old_snake
کاربر سایت
آره دیگه میشه به هر دسنگاهی وصل کرد .خب اون گوشه 360 گزاشته مگه نمیبینی؟!
گفتم میشه باهاش چیکار کرد!
فکر کنم میشه وصل کرد و دیگه به تلوزیون احتیاج نباشه یا همچین چیزی نه؟![]()
این چیزه جدیدی نیست .
آره دیگه میشه به هر دسنگاهی وصل کرد .خب اون گوشه 360 گزاشته مگه نمیبینی؟!
گفتم میشه باهاش چیکار کرد!
فکر کنم میشه وصل کرد و دیگه به تلوزیون احتیاج نباشه یا همچین چیزی نه؟![]()
من نمیدونستم:confused:آره دیگه میشه به هر دسنگاهی وصل کرد .
این چیزه جدیدی نیست .
کسی میدونه این چیه؟!
![]()
اين كه خيلي بده ... خودتون تصور كنيد ... از فاصله ي 2 سانتي اگه تلويزيون ببيني چي ميشه ؟ چشت بعد از 2 دقيقه انجوري ميشه :vr920 از دو صفحه LCD با رزولوشن 640 در 480 تشکیل شده است که تصاویر نمایش داده شده توسط آن مانند تصاویر یک نمایشگر 62 اینچ به نظر میرسد

اين كه خيلي بده ... خودتون تصور كنيد ... از فاصله ي 2 سانتي اگه تلويزيون ببيني چي ميشه ؟ چشت بعد از 2 دقيقه انجوري ميشه :
رزلوشن هم 640 در 480 هست ... ميشه مسه رزولوشن يه مبايل ساده ... خيلي بده
با سلام خدمت دوستان.......... من اگه خدا بخواد تو 1-2 روز اینده میخوام یه ایکس باکس 360 بگیرم........منتها یه سری سوال برام پیش اومد که اگه بهم جواب بدین ممنون میشم........
3 من میخواستم یه مدل پرمیوم با رجین جی و مال 2007 بگیرم.....منتها میگن که درایوش هیتاچی هست حالا این مدل 2007 با درایو هیتاچی با مدل 2005 یا 2006 هیتاچی از لحاظ خوندن دیویدی ها فرق داره یا نه؟؟؟؟؟؟ چون میگن مدل 2007 مشکلات قبلیهاش رو نداره!!
5. میگن که این کنسولهایی که الان هست کرک شده میارن!!!!!! میخواستم بدونم که یعنی دیگه مثل اون اوایل نیست که تو مغازه کنسول رو باز کنن و کپی خورش کنن یا نه مثل همون سابق هست(یا بهتر بگم اینایی که میگن کرک شدست یهنی نسخه های قبلی فریمور رو دستگاه ریخت(تو همون چین) یا موضوع چیزی دیگه ای هست)
.....
با سلام خدمت دوستان.......... من اگه خدا بخواد تو 1-2 روز اینده میخوام یه ایکس باکس 360 بگیرم........منتها یه سری سوال برام پیش اومد که اگه بهم جواب بدین ممنون میشم........
من این سوالها رو هم از دوست عزیز Lich King پرسیدم منتها ایشون تا الان جواب ندادن چون ممکن هست گرفتار باشن گفتم از شما دوستان هم بپرسم ببینم نظر شما چیه هست:
اینم سوالاتم:

1.میخواستم بدونم که فرق فنهای Nyko تو چیه؟؟؟
اخه میگن هم تقلبیش هست هم اصلش (اگه تونستین عکسی از تفاوت این 2 تا بزارین)
2.شما خودتون به من چه فنی پیشنهاد میکنین.......؟؟؟
(چون اتاق من خیلی گرم میشه) البته با ذکر جزییاتش
هیتاچی هیتاچیه میخواد 2005 باشه میخواد 2007.البته شاید مدلهای جدیدتر یه خورده بهتر شده باشند ولی باز هم اشکالات قبلی رو دارند.البته این انتخاب شما انتخاب خوبه و لزومی نداره انتخابتو عوش کنی مگه اینکه خیلی مایه دار باشی و بخوای پول الکی بدی تا سامسونگ رو کلی گرونتر بخری.3 من میخواستم یه مدل پرمیوم با رجین جی و مال 2007 بگیرم.....منتها میگن که درایوش هیتاچی هست حالا این مدل 2007 با درایو هیتاچی با مدل 2005 یا 2006 هیتاچی از لحاظ خوندن دیویدی ها فرق داره یا نه؟؟؟؟؟؟ چون میگن مدل 2007 مشکلات قبلیهاش رو نداره!!
4.شما مغازه خوب و معتبری تو مجتمع پایتخت میشناسید که من بتونم برم ازشون این دستگاه رو بگیرم؟؟؟؟(فروشگاهی که تعریفش رو شنیدین و میدونین کارشون خوبه)
5. میگن که این کنسولهایی که الان هست کرک شده میارن!!!!!! میخواستم بدونم که یعنی دیگه مثل اون اوایل نیست که تو مغازه کنسول رو باز کنن و کپی خورش کنن یا نه مثل همون سابق هست(یا بهتر بگم اینایی که میگن کرک شدست یهنی نسخه های قبلی فریمور رو دستگاه ریخت(تو همون چین) یا موضوع چیزی دیگه ای هست)
6.و به عنوان اخرین سوال چجوری میتونم تشخیص بدم که کارتها ویی جی ای مارک ریل یا مارکهای دیگه هست؟(روشون نوشته یا روش خاصی داره که بفهمم)
ممنون میشم اگه جواب کامل بدین.........

كابل هاي خوب و اصل در سايه اندازي،نور پردازي،رزوليشن بالا رو به خوبي ساپورت مي كنند.منظور شما از کیفیت کابله چیه یعنی تو وضوح تصویر متفاوتند یا انتخاب رزولیشن؟؟؟؟
درايو هيتا چي بسيار عاليه ولي سامسونگ چنتا مزيت داره2.درایو هیتاچی ایا مشکل خوندن دیویدی های رایتی رو داره یا نه؟؟؟؟؟ چون یسری شایعات در موردش بود.......
چون دستگاه ها كپي خور شدن ديگه اين چيزا رو بايد بيخيال شي3.اکبند بودن دستگاه مثل بقیه لوازم صوتی و تصویری هست ؟؟؟یعنی تو جعبش رو تو یه پلاستیک شفاف گذاشتن(مثل وکیوم) یا اینکه جور دیگه هست؟؟؟؟؟؟؟