KhashiMetal
کاربر سایت
خودم ه مي دونستم ... ضبطم يه وره ميزه , مانيتور يه وره ديگه ... سيمش نمي رسهبله
خوب شما فیش تصویرو به مانیتور وصل میکنی صداشم به ضبط دیگه:cheesygri

Last edited by a moderator:
خودم ه مي دونستم ... ضبطم يه وره ميزه , مانيتور يه وره ديگه ... سيمش نمي رسهبله
خوب شما فیش تصویرو به مانیتور وصل میکنی صداشم به ضبط دیگه:cheesygri

خوب ظبطو بلن کن ببر کنار مانیتور البته با میزش !!!!آقا شما هوشت ارثيه يا خريدي ؟...
خودم ه مي دونستم ... ضبطم يه وره ميزه , مانيتور يه وره ديگه ... سيمش نمي رسه![]()
درباره ی خصوصیات درایو ها بگید؟الیت از درایو های BenQ و Hitachi استفاده می کنه!
BenQ هک شده فقط هنوز Firmware معینی براش نیومده!
با این برنامه Maximus Firmware Toolbox v4.00 میتونه به FW درایوهای 360 ( حتی بنکیو ) دسترسی پیدا کنی و Key هاش رو عوض کنی! چرا خودت آستین بالا نمی زنی تا کپی خورش کنی؟!![]()
تو خودش نیست!میشه نام کامل اون کابلی که باهاش دستگاه رو به مانیتور وصل میگنید بنویسید و تو خود جعبه کنسول هست یا نه قیمتش چنده

چند تا سوالMicrosoft admits ALL Xbox 360’s are faulty
Not Good, it is being reported that Robbie Bach admitted to the media in a conference call that all Xbox 360’s have a design fault which may cause them to fail.
That would be every single one of them, so that little white box in your lounge that hasn’t given you a day of trouble is really just a ticking time bomb…
It might not fail but the chances are that it will within it’s first two years of life. Thankfully Microsoft has now increased the warranty to 3 years so you are covered but you have to ask how this was possible. They really should have tested it much better.
Robbie Bach stated that this design flaw only surfaced recently but who can really believe that. We have been hearing and reporting about breaking consoles for the last 18 months. They really should have picked this up earlier.
Source: Fast Silicon
ترجمه:
Robbie Bach تو یه کنفرانس مدیا ګفته همه 360 ها مشکل دارن و خراب میشن!!!
یعنی دونه به دونه xbox360 ها خراب میشن!!! در بهترین حالت اګه شانس بیارین تا ۲ سال خراب میشن!!!(تا الان مال کسی ۱ سال هم دوام نداشته)
به همین دلیل $M ګارانتی رو ۳ سال کرده!
بقیشم دیګه خودتون بخونید !
چند تا سوال
1.منبع معتبر بده!!
2.حتی الیت!!!
3.پس من چی کار کنم 360 یا ps3 یا ps2 یا psp؟
4.کل متن را ترجمه کردی؟
http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/microsoft-admits-all-xbox-360s-are-faulty/ منبعاين سيامك جان اينقدر ضد 360 حرف ميزنه كه تو نخري
ببين به نظر من ps3نخر الان بازي هاش 70 هزار تومنه
بعدا اگه هك شه هم قيمتش كمتر از 25 تومن نميشه اينو
مطمئن باش حالا اگه مايع داري خيلي زياد و صبر عيوبم داري (در ضمن هك كردن ps3 مثل مرگ تاريخ مشخصي نداره)
برو فورا يك 80 گيگشو بخر اگه هم صبرت زياد نيست فورا برو يك 360 بخر اينا
الكي حرف ميزنن كه تو نري بخري موقعي كه منم ميخواستم بخرم مثل تو دو دل بودم
ولي الان خريدم و فوق العاده راضي هستم
ولي بازم خودت ميدوني اينقدر به حرف كسايي كه ضد 360 هستند گوش نكن
برو با اونايي كه دارن مشورت كن
همون طور مثل هميشه 360 هر چه جديد تر باشه عيباش گرفته ميشه
پس من فكر نكنم براي 2007 اتفاقي بيفته
1 ) http://www.fastsilicon.com/latest-news/microsoft-admits-all-xbox360s-are-defective.html?Itemid=60
http://www.lazygamer.co.za/
2 ) ميکروسافت تغيير خاصی رو روی اليت نداد !!! پس اينهم بايد همون مشکل ها رو داشته باشه !
حالا من نميدونم، رو چه حسابی اينها ميگن همش خراب ميشه!!! ولی در کل اين کنسول مشکل داره ولی نه ديگه تا اين حد ( يعنی اميدوارم تا اين حد نباشه !!!! )
3 ) کامل بستگی به خودتون، و شرايط ماليتون داره.
4 ) زحمتش با شما !

د بهتره ۳ ۴ ماه صبر کنید هم ps3 کپی میشه هم ماکروسافت داره 360 رو کوچیکتر خنکتر میسازه!
برید بخرید ضرر کنید!!!:cheesygri

all Xbox 360’s have a design fault which may cause them to fail
اینم علتش که تو همون خبر ګفتن خودشون!
دیګه این خبریه که خود $M ګفته! خبر خودشون رو که نمیتونی بګی الکیه!!! تو این خبر هم ګفته اګه خوش شانس باشه طرف در کمتر از ۲ سال میترکه!!!![]()