکت باشه.

3- شما سعی کن همیشه بین دو کنسول اونی که تاریخ ریلیزش جدیدتره بخری. اول اینکه خیالت راحتتره که کنسولو شخصه دیگه ای قبل از شما استفاده نکرده ... دوم اینکه کنسولهای جدید بهیچوجه مشکل گرمائی ندارن ، نه اینکه کنسولهای قدیمیتر مشکل داشته باشن ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه. از لحاظ درایو هم درایوهای هیتاچی مشکلی نداشتن، ولی خب مسلما هر چی جدیدتر بگیری بهتره.
54- والا الان اکثرا کنسولهای تو بازار کپی خور شدن. من شاید بالغ بر 1 ماه دنبال کنسول کپی خور نشده بودم که پیدا نکردم. مسلما این کنسولها توسط اشخاص مختلف تو جاهایه مختلف کپی خور میشن و بعد به دست یوزر میرسن. شما در هر صورت باید کنسولتو کپی خور کنی، چون اینجا بازی اوریجینال براحتی گیر نمیاری. در زمینه فیرمورش هم شما تا موقعی که جلوت کنسولو کپی خور نکنن نمیتونی تشخیص بدی فیرمورش قدیمیه یا جدید. ولی خب میتونی بعد از خرید فیرمور کنسولتو آپدیت کنی. اگه هم نمیخوای به لایو وصل شی زیاد مهم نیست ورژن فیرمور کنسولت. مهم اینه که بازیهای کپی رو اجرا کنه. اونم همه فیرمورها(قدیمی و جدید) اینکارو انجام میدن و فرقی ندارن.

من این سوالها رو هم از دوست عزیز Lich King پرسیدم منتها ایشون تا الان جواب ندادن چون ممکن هست گرفتار باشن گفتم از شما دوستان هم بپرسم ببینم نظر شما چیه هست:
اینم سوالاتم:
/:)

1.میخواستم بدونم که فرق فنهای Nyko تو چیه؟؟؟
اخه میگن هم تقلبیش هست هم اصلش (اگه تونستین عکسی از تفاوت این 2 تا بزارین)

ببین عزیز من هر چیزی یه مارکیش خوبه.تویه فنهای Xbox 360 هم Nyko از همه بهتره.

این عکس original اشه.من عکس قلابی شو گیر نیاوردم:

PC.NKO.86020.CN.JPG

2.شما خودتون به من چه فنی پیشنهاد میکنین.......؟؟؟
(چون اتاق من خیلی گرم میشه) البته با ذکر جزییاتش

شما اگه میخوای فن بگیری همون Nyko سه فنه رو بگیر.

سعی کن کنسول رو جای بسته نزاری.کنسول رو اگه عمودی بزاری خنک میشه ولی به لنزش فشار میاد.بهترین حالت اینه که کنسول رو افقی بزاری و چندتا کتاب متاب هم زیرش بزاری تا از سطح زمین فاصله پیدا کنه تا هوا از اون سوراخها عبور کنه.

هیتاچی هیتاچیه میخواد 2005 باشه میخواد 2007.البته شاید مدلهای جدیدتر یه خورده بهتر شده باشند ولی باز هم اشکالات قبلی رو دارند.البته این انتخاب شما انتخاب خوبه و لزومی نداره انتخابتو عوش کنی مگه اینکه خیلی مایه دار باشی و بخوای پول الکی بدی تا سامسونگ رو کلی گرونتر بخری.
4.شما مغازه خوب و معتبری تو مجتمع پایتخت میشناسید که من بتونم برم ازشون این دستگاه رو بگیرم؟؟؟؟(فروشگاهی که تعریفش رو شنیدین و میدونین کارشون خوبه)

من پیشنهاد میکنم از پایتخت نگیر.توی پایتخت به نظر من خوباش صوت و تصویر پایتخت و مدیا و کنج هست که همشون بیخودی گرون میدن.

شما اگه میخوای بخری من و خیلیهای دیگه پیشنهاد میکنیم از nextgen ( http://www.nextgen.ir/ ) بگیری اگه نتونستی بعد از اون برو سراغ پیکسل ( http://www.pixel385.com/) خلاصه من میگم از پایتخت نگیری بهتره چون بیخودی گرونه.مگه اینکه پول اضافی داشته باشی.

راستش من اینو درست نمیدونم ولی برای کپیخور کردن کنسول حتما باید باز بشه.حالا میخواد تو ایران باشه میخواد توی چین.در واقع دیگه زمانی که شما میخوای کنسولو بخری نمیان از شما پول بگیرن و همونجا کپیخورش کنن.

6.و به عنوان اخرین سوال چجوری میتونم تشخیص بدم که کارتها ویی جی ای مارک ریل یا مارکهای دیگه هست؟(روشون نوشته یا روش خاصی داره که بفهمم)

راستش کابل Real همچین مالی نیست و کیفیت خوبی نداره.به خاطر همین ارزونه ( حدود 25-30 تومن ).البته خیلی افتضاح نیست ولی اگه کیفیت توپ میخوای Real نگیر.
اگر هم کیفیت خیلی خوب میخوای باید بری سراغ VGA کابل اصل اصل اصل مایکروسافت که خیلی خیلی سخت گیر میاد.قیمتشم حدود 50 تومنه.

اگه هیچجوره اصل اصل اصلشو گیر نیاوردی برو از پیکسل بگیر که البته اون هم تقلبیه ولی تقلبی درست و حسابی.کیفیتش خوبه ولی به پای اصلش نمیرسه.

ممنون میشم اگه جواب کامل بدین.........

:blushing:
........................................
خوب دیگه ما رفع زحمت کنیم.اگه کسی اطلاعات دیگری هم داره بگه تا به بقیه کمک شه.

ممنونم از شما دوستان عزیز m.sarsh و Hamid_da2007.......:):)
دوست عزیز m.sarsh من خودم خیلی مشتاق بودم که از بچه های nextgen بگیرم اما زنگ زدم گفتن نداریم و تا اخر شهریور هم نمیارن........:(:(
اما 3 تا سوال داشتم :
1.منظور شما از کیفیت کابله چیه یعنی تو وضوح تصویر متفاوتند یا انتخاب رزولیشن؟؟؟؟
2.درایو هیتاچی ایا مشکل خوندن دیویدی های رایتی رو داره یا نه؟؟؟؟؟ چون یسری شایعات در موردش بود.......
3.اکبند بودن دستگاه مثل بقیه لوازم صوتی و تصویری هست ؟؟؟یعنی تو جعبش رو تو یه پلاستیک شفاف گذاشتن(مثل وکیوم) یا اینکه جور دیگه هست؟؟؟؟؟؟؟
راستی از دوستان اگه میشه شماره یه کدوم از اون مغازه های صوت و تصویر پایتخت و مدیا و کنج را اگه بده ممنون میشم......:):)
و یکی هم اینکه جایی که روی جعبه محل درج تاریخ ساختش رو عکسش رو برام بزارین..........

.منظور شما از کیفیت کابله چیه یعنی تو وضوح تصویر متفاوتند یا انتخاب رزولیشن؟؟؟؟
كابل هاي خوب و اصل در سايه اندازي،نور پردازي،رزوليشن بالا رو به خوبي ساپورت مي كنند
ولي كابل realيك چيزي مثل تلويزيون ساده حدودابين 30-40% بهترهستند(ابته اگه مانيتورت wide screen باشه كه بهتر)
2.درایو هیتاچی ایا مشکل خوندن دیویدی های رایتی رو داره یا نه؟؟؟؟؟ چون یسری شایعات در موردش بود.......
درايو هيتا چي بسيار عاليه ولي سامسونگ چنتا مزيت داره
1- بازي هاي xbox1رو اجرا مي كنه روي dvd5
(البته ميتوني بازي هاي xbox1رو روي dvd9بريزي و بازي كني -كمي گرون ميشه -4تومن)
2-ميگن صداش از hitachi كمتره و لي تغريبا در يك حده (جفتشونم تغريبا ميشه گفت بيصدا هستند)
3-در Live به خاطر ور هاي سامسونگ احتمال بن شدنش كمتره و
اين طور نيست كه بگن 100% بن نميشي
3.اکبند بودن دستگاه مثل بقیه لوازم صوتی و تصویری هست ؟؟؟یعنی تو جعبش رو تو یه پلاستیک شفاف گذاشتن(مثل وکیوم) یا اینکه جور دیگه هست؟؟؟؟؟؟؟
چون دستگاه ها كپي خور شدن ديگه اين چيزا رو بايد بيخيال شي
و همه رو از جعبه در اوردن-حالا زياد به اين چيزا گير نده

در ضمن اين دستگاه ها 70 در صدشون در چين و
بقيه شون در كشور هايي مثل دبي 27% و در ايران شايد 3% باشه

عكسم نداشتم برات بزارم ولي اگه گير اوردم حتما برات ميزارم

با سلام............:):)
ببخشید که بازم سوال میکنم
منظور شما دوست عزیز اینه که میشه با درایو هیتاچی بازیهای ایکس باکس رو اجرا کرد منتها باید بریزی رو دیویدی 9 اما درایو سامسونگ میتونه اونا رو رو دیدویدی 5 هم بخونه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی الان از کجا میشه کابل اریجینال مایکروسافت گیر اورد؟؟؟؟؟
در ضمن از دوستان اگه شماره های مغازه های صوت و تصویر پایتخت و مدیا و کنج رو بهم بدین .......چون احتمال داره فردا برم میخوام ببینم الان موجود دارن یا نه راستی کسی اطلاعی نداره؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or