راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا بخرید به من چه! به خودتون مربوطه ! 100 تا بخر!! شما حتما تو BBC کار میکنی که تکذیب میکنی خبرهارو!! من که دیګه خودمو خسته نمیکنم ! تو این سایت هم نمیام دیګه! شماها در حد توانتون میتونید فکر کنید!!!! GOODBYE BABY!
بقول بایرام لودر تو اخراجی ها : برای دیگه بر نگردی ... بری دیگه برنگردی .
راستی نگفتی ... ماکروسافته دوبی کجاست ؟:laughing::laughing:

من که اواسط مرداد میخام برم یکی بگیرم (اگه پول داشتم و الان قیمتا خوب بودن
همین فردا میرفتم) و به امید خدا مطمئنم تا 2 هیچ مشکلی براش پیش نمیاد

یه چیز دیگه :
اگه واقعا ماکروسافت این خبر رو تایید کرده بود نمیومد گارانتی x360 رو تا 3 سال
افزایش نمیداد مریض نیست که گارانتی وسایل خراب رو زیاد کنه !!

شما خودتو خسته نکن انقدر فکر نکن بازی کن فقط!!!!به همین دلیل که خراب میشه ګارانتی رو 3 سال کرده!!! خودت فکرتو به کار بنداز ! GOODBYE ! دیګه بحثی ندارم باهاتون!

من یک رفیق دارم از اون خر پولا خودش روز اول انتشار ایکس باکس رفته ژاپن گرفته تا حالا سالم مونده اونم بدون فن:eek:
حالا بگزریم اقا سیامک شما که میکی xbox نگیریم پس ما با بازی کنیم ps3 که دیسکاش کپی خور نیست wii هم قیمتش تو ایران دوبرابره pc هم که بخوای ارتقا بدی همشضرره یک سیستم خفنم ببندی تمام بازیها رو رو فریم ریت خوب اجرا نمیکنه و نهایتا ظرف 2 سال کهنه میشه باید بندازیش دور

آقا یکی از مدیرا بیاد و این بحث رو تموم کنه!
اگه یکمی دیگه ادامه پیدا کنه در سایت تخته میشه ها!
====
در ضمن این سایت هایی که شما اینجا میذارید که مایکرو تایید کرده ، هرکدوم رو بری از یک منبعی در اوردن که معلوم نیست از کجا اومدن! مثلا Lazy Gamers اومده از Fast Silicon در آورده و اون هم از یکجای مزخرف دیگه ، اگه همین طور ادامه بدی و منبع همشون رو دنبال کنی بعد نگاه کنی میبینی سر کاری!هیچ منبع رسمی ای تا حالا این خبر رو تایید نکرده!

در ضمن اگر خبر درست هم باشه منظور این نیست که کنسول غیر قابل استفاده میشه! فکر میکنم هر کی 360 خریده تا حالا شده که کنسولش هنگ کنه! منظور اینه داداش ! نه این که کنسول ها همشون 3 چراغ میدن و میترکن!
درضمن سیامک خان شما قرار نیست اینجا به کسی توهین کنی! این زیرپا گذاشتن یکی از قوانین سایته! اگر می تونی درست و با مدرک حرفت رو اثبات کن!

آخرین ویرایش:
من یک رفیق دارم از اون خر پولا خودش روز اول انتشار ایکس باکس رفته ژاپن گرفته تا حالا سالم مونده اونم بدون فن:eek:
حالا بگزریم اقا سیامک شما که میکی xbox نگیریم پس ما با بازی کنیم ps3 که دیسکاش کپی خور نیست wii هم قیمتش تو ایران دوبرابره pc هم که بخوای ارتقا بدی همشضرره یک سیستم خفنم ببندی تمام بازیها رو رو فریم ریت خوب اجرا نمیکنه و نهایتا ظرف 2 سال کهنه میشه باید بندازیش دور
احسنت
کاشکی میشد چند بار برای شما کلید تشکر رو زد

====
در ضمن این سایت هایی که شما اینجا میذارید که مایکرو تایید کرده ، هرکدوم رو بری از یک منبعی در اوردن که معلوم نیست از کجا اومدن! مثلا Lazy Gamers اومده از Fast Silicon در آورده و اون هم از یکجای مزخرف دیگه ، اگه همین طور ادامه بدی و منبع همشون رو دنبال بعد نگاه کنی میبینی سر کاری!هیچ منبع رسمی ای تا حالا این خبر رو تایید نکرده!

در ضمن اگر خبر درست هم باشه منظور این نیست که کنسول غیر قابل استفاده میشه! فکر میکنم هر کی 360 خریده تا حالا شده که کنسولش هنگ کنه! منظور اینه داداش ! نه این که کنسول ها همشون 3 چراغ میدن و میترکن!
درضمن سیامک خان شما قرار نیست اینجا به کسی توهین کنی! این زیرپا کذاشت یکی از قوانین سایته! اگر می تونی درست و با مدرک حرفت رو اثبات کن!
درسته همش شایعه بوده که بعضی از بدخواهان ایکس باکس بهش دامن زدن دیگه تموم شد

====
در ضمن این سایت هایی که شما اینجا میذارید که مایکرو تایید کرده ، هرکدوم رو بری از یک منبعی در اوردن که معلوم نیست از کجا اومدن! مثلا Lazy Gamers اومده از Fast Silicon در آورده و اون هم از یکجای مزخرف دیگه ، اگه همین طور ادامه بدی و منبع همشون رو دنبال بعد نگاه کنی میبینی سر کاری!هیچ منبع رسمی ای تا حالا این خبر رو تایید نکرده!

درضمن سیامک خان شما قرار نیست اینجا به کسی توهین کنی! این زیرپا کذاشت یکی از قوانین سایته! اگر می تونی درست و با مدرک حرفت رو اثبات کن!

تو برو بگیر تو چی کار داری به بقیه که نگرفتن الکی پیشنهاد میدی بگیرن این 360 آشغالی را!!!!!!!!
من که با بقیه کار ندارم با شما کار دارم که دارید بقیه رو گمراه میکنید
در ضمن با 360 درست صحبت کن الان گفته بودم آشغالی کیه ها....
سیامک فهمید که بهش ربطی نداره شما هم باید بفهمی اصلا
همه میخان جنس خرابه بخرن به شما چه ؟؟

دیگه بحث رو تموم کنید لطفا دیگه تموم شد

آخرین ویرایش:
سلام
...................
برادران چرا الكي بحث ميكنيد من كه اون خبر را دقيقا براي شما ترجمه كردم
نوشته كه ممكن است 360 خراب بشه
ممكنه ميدونيد يعني چه؟
يعني شايد بشه,شايد نشه.
ولي چيزي كه مشهوده اينه كه در طراحي سخت افزاري 360 اشكال هست اينم ديگه كل آدم و عالم ميدونن.

خوب دیگه یکی اومد یک چیزی پروند رفت دیگه ولش کنید مهم این بود که تو هیچ سایت رسمی این خبر نیومده بود و خودش از کردش پشیمون شد;)

من که با بقیه کار ندارم با شما کار دارم که دارید بقیه رو گمراه میکنید
در ضمن با 360 درست صحبت کن الان گفته بودم آشغالی کیه ها....
سیامک فهمید که بهش ربطی نداره شما هم باید بفهمی اصلا
همه میخان جنس خرابه بخرن به شما چه ؟؟

دیگه بحث رو تموم کنید لطفا دیگه تموم شد

ببین درست صحبت کن ! افتاد؟؟!! من خبر آوردم حالا تو یه خبر دیګه بیار که بګه ابن چیزی که من ګفتم دروغه!! بچه جون تا الان 2.5 میلیون X360 خراب شدن !!! 3 چراغ !!! حالا دیګه تمومش کن هر موقع تونستی سایتی پیدا کنی که این خبر رو تکذیب کرده بیا حرف بزن! اون موقع من حق رو میدم به تو!!! در ضمن به تو اصلا ربطی نداره من چی میګم! که من شرط یه 360 باهات میبندم به هیچ وجه نمیتونی بګی این خبر الکیه چون اصلا شایعه نیست! منم 360 ډارم ولی میدونم تا ۱ سال دیګه میترکه! واسه همین کپی خور نیست که اګه خراب شد بدم ګارانتی تعویض کنه! شما هم به جا حرف زدن سند بیار تا حرفت اثبات شه! اګه میخوای من ۲۰ تا سایت معرفی کنم!

آخرین ویرایش:

من نګفتم بخر یا نخر ! حرف تو دهن من نذارید! برو بخر ! منم دارم ولی خراب میشه!:cheesygri در کمتر از ۱ سال! بازی کن حالشو ببر;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or