راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آخه با عقل جور نمياد، کسی که داره محصول يکی ديگه رو ميفروشه ولی تو مغازه هست، 1000 تا دروغ ميگه تا جنسش رو بفروشه.
بعد ميکروسافت که خودش توليد کننده هست، ميومد ميگفت که همه کنسول های 360 خراب ميشن.
بد اون 11 ميليونی که خريدن يعنی اسمه اون 11 ميليون که خريدن، مشتريه يا چيز ديگه !؟

خود شما که زمانی که 360 رو فروختی به دوستت، گفتی کنسول توپ ! عالی کار ميکنه ! درايوش هم صدا نميده ( جون من اينو نگفتی ؟ :laughing:) !!!

امکان نداره اين خبر درست باشه، شايد اگر يه منتقد اينحرف ها رو ميزد يک چيزی، ولی خود ميکروسافت ؟! عجب ...
ببین اون 11 میلیونی که خریدن گارانتی داره تا 3 سال بازی میکنند سوخت مجانی درستش میکنند بعد از 3 سال اگه حرف سیامک جان صحت داشته باشه 360 را کوچیک 65 نانومتری و خنک ترش میکنن تمام.ضمنا یه سوال گرافیک psp در حد ps2 هست یا پایینتره ضمنا گرافیکش 2 بعدی یا 3 بعدی؟ببخشید اینجا میپرسم

آخه با عقل جور نمياد، کسی که داره محصول يکی ديگه رو ميفروشه ولی تو مغازه هست، 1000 تا دروغ ميگه تا جنسش رو بفروشه.
بعد ميکروسافت که خودش توليد کننده هست، ميومد ميگفت که همه کنسول های 360 خراب ميشن.
بد اون 11 ميليونی که خريدن يعنی اسمه اون 11 ميليون که خريدن، مشتريه يا چيز ديگه !؟

خود شما که زمانی که 360 رو فروختی به دوستت، گفتی کنسول توپ ! عالی کار ميکنه ! درايوش هم صدا نميده ( جون من اينو نگفتی ؟ :laughing:) !!!

امکان نداره اين خبر درست باشه، شايد اگر يه منتقد اينحرف ها رو ميزد يک چيزی، ولی خود ميکروسافت ؟! عجب ...

تقصیر منه که میام خبر میدم!! به من ربطی نداره هر طور میخوای فکر کن!!! کنسولم رو هم دادم به دوستم اون موقع مشکل نداشت ولی ترکید!!! در ضمن یه نګاهی به اون link که تو پست بالا ګذاشتم بنداز! من دیګه جوابی در این مورد نمیدم!

all Xbox 360’s have a design fault which may cause them to fail

اینم علتش که تو همون خبر ګفتن خودشون!
دیګه این خبریه که خود $M ګفته! خبر خودشون رو که نمیتونی بګی الکیه!!! تو این خبر هم ګفته اګه خوش شانس باشه طرف در کمتر از ۲ سال میترکه!!!:sick:

سلام
اگر جمله all Xbox 360’s have a design fault which may cause them to fail را بخواهيم درست
ترجمه كنيم اين ميشه:
تمام 360 ها داراي اشتباه(مشكل) در طراحي هستند كه ممكن است باعث خرابي آنها بشود.

all Xbox 360’s have a design fault which may cause them to fail

اینم علتش که تو همون خبر ګفتن خودشون!
دیګه این خبریه که خود $M ګفته! خبر خودشون رو که نمیتونی بګی الکیه!!! تو این خبر هم ګفته اګه خوش شانس باشه طرف در کمتر از ۲ سال میترکه!!!:sick:
اثبات دروغ بودن این شایعه جستجوی پیشرفته در گوگل
اگه واقعا ماکروسافت این خبر رو گفته بود تو چند تا سایت معتبر این خبر درج میشد خودتون
نگاه کنید

اینجا جاش نیست ولی...
شما اول برو اطلاعاتت رو در زمینه سخت افزار این کنسول هایی که گفتی زیاد کن بعد بیا جواب مردم رو بده:evil:
درسته من بدون اطلاعات گفتم . ولی من هم ps2 دارم هم psp .

وقتی این دو رو با هم مقایسه میکنم گرافیک ps2 خیلی بهتر از psp است .

ولی انصافا از psx خیلی بهتر .

جواب مارو نمیدید:((
قیمته کابل Vga برای وصل کردن دسگاه به مانیتور چنده و اخر جریان چی شد ما ایکس باکس 360 بگیریم یا نه
=============================
میخواستم بدون این عکس این کابله هستش
vgacable.jpg

اگه هست من موندم از کجا به مانیتور وصل میشه

يك رابط هم بينشونه
ما ایکس باکس 360 بگیریم یا نه

بگير 100%هم بگير چون اين بازي هاي جديد رو دير بازي كني
از كفت رفته فعلا روي پريميوم هم حساب نكن ميتوني coreبگيري با يك هرد 20 gig

برو هرچه زود تر بگير كه بازي هاي ملسي هم الان موجود هست
هم در راه است بازم ميگم نگيري از كفت رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟